- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Alister71 #42768 üzenetére
Igen itt kérdeztem rá először de nem volt ötletük,azt mondták lehet kábel,vettem másik kábelt azzal is ezt csinálja.A windowst 2nappal előtte tettem fel,szal viszonylag szűz windows még,az ati uninstall all-al pedig uninstalláltam az összes előző szoftvert a gépről és feltettem az ehhez való legújjabbat,ezért nem értem énse hogy mi lehet a probléma még sose találkoztam ilyennel....
azért köszi
üdv -
szika87
aktív tag
Hali!
Nemrég vettem egy MSI RX3850-T2D256E-OC karit,és az a gondom vele hogy nem tudom klónozni a tv-re (nem HD tv) a catalyst egyáltalán ne mengedi hogy engedélyezzem a két képernyőt pedig látja a tv-t de nem engedi hogy aktiváljam,végül feltettem az ati tray tools-t azzal már megtudtam azt csinálni hogy csak az egyik képernyőt aktiválom vagy a monitort vagy a tv-t szóval ha kivetítem a tv-re akkor a monitoron nincs kép,ha visszateszem monitorra akkor a tv-n megy el a kép(fél siker,de klónozni itt se engedi)a régi kártyámat ati x1650pro-t simán tudtam klónozni gond nélkül.A legújjabb driver van rajta és a legújjabb catalyst.A Kábel amivel rá kötöttem tv-re az S-video kábel amit kaptam hozzá,de kábel gond nemis lehet hiszen megtudja jeleníteni(ati tray tools-al)
Ötletek vagy volt-e már hasonló dolog másoknál?
köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest