- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cootermain #44481 üzenetére
Köszi, megpróbálom, bár ha olyan drasztikus teljesítménycsökkenést eredményez akkor inkább a villogó fák...
-
Nekem a hd3870x2mel egyre több játkban van problémám :/
Bad Company 2be villognak a víz texturái (csak hc módban), Settlers 7ben pedig a fák villognak ugyanígy, esetleg erre van vmi megoldás? 10.4 sem segített semmit. -
válasz
bolcsodal #44367 üzenetére
Ezek szerint teljesítménybe alig jobb az 5770es. Már csak az a kérdés h a dx11 és a sokkal alacsonyabb fogasztás megéri e azt a 12k körüli árat amit rá kéne fizetnem, vagy várjak és később (kb 1 év) jöhet egy 5850es, vagy egy középkategóriás dx11es GF (erről még nem lehet sokat tudni mondjuk). Asszem jobban járok ha még tartalékolok egy kis pénzt, 1680ba és vonalsimítás nélkül elboldogulok vele 1 darabig. Esetleg javítsatok ki, ha hibás a gondolatmenetem.
-
Nos a kérdésem a következő:
3870X2-t érdemes lecserélni egy 5770esre?
Teljesítménybe mennyit dobna? -
HD3870X2-höz mi az ideális proci ami már 100%-ra kihajtja?
-
Úgy néz ki a hd3870x2-es karim egyik magja disableden van, hogyan tudom aktiválni? így geci lassú az egész gép (legalábbis a játékok) CCCn belül nincs crossfire menüpontom
-
Sziasztok, az a problémám lenne hogy a 3870x2-m mem órajele 900on megy terhelés alatt is.. hogy tudnám ezt a norm 1800ra tenni?
-
Töltöttem fel 1 képet is, csak h lássátok h nincs meg a szükséges opció:
http://img410.imageshack.us/img410/3479/nvtelenih.jpg
-
Sziasztok!
Gondoltam ide is beírom,
nah szal van egy HD3870X2m, és egy bios reset után véletlen kinyomtam a crossfiret, a CCCben az opció eltűnt és most nemtom visszakapcsolni. Azóta nyomtam még1 resetet, de már nem jött elő újra ez a beállításMit tegyek? Így veszett lassú.
Előre is köszi, pá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- Szemüveges topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest