Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Arról esetleg van információtok, hogy az új lap kijövetele után változik-e az ára az egymagos atom processzorral szerelt lapoknak?
-
juliabrilke
veterán
Ok, köszi a segítséget mindenkinek! Ezt jó tudni, hogy ilyet is tud. Szerintem fent is vana gépemen, csak nem nagyon figyeltem, hogy ilyen lehetőség is van benne.
-
juliabrilke
veterán
2x ment el!
-
juliabrilke
veterán
Esetleg tudtok-e arról, hogy a 2 magvas atomhoz lesz-e olyan alaplap, amin van pci-e foglalat? Vagy még csak a D945GCLF2 dezskát nevezték meg hivatalosan?
-
juliabrilke
veterán
Dobni kell alá egy jobb chipsetet és nem lesz itt semmi gond.

SiS 662-el milyen lehet?
-
juliabrilke
veterán
válasz
üzenetére
Hát nem is tudom. Elég vegyesek az érzések most bennem a vélemények és az eredmények miatt. (bár eredetileg is kicsi fogyasztásra szánták az előnyének)
Egy winrar benchmarkot tudnál futtatni rajta?
Egyébként everest szerintem milyen proci van a közelében a processzorteszteknél? Sokkal lassabb lenne mondjuk 800-as vagy gyengébb ramokkal? -
juliabrilke
veterán
válasz
üzenetére
A teszteket Fercsa csinálta? Mert ő is rendelt ilyen cuccot az ebayről.
44W teljes terhelésnél?
Brutálisan sok!
Egyébként te elégedett vagy vele vagy csak letöltőgépnek jó?
Mert kellene valami keveset fogyasztó dolog, ami kis házban lehet cipelgetni. De ha ennyire nem ok, akkor lehet, hogy egy ultra low voltage procis portable pc-re nevezek be inkább.Neked mi a véleményed a lapról?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor úgy néz ki, hogy kivárás lesz ebből. De egy biztos. Az egymagos cuccott teljesen elfelejtem.

Egyébként everest szerintem milyen proci van a közelében a processzorteszteknél? Sokkal lassabb lenne mondjuk 800-as vagy gyengébb ramokkal?
Brutálisan sok!