Aktív témák
-
Pekkk
aktív tag
Jó lesz ez a kártya, csak nem fog tul gyorsan terjedni és ezzel együtt kevés DX11-es játék is fog kijönni a közeljövőben. Ha az NV-nek is jönne egy DX11-es kártyája akkor más lenne a helyzet. Remélem a Half-Life 2: Episode 3 azért úgy jön ki!
-
Pekkk
aktív tag
Az a NEC monitor amin a csávó nyomja 7999 $
-
Pekkk
aktív tag
A többmonitoros megoldás nekem bejön!
Akinek van pénze 6 monitorra az tuti szétkapja és összeilleszti a paneleket, hogy ne legyen ott a keret. Úgy már azért eléggé odab@sz! -
Pekkk
aktív tag
Hát igen a fejlődés elkerülhetetlen, csak eléggé rohanunk az a baj!
Mondjuk én ellennék még egy jódarabig a mostani játékok grafikájával. -
Pekkk
aktív tag
Lehet 2 magja van ennek a single chipnek?
-
Pekkk
aktív tag
Ha ezek az infók igazak akkor tényleg nem fogunk hinni a szemünknek!
-
Pekkk
aktív tag
Én nem vagyok egyik párti sem, mindig azt veszem meg amelyik jobban megéri. (technológia, sebesség, ár/érték arány)
Volt már Nvidia és Ati kártyám is. Jelen esetben "ÉN" 1000000%, hogy nem vennék Nvidia-át (más lehet, hogy venne) mert jön az olcsóbb Ati új technológiával és valószínű (nem biztos, majd kiderül), hogy gyorsabb is lesz.Ez az én véleményem és meglátásom!
Véleménye lehet mindenkinek, még akkor is, ha esetleg jó nagy baromság! -
Pekkk
aktív tag
Ha azt vesszük, hogy az Nvidia 295 GTX-ese DDR3-as ramokkal és Directx 10 támogatással még mindig 100e Ft, akkor nem is drága!
-
Pekkk
aktív tag
Ez a "Nem fogsz hinni a szemednek!" duma akkor a videókártya méretére vonatkozik, vagy mutatnak mást is?
-
Pekkk
aktív tag
Tényleg nem hiszek a szememnek! Nem látok semmit!
Valami új techdemo vagy új Ruby videó DX11-el?
Mert az Image Metrics-el csináltak valamit ha jól vettem ki a videjóból...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest