Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Pardise #35435 üzenetére
Neked sincs, sérült, kész, oldják meg tökéletesre. Bírom amikor valaki a kereskedőt védi, mert cuki, meg rendes, meg aranyos. Ő csak a pénzes zsákot látja benned és ő él belőled, nem fordítva. Én amúgy megmondom őszintén, hogy sokat gondolkodtam, hogy ha szalon autót vennék és sérült lenne, átvenném-e egyáltalán. Egyetlen féle képpen, ha hoznak egy gyárilag fújt elemet, máskülönben húzza a pöcölőjére. Nem kell a legolcsóbb szállítókkal dolgozni és akkor nem lesznek ilyen problémák. Legfőképp az enyém nem lesz, mert ha új autót vennék, akkor úgy szeretnék lefeküdni aludni az első este, hogy egy makulátlan autóba fingottam bele. Ezért fizetem ki a felárat, ami egy 0km-es autóval jár, különben vehetnék 1-2 éves alig futottat is, hozzáteszem vennék is, nekem nem kenyerem ez a felesleges értékvesztés, főleg hogy sorra hallom az szebbnél szebb átadásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest