- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malanrion
tag
válasz
windhunter #2634 üzenetére
Itt van ez a progi igaz ArchiCAD-es topikból, de azért szerintem jó lehet ac2013hoz is
-
kriszpontaz
veterán
válasz
windhunter #2632 üzenetére
Az alávetítés minden gépet hasra fektet ha bonyolult rajzról van szó (főleg a PDF). Próbáld meg TIFF-be vagy JPG-be konvertálni, hátha segít. Az én gépemben 24GB memó van i7 mellett, és az is lefekszik tőle.
-
Malanrion
tag
válasz
windhunter #2630 üzenetére
a pdf alapból lassítja szerintem, de a RAM-od kevés hozzá a rengeteg vonallal cska a gond van mindig, így is úgy is
az én laposomon is akadozik a pdf 4gigánál, de nincs ilyen jó procim, az asztalin 8gb ram van ott meg se kottyan, igaz ott a proci is 3570K. ez az én vélményem és mondhatni természetes, hogy kicsit megfogja a gépet, de ugyanígy van nagyfelbontású térképeknél, ha digitalizálni kell pl..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest