- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
K21_overlord
tag
válasz
Gucunja #4812 üzenetére
Nekem is ilyen kártyám volt shapireben, és úgy 2 hónapja egyszer csak tönkrement... Állítólag ha leveszed a hűtéstróla és valami vattával vagy zsepivel megtisztogatod az egyészkártyát elöl hátul (nem a gpu-t) az néha helyrehozza.
u.i nekem nem jött be de hallottam olyanról akinek helyrehozta
-
K21_overlord
tag
Egy kicsit lehet h érdemes belegondolni a másik oldalról is.
Kijönnek az uj szériák (5xxx és 3xx) de mivel a pc -s eladások romlóban vannak minden gyártó gondolkozik konzolos átiratban is. Esetenként a konzol megelőzi a pc-t... Vajon eljön az az idő, h pc-re annyival szebb gameket lehet majd csinálni h kellenek majd ezek a karik, vagy a konzolos graff miatt megreked a fejlődés? (talán már be is következett ez)Remélem ebbe is belegondolnak a gyártók, és olcsó, halk, kisfogyasztású középkategóriás karikat is gyártanak majd. (olyan 4770 es félét)
-
K21_overlord
tag
Az a kérdésem lenne, h most ez a kártya 99 dollár, vagy 99 euto lesz? Szerintetek ha reálisan gondolkozunk mennyiért lehet majd hozzájutni, miután lefutott a vegyünk gyorsan az új kártyából láz?
Engem ez érdekel a legjobban, mert a pénz beszél, azt mondja "bye"
-
K21_overlord
tag
Ugy tünik h a 4750 es kicst drágább lesz az előre hangoztatottaktól. Lehet h ez annak köszönhető, hogy az új gyártás-technológia bevezetésénél mindig több a selelyt? ...
-
K21_overlord
tag
Bennem felmerült az a kérdés is h ez válasz a 260 asok-on történt változgatásokra... Szerintem nem a 280 as kértyát kívánja megdönteni hanem egy a 260 és 280 as közé pozícionálni egy kártyát...
-
K21_overlord
tag
Én nem azon izgulok inkább h mien lesz a kártya hanem hogy a forint normalizálódjon. Mivelhogy ha kijön a 4770 es pl99 dollárért és az usd pl 220 körül lenne akk 24k körüli kártyát vehetnénk a boltban ami viszont lenyomná a többi árait is...
Ellenben, ha elbaszák és 250 ft lesz egy huf akk 28-29 k ért juthatunk hozzá egy 4770 hez ami már alig tolja le az árakat... -
K21_overlord
tag
[OFF]Szép és jók lesznek ezek az új vga-k, de nem látom azt amit régen. Amien gameket bejelentenek azokhoz nem nagyon kell a mostaniaknál jobb kari... Ha egy kiadó pénzt akar látni a gamejéből kihozza konzolra is és lehet h az xbox360 ban még van egy kis tartalék, de szerintem már nem sok...[/OFF]
-
K21_overlord
tag
Abu pár szót mondanál arról, h hogy mennek ezek a dolgok.
Egy játékfejlesztő cég miért köt megállapodást vga gyártóval, mi az előnye neki és mit kényszerít rá a vga gyártó.
Ha játékfejlesztő elhagya az nvidiat akkor felkeresi az ati-t h támogassák ők? vagy csak beemeli az ati dokumentációit és segítségével fejleszti az enginjét? És végezetül: kb
mekkora pénzek forognak itt?
thx -
K21_overlord
tag
Remélem, hogy 40nm en jön ki és jó árfekvésbe esik majd. Ati szimpatikus nekem ebből a szempontból, a 38XX as széria mikor kijött kb ugyananyit tudott mint a 2900 as de olcsóbban. Az Nvidianál ezt nem vettem észre, kijött a 285 es (jó gyorsabb is kicsivel, mint a 280 as) de többe is kerül... 260 as dettó
Vagy rosszul látom? -
K21_overlord
tag
válasz
Sandormaster #962 üzenetére
Ez a hír még nyár végefelé röppent fel [link] Az illető azt mondta h addig nem adja ki míg nem baba az egész.
Ami új h az nvidia is felfigyelt a krapekra és felvette mint alkalmazottat, h csinálja meg nekik a cuccot... (most nem találom a konkrét cikket de ha kell megkeresem)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest