- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Dare2Live #1671 üzenetére
[link]csak sikerült megtalálnom a cikket, amit ezzel kapcsolatban régen olvastam, konklúzió, hogy a mai kártyáknál, már külömbség van a 8x-os és 16x-os PCI-e sebessége között is... igazad van egyébkén, rosszul emlékeztem, csak extrém esetben van ekkora különbség, de a különbség akkor is jelentős, és ez csak nőni fog befejeztem az offot, csak gondoltam ezt még megosztom veletek
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Dare2Live #1642 üzenetére
Ez az igazság sajnos, a G80 nak már a 4xPCI-e is kevés és drasztikus 50-80%os sebesség visszaesést produkál játékok alatt, pl egy X1950XT-nek még ebszolút nem jelent gondot ez... mondjuk lehet, hogy ez abszolúte csak a G80-ra volt jellemző..
az IDE és a SATA csatolófelületnél egyáltaláűn nem a sávszélességből adódó előny a fő különbség, de ezt is alátámasztják a tesztek... sajnos nem nagyon vannak olyan vinyók, amik 150Mbyte/ sec-et tudnának, ha 100 Mbytot elérik az szerintem szuper
-
Bubanc
aktív tag
válasz
FragMaster #1599 üzenetére
Ha ezek az adatok igazak, akkor sajnos tovább hanyatlik szegény ATI-ink, talán még akkot is, ha nagyon alacsony 40k körüli áron jönne ki a legerősseb Radeon 3870
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Gyuri27 #1634 üzenetére
Ily ha az szép lesz, kíváncsi vagyok, mi lesz a melegedéssel, már ami az átalakítót illeti, illetve a AGP csatolófelület szűk sávszélessége mennyit vesz majd le a teljesítményből... vélhetően sokat, legalább is a g80-nál nagyon sokat számít már a 4X-16X PCI-e közti sávszélesség kölünbség is.... gyanítom sajnos ez csak fake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest