Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
válasz
gaborka8x8 #36234 üzenetére
Én ezekhez teljesen laikus vagyok, a polírozáshoz. Az autóm jobb oldali szélvédőjén keletkezett egy kb. 10 centis vízszintes karc. Körmöm nem akad bele, de mindenki azt mondta, hogy csiszolás nélkül nem jön ki a karc, csiszolással pedig fénytörés lesz. Egy nagyon jó szélvédős céget is megkérdeztem, ők is ezeket mondták. Cériumos pasztával lehet csiszolni, de fénytörés lesz, nem vállalják, pedig rengeteget olvastam, hogy itt is políroztak szélvédőt pl. a carpro ceriglassel és a hozzá való koronggal és nem írták, hogy fénytörés keletkezett volna. Volt aki azt írta, hogy első szélvédőn biztos a fénytörés, mert hajlított a szélvédő, oldalsó ablaküveget lehet polírozni fénytörés nélkül, hát nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest