- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kuyarashi #2654 üzenetére
A videokártya jó kérdés én 3 monitorral nyomom egy HD7790-esel , és átlagosan 100 MB rajzok körül méretben. Akkor már azért a memória és a proci is és a videokártya is megdolgozik, igaz 2D-ben.
A kártyánál én nem nagyon láttam, olyan publikációt ahol az autodesk egymás ellen bemutatta volna a kártyákat, ezért szerintem vagy keres egy videokártyához értő embert vagy az összehasonlító tesztek alapján válasz.A BD tec neked nem játszik, ha 500 Gb-s elég neked, nálam a probléma az, hogy egy nagyobb projekt 30-50 Gb körül van így ha el akarom rakni hosszabb időre akkor inkább BD, plusz a pályázatok miatt minden kötelezően elektronikusan dokumentálandó. Így kell a DVD író is. Legalábbis nekem.
Amúgy szívesen.
-
Nisida
aktív tag
válasz
kuyarashi #2652 üzenetére
Hello!
Amit belinkeltél szinte minden le van írva. Ennél több nem nagyon kell szerinte.
De pár jó tanács, nem tudom mindenképpen a 2014-eset akarod-e használni? Mert a 2010-estől elég erőforrás zabáló lett az Autocad - ez az én véleményem szóljon ha valaki nem ezt tapasztalta - .
Ha van lehetőséget akkor ne a minimumra készüljél a rendszer megvételénél.Alaplap: valami strapabíró , jobb minőségű, adott esetben video teljesítmény támogatás.
Proci: i3 vagy i5 legalább
Memória: 8 Gb memória alatt nem nagyon foglalkoznék. Főleg mert eszi a rendszer.
Video kártya: egy jobb minőségű 3d -s kártya - itt vita van melyik a jobb, az Autocad Nvidiás hivatalosan, de szerintem az AMD mindenben jobb
-. Hogy itt ddr3 vagy 5 , kisebb mem méret de nagyobb bit vagy nagyobb mem méret kisebb bit azt meg nem mondom neked.
Monitor: valami jobb 24" pl: HP LP2475w de legalább ~1900 x ~1600 -as felbontás. Nagyobb monitor nem kell mert egyenlőre normális felbontásban megfizethetetlen. 30" meg 27" -es 1900 x 1600 -os felbontással értelmetlen. Lehetőség szerint 2 - 3 monitor ha nagy mennyiségben dolgozol folyamatosan. Egyik monitor kellékek, egyéb paletták, stb. a másik a munka tér, adott esetben harmadik a kiegészítő , mail, zene, word, stb.
Egér: Valami jobb pl: Roccat Kone XTD - tudom egy vagyon de ... az élmény felejthetetlen. Minden képen kábeles legyen!
Ház: gusztus szerint, de jó szellőzés kell.
Háttértár: 1 - 2 Tb külön a rendszer , külön adat plusz egy NAS backupnak vagy rack hely egy 1 Tb-s kivehető backup lemeznek, rendszer és adatra egyaránt.
DVD: DVD / CD író , de ha va egy kicsivel több akkor egy BD iró, már csak a kapacitás miatt.
( Ha a terméket digitálisan kell szállítani akkor egy Lightscribe-os dvd íróval profizmus vihető a megjelenésbe )
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged