Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
igen, különösebben nem jobb mint a gyári, de legalább a rasztereket nem dobálja össze vissza átalakítás után
Mostanában mindig födémmentes ifc-ket kapunk szegény építészek nem tudják hol lehet a gond.
Korábban átjöttek a födémek. Megoldás: mostanában 2-3 ifcben kapunk épületet, így legalább látunk födémeket is....ciki volt amikor a szerkesztő végigment a légtechnikával a födémben mert álmennyezetnek tűnt.
Ezért is örültem, annak amit mondtál....kéne már szoftvert fejleszteni, de nagyon drága az éves bérlet.Arról hallottatok, hogy lehet majd lesz valami EU-s BIM pályázat? Nemrég hallottam valami ilyesmit pedzegetni valakit telefonon, de nem tudok semmit, mondjuk kormányalapítás után nem hiszem, hogy kapásból indulna egy-egy ilyen, de lehetne pályázni!
Én rábeszélném a főnököt mert pár dologban nagyon gyér a 2014.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen