Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Sajnos egyet kell értsek. Az Sb Live-val is ezt csinálták. A microfosnak másra nem is kell már figyelnie csak az SB-re, DE ezt se tudják megoldani. Kellett majd egy másfél év, hogy legyenek normális driverek Xp alá.
Én az utóbbi időben elég sokat küzdötem az Xp-vel előre lépést azzal csikartam ki, hogy a kártyákat szépen egymás után rakosgattam be és az sb oldalról használtam drivert (mondjuk ez sb live-ra volt igaz). DE nálam is volt már rosszul megnevezett drivert (azaz más kártyához való). Egészen a műlt hétig működött is a dolog, de utánna kifogott az Xp rajtam az egyik gépnél. :(
A végén hagytam az xp-t a francba. -
Atlantis
veterán
Nana, ez már durva, kár lenne azért az Audigy kártyáért...:DD
Nem akarom védeni őket, de sem az Audigyvel, sem az XP-vel nincs gond. A probléma abban áll, hogy az XP magyarítását rontották el. Tudtommal angol XP+SP1 remekül megy Audigy-vel.
Én ma megyek átvenni az Audigy 2-met, remélem, azzal nem lesz baj.
A fentieket kicsit a magam megnyugtatására is írtam.:P
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest