- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Kedves okos emberke, egyszer majd ha látsz olyat nézz meg egy ACAD 200x -et egy komolyabb gépen (képzeld a CAD az lehet olyan gyors, hogy azt Te el sem tudod képzelni), egy CAD által támogatott (opengles) videokártya pl úgy megforgat neked egy összetett objektumot, ahogy az általad említett elégséges gép lerendereli. (_facetres 10-zel, anyagokkal együtt). De persze ez 2D-ben is megmutatkozik, ugyanis ahhoz kell teljesítmény, hogy egy több ezer vonalláncból álló rajzot, panolj, elforgass,stb. Ezt egy mai komolyabb gép teljesen folyamatosan képes elvégezni, nem fogod látni ahogy kirajzolja (mint az általad említett régi szép időkben), ezzel is sok időt lehet ám nyerni.
-
rudi
nagyúr
OFF
Kedves zeg! Gartulálok a kellemes modorodhoz ;)
Lehet hogy Te nagyon sokat dolgoztál CADes cuccokkal, de a PCs hardver téren talán nem vagy olyan jól informált. Mindenből amit írtam igyekeztem a legjobb ár/érték arányút választani. Igaz hogy 2Dhez elég az 1GHzes proci de az 1200as Duron és az 1700+ os XP között 5000ft az eltérés. Ugyanezért írtam 80as vinyót a 40es helyett és 9100as Radeont a Rage128 helyett. És ezért írtam 17000es alaplapot 30000es helyett. Igaz lehetne 12000körül venni ECS-t de minek...?
És végül a húzás: a proci amit emlegettem a T-Bred-B magos AthlonXP amiből EGYFORMA az 1700+os és a 2200+os, ugyanarról a gyártósorról jönnek le és szinte csak a véletlen dönti el hogy olcsó 2200+os vagy még olcsóbb 1700+os lesz, ergo ha kell a többlet teljesítmény akkor 2 út van: megvenni a drágábbat vagy húzni az olcsóbbat. Ja és még valami, a modern alaplapoknál a húzás kb. egy restart idejébe kerül (MSInél menet közben) szóval ha atombiztonság kell akkor nem húzunk, ha meg speed akkor igen ;)
ON
Aktív témák
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged