Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
Hirdetés
-
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
ma Olyan problémára hívhatja fel a figyelmet, amely alvás során fel sem tűnik.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
-
Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
it Az iPhone 16 Pro modellek rövidebb kiszállítási ideje az elemzők szerint annyit jelent, hogy nincs az új készülékekre nagy kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Raysen623 #199 üzenetére
Én is tanítok revitet én tudom Bár nincs autodeskes névjegyem.
Egyébként a shared coordinates az ami minden szoftverrel működik. A project origin-t a programok sokszor másként értelmezik, de amikor koordináta rendszer is exportálásra kerül akkor minden a helyén van mindenhol.Revitet 3x kell megtanulni: először azt, hogy mit tud. Aztán azt, hogy mit nem tud, utána pedig azt, hogy amit rosszul tud hogy cselezd ki. Ezért meredekebb a tanulási görbéje mint mondjuk archicadnek.
Lien: az semmi. Revitnek egyébként elég összetett ugyanakkor elég sokoldalú a koordinátakezelése. Tud olyat, hogy több koordinátarendszer van egy fájlban, így ha több telekből áll egy épületegyüttes a külön megrajzolgatott épületeket az egyes koordinátákhoz be lehet pakolgatni. Mikor egy linket kijelölsz azt írja a properties tab-on, hogy "Internal". Ez az alap koordináta rendszer. Ha rendelkezik egy fájl többfélével akkor arra kattintva ki lehet választani és átpakolja oda a linket mindenestől. De ezek már koordinációt meg egy bim managert igényelnek sokszor, hogy szakágak között működjön.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI - CHOICE - BUNDLE - STEAM KULCSOK - UPDATE!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021 RETAIL licenckulcsok - MEGA Akció!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dobozos PC Játékok jó áron eladók
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen