- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Integrale #430 üzenetére
Ha nincs beállítva az atitool-ban, hogy minden gépindításkor betöltse az adott profilt, akkor ha újraindítod a géped, akkor az alapbeállításokon fog a kártyád futni, tehát nem szükséges letörölnöd semmit. Ha pedig nincs e beállítva, és szeretnél egy profilt használni, akkor elindítod az atitool-t, kiválasztod a profilt és rákattintasz a load-ra, és így a gép kikapcsolásáig megmarad a kari a megemelt órajelen; de persze közben is visszarakhatod alapra, ha a default-ra kattintasz!
-
ROBERTOH
őstag
válasz
tejesember78 #415 üzenetére
''Mindenki másképp csinálja.'' Van aki rákattint a ''find max core'' és ''find max mem'' gombokra, és amikor elkezd hibázni a kocka kirajzolásánál, akkor leállítja, és felhúzza mindkét értékét a hibázás alá x értékkel (pl 30-40 MHz), van aki elkezdi az értékeket 10-zel növelni, és ha hibázik, akkor visszavesz mondjuk 5-öt. Van aki meg megnézi, hogy az ilyen karit másoknak meddig sikerült húzni, és beállít egy olyan értéket, ha jó, akkor növel, ha hibázik, akkor csökkenti az értékeket... Úgyhogy tégy belátásod szerint!
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok! Én is felraktam az atitool 0.26-os verzióját. Lenne vele kapcs. néhány kérdésem:
Feszültséget is emel find max core/mem alatt?
Miért lehet az, hogy felhúztam vele memet/gpu-t, 3D view csodásan futott rajta (15-20 percig hagytam), 3dmark is szépen elment vele, viszont amikor befejezte a tesztet és be kellett volna jönnie az eredménynek, csak fekete képernyő jött be az egérkurzorral. ctrl+alt+del többszöri próbálkozására eltűnt a feketeség, és a megszokott módon leállította a win-t... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest