- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
börik39 #44142 üzenetére
mindkettő bevan dugva a táp tuti elbírja, elbírja a msikat is.
perpill 2 van ebből a kártyábol, és ugyanazzal a beállítással+driverrel az egyik tökéletes, a másik szórakozik, de ha pl kiterjesztem a dekstopot az egyik"magra" az ati ccc vel, akkor a felbontás pöpec, és 3dmarkban is ugyanúgy szerepel mint a hibátlan, szal nem tudom mi a gond, és igazábol nem is életveszély, csak szimplán zavaró...
-
Dr.Skype
csendes tag
köszönöm az építő hsz-t
véleményem szerint a bios flash megoldaná, csak nem tudom hogyan kell a 2 biost ráflashelni. lementettem már a mostanit, ha bármi gáz lenne...de sajnos ráflashelni még nem sikerült semmit, látatlanba pedig inkább nem próbálkoznék, mert nincs kedvem egy rossz kártyát gyártani.
a másik 3870x2-esem tökéletesen megy ugyanezekkel a beállításokkal és driverrel.....
csak ez a szóban forgó szórakozik.
-
Dr.Skype
csendes tag
viszont ha az új ctalystot rakom vissza és letiltom az A.I.-t akkor minden faja...
szerk: mégsem faja. de a felbontás élvezhető, natív... ellenben a kártyán egy piros led világít..nem tudom ez mit jelenthet.
kép az első core-ról:és kép a másodikról:
csak nekem tűnik furcsának a két kép összehasonlítva?
-
Dr.Skype
csendes tag
Sziasztok!
kérlek bocsássatok meg, de nem olvastam végig mind az ezer hsz-t, viszont volna egy sürgős problémám.
3870x2 :
minden oké amíg a driver nincs fennt, amint fent van, csak 1024x768 at bír felbontás terén.
ha az egyik "kártyát" letiltom a Device Managerben akkor rendesen megy, de a bootnál elektromos fail van, és nem indul a gép.lényegében szerintem a bios lesz a gond... és szeretném magflashelni hogy működjön rendesen amennyiben ez lehetséges, de sajnos totális kezdő vagyok VGA flashelésben.
esetleg valaki volna olyan kedves, és segítene nekem ebben?
nagyon köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest