Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
tamasgal
üzenetére
A konvertálás miatt én inkább az AMD Brazost választanám. Asrock E350M1 Pl. 23 000 tájékán indul az ára. E350M1-USB3 26 200 körül indul. Nem gond neki a full HD és a GPU gyorsít mindent amit csak lehet. Van ASUS, GIGBYTE, stb cégektől is. Ha ez a rész nem érdekes, Intel BLKD525MW alaplap 17 000 alatt indul. Amit linkeltél, az szép de sokkal jobbat tudsz összepakolni a közel 50 ezerből. A SO-DIMM és a 2,5" HDD sokkal magasabb árba van mint a normálak. Fogyasztáscsökkenés mivel asztali gépről van szó (nem akkus) forintosítva elenyésző. Mondjuk kisebb a hőtermelésük. Enyi.
-
montezuma
tag
válasz
tamasgal
üzenetére
Nem lesz pariban, különösen nem, ha két magos a jelenlegi.
Netezni, torrentezni jó, a konvertálás lényegesen lassúbb lesz, de ezt talán be tudod vállalni.
Az 525 újabb modell, kicsit gyorsabb, de ezt alig fogod érezni a 330-hoz (vagy 510MO-hoz) képest. Most már 525-öt vennék.
Nekem 510 van, azzal meg vagyok elégedve, a konvertálás lassú, de idővel lemegy.Kerülném a régebbi chipseteket a nagyobb fogyasztás és hőtermelés miatt. (NM10 pl. jó).
Azon gondolkozz még, kell-e Neked HDMI kimenet és esetleg PATA, illetve hogy elég-e az alap 2 SATA + VGA. Szerintem van élet HDMI nélkül és 2 SATA-val, de ezt Te tudod.
Amit belinkeltél azzal nincs tapasztalatom.
Hát elsőre ennyi, sok szerencsét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest