Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Raysen623 #199 üzenetére
Én is tanítok revitet én tudom
Bár nincs autodeskes névjegyem.
Egyébként a shared coordinates az ami minden szoftverrel működik. A project origin-t a programok sokszor másként értelmezik, de amikor koordináta rendszer is exportálásra kerül akkor minden a helyén van mindenhol.Revitet 3x kell megtanulni: először azt, hogy mit tud. Aztán azt, hogy mit nem tud, utána pedig azt, hogy amit rosszul tud hogy cselezd ki.
Ezért meredekebb a tanulási görbéje mint mondjuk archicadnek.
Lien: az semmi. Revitnek egyébként elég összetett ugyanakkor elég sokoldalú a koordinátakezelése. Tud olyat, hogy több koordinátarendszer van egy fájlban, így ha több telekből áll egy épületegyüttes a külön megrajzolgatott épületeket az egyes koordinátákhoz be lehet pakolgatni. Mikor egy linket kijelölsz azt írja a properties tab-on, hogy "Internal". Ez az alap koordináta rendszer. Ha rendelkezik egy fájl többfélével akkor arra kattintva ki lehet választani és átpakolja oda a linket mindenestől. De ezek már koordinációt meg egy bim managert igényelnek sokszor, hogy szakágak között működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged