- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
paprika
aktív tag
Már csak azt várom csússzon lejjebb a 4870 1 GB ára
(Am így is nagyon olcsó)
-
paprika
aktív tag
-
paprika
aktív tag
Szerintem nem lett valami hatalmas az új ATI.
Annyira hájpolták de sok helyen magas felbontásban a GTX 275 is veri. De mondjuk ha az ára olyan lesz én Tuti Atit vennék. Azzal meg teljesen felesleges jönni hogy DX10.1 mert semmit nem ér. Ez kb olyan mint amikor 8800 GTX-en megjelent DX 10 de nem is volt még DX10 játék. Mire megjöttek a a 10-et támogató játékok addigra kevés lett a kártya is. Lehet hüleséget beszélek
Vagy nem?
Itt akkor lesz majd igazi változás ha bejön a DX11. 1 játék van ami gyorsult DX 10.1 ben. Stormrise azt kifújt. Se jobb grafika se semmi.
-
paprika
aktív tag
Úgy szeretem olvasni hogy sokan okoskodnak itt a Piaci részesedésről meg ki mit csináljon.... Jajj istenem...
-
paprika
aktív tag
válasz
InVeRiX #1813 üzenetére
Hali. Régi NV-és múltamat hátrahagyva ki kell jelentenem hogy ma az NV egy nagy 0. Kész.
Na látom te sem vagy tisztában pár dologgal. Lehet hogy modernebb a 4870 mint a GTX 260 vagy 280 de hogy nem erősebb az is biztos.
Megindokolnád esetleg ezt a kijelentésedet? Tudtommal még a Driverek is jobbak az NV karikhoz. Na meg a teljesítményről ne is beszéljünk. Egy GTX260+ sokkal erősebb mint a 4870. Számtalan teszt van ami megmutatja hogy erősebb a 260. Többek között a Ph-n is jobban ajánlották a 260 at. De belinkelem ha megtalálom
Nem kötekedésnek szántam de ez a kijelentés azért elég "kemény" volt.
Mindettől függetlenül én is ATI-t vennék mert nálam nem mindegy 14 rugó. Ennyivel viszont tényleg nem ér többet.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest