- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxi
aktív tag
válasz
katt777 #25200 üzenetére
Vitathatatlan hogy manapság már van értelmes egykártyás alternatívája a CF-nek, de három hónapja, amikor a GT-n és Ultrán kívül nem volt más, költséghatékony és nem utolsó sorban izgalmas választásnak tűnt a két 3780-s beszerzése. Ma már más a helyzet. A helyzet gyorsan változik.
Túl gyorsan.
-
Oxi
aktív tag
válasz
rollins #25186 üzenetére
Nekem is CF-m van és nincs vele semmi gondom. Hellgate Londont játszottam- az egy kártyáshoz képest a CF-hez spéci látványjavítókat is engedélyezett a játék, olyanokat, amelyek létezéséről addig fogalmam sem volt. Játszottam még a Anno 1701-t is: gyönyürű, gördülékeny( 1920x1200-ban) össze sem lehet hasonlítani a 9700GTO-s szenvedéssel. Crisist kipróbáltam: ugyancsak 1920x1200-ban nagyon élethű, csak játszhatatlanul szaggat- többször ki lett már tárgyalva hogy miért- hagytam a fenébe. COD4 összes látványjavítóval 1920x1200 multiplayerben interneten néha egy-egy döccenéssel jól játszható, stb.
Nem értem azokat, akik folyamatosan siránkoznak a CF gyenge teljesítménye miatt. Nem értek egyet azokkal, akik a CF ellen agitálnak. Szerintem a mostani ATI VGA-k teljesítménye gyenge, a játékok magas minőségű, magas felbontású gördülékeny megjelenítéséhez pedig abszolút elégtelen. Ezen tud javítani a CF, mégpedig nem is keveset. Akinek telepítési, CF felismerési, teljesítmény problémái vannak, annak CF nélkül is lennének ilyen gondjai ezekkel az ATI kártyákkal- türelemmel és/vagy szakértő bevonásával orvosolhatóak.
-
Oxi
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #24934 üzenetére
Mi a fenének b@szogatjátok katt777-t? Tőled pl. tized annyi értelmes hsz-t sem látni, bezzeg beszólást, azt bőven...
-
Oxi
aktív tag
Kevésnek tűnt a 137xx pont a 3D06-ban egy 3870CF konfiggal( (8x8PCI sávszél) 3,6GHz-n futó C2D-vel, ezért kipróbáltam a P5W64 WS pro alaplapban a 16x4PCI-t. Az eredmény 127xx lett.
Ezek szerint a VGA-k nagyobb teljesítményt tudnak leadni a 8x8PCI konfigurációban, mint a 16x4PCI-ben.
Mekkora teljesítmény növekedésre lehetne számítani a 16x16PCI felállásban?( sajnos ezt az alaplapom nem támogatja).
-
Oxi
aktív tag
Az első ATI vga-m egy 9700pro volt, amit közvetlenül a megjelenése után vettem. Addig nem tudtam hogy mi az a textura hiba a játékok alatt.
3db fingott ki nálam ezekből a garanciális perioduson belül. Az utolsó sem bírta két évnél tovább... Azóta most vettem újra ATI kártyát( az idő megszépíti az emlékeket), de látom, ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint régen. Még valami nem változott: az AMD-be oltott ATI fanok lelkesedése.
-
Oxi
aktív tag
A 8.2 driverrel százvalahány ponttal többet ad a 3D2006 3870 Cf-ben. Kutyagumi.
-
Oxi
aktív tag
460w-s FSP táppal is vígan elvan a CF-s 3870 konfigom. Igaz, ennek a tápnak két független 12V-s ága van: egy az alaplapot, a másik a perifériákat látja el árammal. Ez utóbbi 16A-s.
-
Oxi
aktív tag
válasz
FireKeeper #13474 üzenetére
Aki 24"-s monitoron játszik és nem mond le a látványjavítókról, annak szinte semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest