- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
2005.03...hmm...mintha lett volna egy két módosítás már azóta de ezt mondom 100-ra.
sztem nem érdemes ilyenben gondolkodni - motorcsere, főleg nem tipusazonos motornál, a gatyája rámegy az embernek, ha hivatalosan akarja csinálni az ember, szal hogy az utcán rendszámmal mehess vele...nagyon sokba kerül a sok engedély plusz vizsga nem akarok hüjeséget mondani, de 500k-ba is belekerülhet
szvsz jobban megéri egy erősebb autót venni...de hát kinek mi -
bocX
tag
ja igen ezt is hallottam, egyébként nem éri 'hivatalosan' motort cserélni, ami nem tipusazonos.
közbe kaptam egy infot, hogy zöldkártyán fennakadhat a gép...
a vizsgáztatós eset, meg télleg sajnálatos...én is láttam már egy két tdi-t elfüstölni a tulhajszolás miattmondjuk az saját gazdája hibája miatt
nemtudom hogy jogilag mennyire megoldható a téma, és bizonyítható, de sztem az már veszett fejsze nyele sajnos ...és télleg szemétség, hogy Szeke-'t idézzem -
bocX
tag
motorcserés témában nem nagyon otthon, de annak idején megfordult a fejemben.
amiket tudok info hogy ha nem tipusazonos motorról van szó akkor kell kérni hivatalos kereskédéből pl Micra esetében akkor a nissantól egy engedélyfélét hogy megoldható a dolog, szal belemegy a másik motor. ha ez megvan akkor kell egy mérnök (asszem gépészmérnök), aki az átalakítási terveket elvégzi, és jóváhagyja, ha ez is megvan, akkor mehet az átépítés, majd utána az építés után mehet vizsgára. asszem nagyjából ezek a hivatalos mozzanatok. azonosmotor esetében nem kell semmi ilyesmi, szal 1.0 moca heylére 1.0ás, ahhoz asszem semmiféle nem kell, mármint az előbb relsorolt engedélyek. most márkán belül elképzelhetőnek tartom, hogy 1.0ás moca 1.3ra való átépítéséhez sem kell, mert ha gyártják azzal akkor elvileg minden gond nélkül belemegy.
viszont ha már itt tartunk vizsgánál, akkor szerintetek mivan, ha van motor, mondjuk egy 1.5 teszemazt honda motor, és kis hengerfej módosítással át van építve 1.6ra. szal vizsgán észreveszik-e? kinézetre laikus nem mondja meg hogy ha 1.5 van a forgalmiba, hogy most az modosítva van,de vizsgahelyen?, elvileg nem sok különbséget látni ha felnyitunk egy 1.5 vagy 1.6 mocatetőt....vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest