- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi toled kerdeznem mert nem egyszer festetel felniket ahogy olvastam adot egy acel felni tavaj fujtam le feketere csak nem jutottam el addig hogy rafujam a lakkot, szerinted ra lehet meg fujni? ha igen meg kell csiszantani finom papiral hogy legyen kotese a ket anyag kozt? Vagy hogy csinaljam?
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi benezegettem festek boltokban es kerdezgettem errol a car-fon uregvedorol de csak neznek bamban ram megis hol lehet eztet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi ajanlotad a CARFON uregvedot de mi a velemenyed a HB BODY 900 uregvedorol ennek is van sprayban anyaga jo valamire?
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi eröl a COLLINITE 915 cuccrol beszéltél?
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi mester le szeretném fujni a kipufogo csövet egy kicsit megette a sos lé a télen itt - ott megkapta a rozsda ezt a BRUNOX epoxit rá lehet fujni kibirja a kipufogo melegségét? Vagy direkt tüzálo festéket neki?
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi mester egy ötlet kéne a gyárto cég ugy oldota meg az oldalso üvegnél lefolyo vizet ez lehet esö, vagy mikor mosom a kocsit hogy szépen befolyik az ajto belsejébe és az ajto alján van két kifolyo nyilás ott távozik a viz.Mit tudol ajánlani milyen anyagot amivel megtudnám védeni az ajto belsejét hogy ne rohadjon el?
-
Charley76
csendes tag
Haliiii tud valaki abban segiteni hogy ezt az AUTOGLYM cuccokat Debrecenben lehet valahol kapni? Surgos volna
-
Charley76
csendes tag
Hali azt szeretném kérdezni töletek hogy van a sonaxnak a kárpit pucolo cucca (spray) érdemes bevásárolni jo valamire? Tavaszra szeretném át pucolni az üléseket és a szönyeget. Sajnos autoglymmes terméket nem tudok beszerezni
-
Charley76
csendes tag
Hali vélemény kérnék töletek kinéztem egy levegö kompresszort csak tanakodok hogy megi éri befecölni egy ilyenbe a penzt 8BAR - 6L a tartálya és olajos. Nekem otthoni barkács munkára kéne ezt azt lefujni pl: felnieimet...stb. Ez egy kicsi gép de vajon le lehet fujni vele egy felnit , meg esetleg ki fujja vajon az üregvédelmi anyagot?
-
Charley76
csendes tag
Hali mosot mar valaki kereket ultra dermel? Hat en kiprobaltam meglepodtem mikor sitysuty feloldota a raragadt fekport a felnire meg a gumirol.
-
Charley76
csendes tag
Köszi fiuk akkor en sem fogom a legolcsobat venni
-
Charley76
csendes tag
Hali Közeledik a hideg idö és le kell cserélni a nyári ablak moso lötyit a tartálybol valami ajánlatott tudnátok mondani hogy melyik volna jo?
-
Charley76
csendes tag
Hali azt szeretném kérdezni hogy használja e valaki a MEGUIARS termékeket??? Vagy ha valaki tudna segiteni hogy milyen termék jo valamire engemet a polir cucca és a waxa érdekelne???
-
Charley76
csendes tag
Sracok ez a matt festekek hogy mukodik fujaskor kell lakkozni vagy ezt nem szoktak meg nem fujtam semmit ilyesmi matt festekekel
-
Charley76
csendes tag
Hali
Dodi mester egy tanacs kene lefujom az acel felnimet 2K festekel. Elvileg van benne lakk mert spraybe toltettem es nem lattom hogy mit loknek a sprayba. Szerinted ha rafujnek meg lakkot artana valamit?
-
Charley76
csendes tag
válasz riska1982 #17575 üzenetére
Szia az szuper en is a IV be fogok menni latogatoba engemet ami nagyon erdekelne az a üveg polirozo anyag mert semmi sem szedi le bejulrol az oldalso uvegekrol a trutyit telen mikor beparasodik bejulrol az uveg ugy nezki mintha olajban furdot volna es utana vizzel locsolnad
[ Szerkesztve ]
-
-
Charley76
csendes tag
Hali
Tud valaki segiteni abban vettem a tavasszal egy 100ml. 3M-es hologram eltavolitot es 100ml. finom polirozot. Az egyik kek szinü a masik feher csak az a baj hogy nem irtam ra hogy melyik melyik tudna valaki otletet hogy melyik lehet a finom plirozo a kek vagy a feher???
-
Charley76
csendes tag
válasz runner 125 #17504 üzenetére
Hali
Koszi a segitseget az SRP eröl volna szo? Jövö honapban atutazoban leszek Budapesten nem tudod veletlenul hol tudtam megvenni az autoglym termeket?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali Tud valaki ajanlani valami szuper jo waxot az autoglym cuccai kozul es hasznalt mar valaki uveg polirozot melyiket erdemes beszerezni vagy az autoglymes azt hasznalta e valaki?
-
Charley76
csendes tag
Hali
Volna nekem ez a Sonax ablak moso anyag azt irja hogy 250ml kell 2,5 liter viz. Szerintetek jo a sima csapbol a viz vagy desztilalt vizzel kell higitani?
-
Charley76
csendes tag
Hali
Dodi mi a véleményed ezekröl a zinc spray anyagokrol? Jo anyag volna a kopasz festetlen acél felni alapozására?
-
Charley76
csendes tag
Hali
Dodi mester volt egy kis idöm a héten és gondoltam lecserélem a téli gumikat nyárira ki szedegettem a kavicsokat megmostam.Hát ez a látvány fogadott: Elsö lépésem hogy elviszem a gumishoz leszedetem a gumit a felniröl.Az volna a kérdésem hogy milyen anyagot szerezzek be a lefestéséhez és milyen munka folyamatot ajánlasz?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali
Tud valaki abban segiteni hogy Debrecenben hol találok AUTOGLIN cuccokat? Ahogy látom az autoglin srác meg szököt tölünk.
-
Charley76
csendes tag
Hello
Autoglym azt szeretném kérdezni hogy külföldre nem postázol terméket? Mondjuk Nagyváradra.Kerestem itt mindenüt de nem találok sehol autoglymes cuccokat.Ha tudol valamilyen segitséget megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali
Dodi mester nemsokára jön a moci szezon es rendbe szeretném tenni a motocimat.Vagyis le szeretném festeni.Régi kopott repedezett a festék rajta.Csak annyi a baj nincsen kompreszorom és most azért nem költenék hogy vegyek egyet.Le akarom szedni vázig a festéket.A kérdésem az volna hogy ha vennék BODYFILL 360 sprayben es utana 2K festéket amit sprayba töltetném ugy jo tartossan megmaradna? Erre kellene lakk is? Vagy elég a festék? Köszi elöre is.
-
Charley76
csendes tag
BOLDOG UJ EVET KIVANOK minden egyes auto nyusztolo tulajdonosoknak
-
Charley76
csendes tag
Hali
Volna egy kérdésem a Dodi mesterhez a téli gumim acél felnin van és a tavalyi sos latyak megkajálta a festéket vagyis kibujt a rozsda.Ujra szeretném festeni de ugy hogy csurig a fémig szeretném lekapni a festéket.A kérdésem hogy a szorokitt elött le kell kenni valamilyen anyagal vagy mehet rá nyugiba a szorokitt
-
Charley76
csendes tag
Hali
Köszike a segitséget akkor lehet hogy nem szenvedek vele inkább bevágom egy szervizbe a vassárkányt.
-
Charley76
csendes tag
Hali
Valaki tudna segiteni ki szeretném cserélni a fékbetétet csak fogalmam sincsen hogyan kezdjek neki valaki tudna egy utmutatást leirást esetleg videot feltenni ami esetleg segitene? Tavasszal szeretnék nekilátni addig be akarnám szerezni ami szükséges a cseréhez.
-
Charley76
csendes tag
Hali
Srácok tud valaki eröl a termékröl valamit a NIGRIN-röl? Gyárt nanotec üveg polirozot, üregvédöt, stb.... cuccokat. Használta valaki ezt a terméket valami véleményt tud valaki adni hogy érdemes e ezzel foglalkozni? . Ami nagyon érdekel ez a termék ha van valakinek véleménye oszd meg velünk Köszi elöre.
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #14403 üzenetére
Hali
Köszi szépen Dodi a tanácsot azért gondoltam hogy változtatnám az anyagot rajta mert egy idö után ugy megbarnul a gumi töle és olyan fekete trutyi jön le rola ha egy száraz rongyal dörzsölöm.Megprobálom a glicerint rá eröszakolni valahogy de ha nem fog menni akkor sajnos visszatérek a régire.
-
Charley76
csendes tag
Hello
Dodi72 mester régebben ajánlottad a gumi ápolására a glicerint vizzel keverve.Kiprobáltam de nem tudom de a Dunlop gumin ugy össze szalad rajta lefolyik rola egyik helyen száraz másikon fényes.Tudol mondani valamit hogy vajon mitöl vagy mit tudjak csinálni vele?Köszi elöre is
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi a BADY 950 az jo a belsö részeknek mármint az ajtok küszöbök üregelésére?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hello tudtok segiteni abban hogy milyen anyagot használjak az ajtok es küszöbök szigetelésére.Az olvastam hogy a Body 900 az jo.Csak az a gubanc hogy itt Váradon nem találok sehol.Ilyesmi anyagot sprayban csak más márkájut nem tudtok ajánlani? Köszi elöre.
-
Charley76
csendes tag
Hali !!!!
Srácok én is meg csinálnám a hintomat A-tol Z-ig kivül belül.Tik mivel kezdenétek? A motort is leszeretném mosni. Csak nem tudom mivel volna jo kezdeni talán polir és wax, motor, és belüröl?
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!
Dodi mi a véleményed a MEGUARS termékekröl? Ami érdekesnek tünik az Nxt Tech Wax 2.0
-
Charley76
csendes tag
Hali!!
Dodi mester ajánlotad ezt a GLICERINT mint gumiápolonak.Vettem én is egy üvegcsével.Csak hogy kell eztet használni? Mivel higitsam rendes vizel vagy desztilált vizel? Mert sürü mint a méz.
-
Charley76
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!
En is várom már a tavaszt mert sok melom lesz a gépsárkányomon. De addig be szeretnám szerezni az anyagokat. 2 éves az olaj már benne le szeretném cserélni. Nézegettem az olajokat hogy milyet is.Srácok mi a vélemény CASTROL 5W30 MAGNATEC-röl? Jo ez az olaj valamire?
-
Charley76
csendes tag
Hali
Van az egyik ismerösömnek egy Opel Corsa B verdája. Tavasszal szeretné kicserélni az olajat. Tudd valaki segiteni hogy kezdjünk neki? Köszi elöre is.
-
Charley76
csendes tag
Csákány
én is kivánok KELLEMES MEGHIT KARACSONYT minden egyes nyüsztölö verda tulajdonosoknak
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!
Lenne egy kérdésem kiprobáltam két wax tipust a verdám egyik részén ugy egymás mellet. Pont jol jött a tegnapi esö. A külömbség az volt hogy az egyiknél nagyobb vizcseppek lettek a másiknál aprobbak lettek. A kérdésem az volna hogy melyik a jobbik amelyik sok aprobb vizcsep keletkezet vagy a nagy vizcsepes rész? Köszönöm elöre is a választ.
-
Charley76
csendes tag
válasz ::Trunks:: #8162 üzenetére
Hali!!!!!
Hát ez tutti megérdemelné a nagy arany fényezö diját Vajon hogyan polirozik az ürge?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali
Srácok ezt a szilikon es wax eltávolitot hogy kell használni? Csak rákenem letörlöm és kész? Polirozás elöt szeretném át küldeni a verdát ezzel az anyagal hogy minnél tisztább legyen. Nem akarok már gyurmára is költeni mikor itt van ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali
Látom hogy most a felnikröl van szo. Nekem acél felnieim vannak es le szeretném festeni öket. Azt szeretném kérdezni hogy használt e már valaki ilyen festéket? Jok ezek valamire? Mármint tartosak e?
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!!
Motor olajat szeretnék cserélni.A verda könyviben ezt a két tipust irja: 5W30 vagy 10W40. mi a külömbség a ketö közt? és melyik a jobbik? Ja és milyen márkájut vegyek? Köszi elöre is.
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!
Köszönöm nektek a tanácsokat.
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!
Az én verdámban csak ez a normál fütés van de mikor leálitom a motort leáll az egesz mindenseg még a fütés is.de még bent üllök a kocsiban és el kezd folyni az ablakon a pára egy idö után.Ez ellen nem tudtok valamilyen trükköt hogy ne legyen ilyen párás az ablakok?
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!
Most kerültem a számitogéphez de kivánok minden verda tulajdonosnak aki szereti kencélgetni, boldog uj évet. Hajrá tulajdonosok mutassuk meg hogy 2012 - ben is tisztán tudjuk tartani a verdánkat.
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!!!!
Dodi mester szerinted ez a rozsda átalakito anyag jo valamire?
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!!!!!
Dodi mester teszerinted jo valamire a DINITROL ML. üregvédö spray.
-
Charley76
csendes tag
válasz Winner_hun #5726 üzenetére
Hali!!!!!!!!!!
Hát én bisztosan bedugnám a lyukát annak az álatkának egy parafa dugoval .De azért rendessen megfogja a lakkozást.
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!
Te srácok ti nálatok nincsen a kocsitokon olyan sárga csikszerü valami? Mikor vizet ér vagyis le akarom mosni még ugy szétkenödik mint a vizfesték és száradás után rajtamarad a nyoma a lakkozáson. Lehet hogy valamilyen rovar ürülék?
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!
Igazad van Dodi ott bisztosan kap és szerintem egész türhetök azok a kendök na persze hogy nem olyan tutik mint az eredetik de megteszi ugy 2-3szor egy évben törölgetni a verdát.
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!
Te figyelj bemész egy üzletbe: pl. Metro,Dunapláza,stb....... megkeresed a konyhai részt ahol a törölgetö ruhák,törölközök stb..... vannak,ott bisztasan kell hogy legyen mikroszálas kendök. En ugyancsak ilyeneket vettem csak külföldön ugyancsak nagyobb üzletekben.Vettem 8 darabost hát ugy átszámolva olyan 1100-1200 ft.körül volt. Ja és ne az internetröl rendelj mert ott minden drágább mint amibe kerül!
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest