- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-
Gaskin
aktív tag
Fenébe... Tényleg segitenék, de attól tartok ez most olyan, mint amikor az Airplane-ben rádión próbálták elmagyarázni az egyik utasnak, hogy hogyan tegye le B747-est...
Egyébként ha a ''tálból meg a kuplából'' összefüggő felületet szeretnék kapni ACAD-ban, akkor vagy Copy parancsal egymás mellé varázsolnám őket, vagy ha még bonyolitani akarnám, akkor először line-okat huzogatnék, azokra meg a 3dsurface-ek közül kiválasztanám a feszithető hálót, és rárángatnám a line-ok sarokpontjaira. Közben persze érdemes(h) használni, az object snap setting -- endpoint funkcióját, hogy valóban a csúcspontokra lehessen jelölni a mesh háló sarokpontjait. És persze nem árt figyelni a csúcsok kijelölésénél a körbejérési irányra. (Legalábbis R14-ben valahogy igy csinálnám.)
Egyébként keress valami ACAD tutorialt szerintem.
Ha egyébként éppen a 3dsmax-ban próbálkozol, az már más...
Ui: Ha most gonoszkodni akarnék, rákérdeznék: ''na! és egyébként hogy áll a pacid?'' -
Gaskin
aktív tag
Hát ezt itten nem nagyon értem:
- ''nem rendesen „hálósan” van megadva, mint ha alapból rajzolna egyet az ember, hanem kis háromszögekből''
Mi az a nem rendesen; hálósan?? Ha csak arra nem gondolsz; hogy te eddig csak rácshálóval dolgoztál, nem pedig felületekkel, s most ezen lepődtél meg... -
Gaskin
aktív tag
Egyetértek az előttem szólóval. Ennél nagyobb szívás már talán csak egy emberfej lett volna. Közel egy évet nyomtam az R14-essel, illetve a MaxR3-al. Tankokat harcjárműveket kellett rajzolgatnom, amik ugye többnyire sík lapokból állnak, de még azzal is szívtam néha. A lóvat én sem vállalnám be... Az Acad meg tipikusan nem is alkalmas erre. Max már jóval inkább. De ha mégis kell nagyon, akkor tessék böngézgetni 3ds free könyvtárakat a neten, aztán max-ból átkonvertálini Acad-ra. Ilyet talán találsz, de a végén meg nem fogják elhinni hogy te csináltad, mivel x ezer poligonból fog allni, ha kicsit is szép...
Szóval Good Luck!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest