Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Törölközőből én ilyet használok, talán focvis ajánlotta még anno. Nincs problémám vele, viszont egy kompakt méretű hatchbackre kell belőle kettő darab. Szedánra, kombira én három darabbal készülnék belőle.
Gumiabroncs oldalfal tisztítást őszintén szólva nem szoktam túlbonyolítani, én konyhai mosogatószivaccsal + autósamponos vízzel szoktam lemosni, majd száradás után egy nedves szivaccsal, illetve az Autoglym "Vinyl & Rubber Care" nevű szerével kezelem át.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest