- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31203 üzenetére
Amit nem értesz az valójából abból fakad,hogy nem vagy még tisztában a fogalmakkal. Ami nem baj,ha hajlandó vagy elfogadni,hogy valami úgy van még ha nem is indokolják-magyarázzák el tüzetesen.
Tehát még1x:
-Az mp3,a kék fog és a 2 DIN (én még idesorolnám a flac-alac kombót is,bár ezek már jobbak)ezek azok a dolgok amikkel együtt lehet élni,de ahhoz,hogy minőségben jó legyen ahhoz egyszer sok pénz és még mindig kompromisszum kell.
Miért???---
-mert ha már minőségben megfelelő a rendszer(itt értelemszerűen a fej utánra gondolok) akkor kidobja a forrás hibáit. Sokszor nem is tolerálja.
-forrás:akármilyen formátum ami nem veszteségmentes,kékfog,stb. jelátvitel.Ezzel azt akarom mondani,hogy lehet jobb lesz a jelenleginél az utóbbi,de amennyibe bele kerül annyival nem lesz jobb. A 2 din esetében nem a hangzás minőség a legfontosabb hanem a funkcionalitás.
Magyarul rá költesz egy valag pénzt és utána csodálkozol,hogy nem sokkal jobb. És még nincs meg persze a megfelelő beépítési környezet. Nem csak a szigetelés hanem unplug kábelezés stb.
Tehát gondold át Te is,mint már oly sokszor mondtam,hogy mit akarsz és az után lehet segíteni.
(#31205) footyNem erre értettem -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31199 üzenetére
Tehát,neki futok sokadszorra is a sokadik emberkének.
A "vita" és a minőségbeli különbség a két komponens szett között nincs akkora mint az 1 ill. a 2 Din-es fejek között.
Szerinted számít az annyit,hogy rénbó vagy gladen ha maga a forrás már eleve bukó?? Mert szerintem nem. Nincsenek csodák. Ha mp3,ha kék fog,ha 2 din és nem egy értelmes veszteségmentes formátumú a forrás akkor pont mindegy,hogy milyen az első szett. Mert nem tudsz nyerni vele. Vagyis képzeletbeli a nyereség.
Csak egy példa. Van egy srác egy RSII-vel aktívban. Hallgatóztunk és én már eleve felkészültem,így írtam ki neki egy pár számot cd-re cd formátumban. Semmi extra.
Halló halló hátán és utána egy normál lemezre írott egyszerű számítógépi íróval előállított forrást be raktuk. És le esett az álla. Ennyit kérdezett:"Bazz,ez így szól?" -
zetecR
addikt
válasz
Something_ #29625 üzenetére
Ment pü.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #29572 üzenetére
Erre valaki?
Vagy erdemesebb lenne berakni egy 10 centis pio hangfalat? Auchanba van 5% kedvezmenyes kuponom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest