Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Próbáltam, de akkor az egész probléma:
Van egy vonal, ami 2 részből áll. Ezt a két vonalat mindkét irányba párhuzamosítottam. Ezután a 2 alap vonalat és a vele párhuzamosra kreáltakat egyesíteni akartam, de itt jött a bibi, hogy volt, hogy az egyik oldalán levőt nem illesztette össze, akár hányszor is próbáltam. Ez mitől lehet? Az alap vonalat és a másik párhuzamosat összeillesztette, ezt nem. Eddig akkor nem sikerült összeillesztenem, ha a két összeillesztendő vonal nem egy vonalban volt. Viszont így, párhuzamos húzása után nem értem, hogy mi lehet a rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged