Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zveli
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Igazából a fejhallgató már kicsivel régebb óta megvan.
logout.hu/cikk/zalman_zm-rs6f_5_1_surround/teljes.html
Sok fejhallgató megfordult már a fejemen mivel 2003 óta (a cod1 megjelenése) folyamatosan multiplayert játszok. Az első perctől érezhető a különbség a hangzásban. De az újabb részekben beállítható az 5.1így nem törődtem a hangkártyával. Most viszont visszatértem a gyökerekhez és a beállításoknál csak stereo és eax hangzások közül lehet választani. Azt hiszem ez a játék megérdemli, hogy rááldozzak ennyit mert annyi örömet (és bánatot is
okozott már. Egyébként is a különböző kiegészítőhöz viszonyítva, mint pl.: egér, egérpad ez már minimális beruházás.Egyébként a különböző audigy kártyák közt nagy eltérés van? Vagy egy ilyen laikus számára nem túlzottan észrevehető. Láttam egy sb live kártyát is ami eax2-t tudja, de ahogy észrevettem mindenki inkább qz audigyt ajánlja.
Bocs, hogy egy regényt írtam a semmiről :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
okozott már. Egyébként is a különböző kiegészítőhöz viszonyítva, mint pl.: egér, egérpad ez már minimális beruházás.