- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Anaren91 #44962 üzenetére
Van ebből kézi pumpás is, annak mi a rendes magyar megfogalmazása?Meg is találtam: ez jó lehet vagy van akár itthon is ebben az árban vagy olcsóbban?
(#44968) Varshi: Ezt a típust ne, vagy amúgy se? Csakmert szoktam látni klímásoknál is ilyet és tök jónak tűnik. GreenStar-hoz venném szórónak, vagy valami clin-es spricnis flakon kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz Anaren91 #46490 üzenetére
Én is BMW lakkon használom ,nekem a Menzerna 400-2400-3800 vált be, mivel fekete én 3in1 el nem is próbálkoztam.
400 at csak nagyon durva karcra használom pl ajtórányitás... vagy ha madárszar megmarja a lakkot. Mosókarcokat 2400 is kiszedi aztán végül 3800 h szép legyen. -
Mauzes
addikt
válasz Anaren91 #46656 üzenetére
Én nem ezt írtam, mindent 2x vagy 3x gyakrabban cserélek, mint az előírás. Szerintem a márkaszervizes autónak az az előnye, hogy könnyen igazolni tudod az autó előéletét és hogy kizárólag gyári minőségű cserék történtek, nem pedig csak bemondásra leszel törődő tulaj (amúgy is a Passatok 90%-a külföldről behozott).
Persze lehet azzal jönni, hogy a márkaszerviz is átbasz meg kókány munkát végeznek, de szerintem az emberek 95%-a egy külföldi nepperautó helyett jobban bízik egy itthon vásárolt márkaszervizes autóban. Aztán majd meglátjuk az eladásnál.
-
vedini
őstag
válasz Anaren91 #47676 üzenetére
Hali, szinten zenesz...
Reggel mikor alacsony szogbol sut a nap, alig lehet atlatni az szelvedon, lampabura ua
Probaltam gyurmaval, semmit nem javult, ablaktorlo egy ideig nem csikozott, sokat olvastam temaban, szelvedo polirozas se az igazi, lasd szemuveg lencse
Mivel kaptam egy brutal kavicsot, cascos lesz.
En is a nagy sebessegre tudok tippelniworkworkwork...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- Linux kezdőknek
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- További aktív témák...
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest