- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
szaszlaci #2574 üzenetére
Na ne aggódjatok, jelenleg én is 11eFt-ért fizetem a 8/1-est az Amtel-nél.
Ebből 1800Ft a fix IP, mert alapban minden csomaghoz jár az "ajándék" tűzfal, amit csak így lehetett kikerülni.
Mivel már fél éve elérhető náluk a 20/10-es csomag szerettem volna feljebb váltani, de mivel hűségnyilatkozatom van novmberig és az új csomag 200Ft-tal (!!!) olcsóbb nem válthatok..
Azt hitték monopol helyzetben tudnak maradni, mert a ház épülésekor(3éve) ők kábelezték (kebelezték) be a házat.. Csak hát mi megengedtük a DIGInek meg a Telekomnak is, hogy ők is bekábelezzenek (1 hónapja kész is), úgyhogy szerződés szerint 1 hét múlva bekötnek hozzám is 80/25-tel 4500/hó áron hűségnyilatkozat nélkül... -
válasz
szaszlaci #2416 üzenetére
Akkor más ötletem nincs sajnos. Nekem egyszer villant fel hogy "magasabb sebességre képes usb eszközt csatlakoztatott blablabla", de mire ki X-eltem volna, addigra el is tűnt, és leteszteltem, 2.0-ás sebességen ment. De lehet ez nem is atomon volt már.
Azon kívül amit leírtam, más ötletem nincs sajnos.
Rákeresve googleban nem találtam semmit, tehát nem valami tömeges hiba, amibe épp nem futott eddig bele innen senki.
Csak azt tudom mondani amit eddig -> bios és chipset driver frissítés.
Meg nem tudom milyen gondod volt a legújabb biossal, nekem szerencsére sose semmi. -
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #2418 üzenetére
Az össz usb beállítás amit találtam az az Advanced fülön az USB Configuration ezen belül minden Enabled-re van nálam állítva. Most a 229-es bios van fenn, de az elötte lévőkkel sem volt semmi gondom az usb-kkel, akár a hátlapi akár az előlapi usb-t használtam.
Esetleg azt probáld meg, hogy eszközkezelőbenprobáld ki a hardware változások keresése -t (nem tudom mire fordították magyarul az angol w7-ben: Scan for harrdware changes van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest