Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz #Szekig# #3882 üzenetére

Szerintem a probléma egy része virtualizációs amire annak ellenére sem fogsz teljes és kimerítő választ kapni, hogy én is és ha jól tudom más is foglalkozott már vele.

A másik része licenszelési kérdés. Minden Autocadhez - én legalábbis így tudom, de ebben talán Godlike jobban otthon van - ha van legális verziója akkor van lehetőség két gépen használni. Egy cégesen és egy otthonin. Persze nem egyszerre - nem egy időben - hanem külön - külön. Ez megoldás lehet a számodra és így nem kell virtualizálni sem.

A másik lehetőség ha időlegesen van rá szükséged akkor 30 napos teljes értékű trial verzió.

A ez sem jó akkor még marad ha van valamilyen oktatási intézményi kötelmed - egyetem, főiskola, stb. - akkor diák licenszet kérsz és kapni is fogsz. Ezzel az oktatási időszakban - érsd. amíg tart a képzés - minden Autodesk programot használhatsz ingyen és bérmentve.

Az utolsó lehetőség az itt nem megengedett warez .... ezt gondolom nem kell tovább taglalnom. De ez ILLEGÁLIS! :)

Amit a 3882 ben írtál szerintem vagy a Citrix nem támogatja azt az Autodesk terméket vagy az Autodesk nem engedi a virtualizációt. Hogy ezt azért mert a Ctrix fut triálban vagy más miatt ezt most így nem tudom megmondani neked.

• #Szekig#

csendes tag

válasz #Szekig# #3881 üzenetére

Kozben talaltam ennyit meg:
    *Currently "Supported Virtualization Application" is Citrix XenApp, and limited to some Autodesk Products only.

Hence any non supported Virtualization would be breach of EULA.

De ettol fuggetlenul valahogy hatha megoldhato mashogyan is...
    Ha talalok egy vinyot, akkor arra telepitek egyet, es azt probalom majd imageelni, es egy virtualis gepre tolni. Hatha!

Új hozzászólás Aktív témák