Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Na ne aggódjatok, jelenleg én is 11eFt-ért fizetem a 8/1-est az Amtel-nél.
Ebből 1800Ft a fix IP, mert alapban minden csomaghoz jár az "ajándék" tűzfal, amit csak így lehetett kikerülni.
Mivel már fél éve elérhető náluk a 20/10-es csomag szerettem volna feljebb váltani, de mivel hűségnyilatkozatom van novmberig és az új csomag 200Ft-tal (!!!) olcsóbb nem válthatok..
Azt hitték monopol helyzetben tudnak maradni, mert a ház épülésekor(3éve) ők kábelezték (kebelezték) be a házat.. Csak hát mi megengedtük a DIGInek meg a Telekomnak is, hogy ők is bekábelezzenek (1 hónapja kész is), úgyhogy szerződés szerint 1 hét múlva bekötnek hozzám is 80/25-tel 4500/hó áron hűségnyilatkozat nélkül...
-
válasz
szaszlaci
üzenetére
Akkor más ötletem nincs sajnos. Nekem egyszer villant fel hogy "magasabb sebességre képes usb eszközt csatlakoztatott blablabla", de mire ki X-eltem volna, addigra el is tűnt, és leteszteltem, 2.0-ás sebességen ment. De lehet ez nem is atomon volt már.
Azon kívül amit leírtam, más ötletem nincs sajnos.
Rákeresve googleban nem találtam semmit, tehát nem valami tömeges hiba, amibe épp nem futott eddig bele innen senki.
Csak azt tudom mondani amit eddig -> bios és chipset driver frissítés.
Meg nem tudom milyen gondod volt a legújabb biossal, nekem szerencsére sose semmi. -
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Az össz usb beállítás amit találtam az az Advanced fülön az USB Configuration ezen belül minden Enabled-re van nálam állítva. Most a 229-es bios van fenn, de az elötte lévőkkel sem volt semmi gondom az usb-kkel, akár a hátlapi akár az előlapi usb-t használtam.
Esetleg azt probáld meg, hogy eszközkezelőbenprobáld ki a hardware változások keresése -t (nem tudom mire fordították magyarul az angol w7-ben: Scan for harrdware changes van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest