- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
most ki-be rakosgatva a cd-t, a winamp is csak minden másodikra játssza le....úgyhogy grabbelés lesz asszem.
KovácsÚr: amit ajánlottál, grabbelőt, az jobb, mint a cdex? érdemesebb azt használni? -
Pala
veterán
nah, most szól tökéletesen gépben, de azért még valami nem gömbölyű....
winamp lejátssza, ez nekem elég, de amúgy ha sajátgépben meg akarom nyitni a cd-t, akkor tekeri mint a güzü, majd kidobja a cd-t hibaüzenettel (????), ha egyből winamppal nyitom meg, akkor ilyet nem csinál
van még egy philips discmanem, az lejátssza -
Pala
veterán
rajta van a logo
de most őrülök meg......tegnapelőtt vettem a cd-t és beraktam, kipróbáltam mindkét meghajtóban és egyik se olvasta, többször is próbáltam...most meg kínomban beraktam az előbb és gyönyörűen szól a zene
most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért nem olvasta be -
Pala
veterán
Hali!
A napokban vettem egy audio cd-t (komolyzenei, de ez most talán nem lényeg) és mielőtt megvettem, megnéztem rá van-e írva hogy számítógépben olvasható-e, és nem találtam rajta ilyet......meg is vettem, berakom a gépbe, és nem olvasta...se az Asus cd-íróm, se az LG dvd-olvasóm, mindegyik csak pörgette, hol lassan, hol gyorsabban.....
1 kérdésem lenne:
olvastam régebben vhol, hogy az ilyen cd-ket, amelyeket nem lehet gépben beolvastatni, olvashatóvá lehet tenni, ha filctollal a belső gyűrűt lefestjük. ez igaz, vagy ne próbálkozzak???
Új hozzászólás Aktív témák
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest