Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Charley76 #43045 üzenetére
3. éve használom a külső védelemhez/ápoláshoz a [link] wax és [link] polimer párost! A wax trutyit géppel is fel lehet kenni, de kézzel sem csuklógyilkos tevékenység. A polimert pedig szigorúan szivaccsal érdemes felvinni! Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és tényleg hosszútávú védelmet kap a járgány! A két termék "ötvözött" használatára egy hölgy beszélt rá, aki (mint kiderült) sok éve (évtizede?) dolgozik/ügyködik Sonax termékekkel! Ezúton is köszönet Neki a szakszerű felvilágosításért/tanácsért! (szakmai tanácsért a linkelt üzletben fordulhattok hozzá!
)
Az első felhasználásom eredménye alapján több barátomnak és munkatársamnak ajánlhattam a termékeket, illetve gyorsan elfogyott az első csomag, mert szívesen adtam haveroknak kipróbálásra. Azóta ők is ezt a terméket és párosítást használják!
Kissé reklámszagúnak tűnhet a szövegem, de nem annak szántam! Jó szívvel ajánlom minden gépjárművét szerető/gondviselő autótulajdonosnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest