- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
B-L-A-C-K #27595 üzenetére
Ha ki akarod hajtani a VGA-t, inkább E8400-ast vegyél. Ha nem nagyon használsz több magot igénylő GPU-kat, totál fölösleges egy lassú 4-magosba beruházni, mert a játékok úgyis csak 2-t használnak. 3GHz kell a 3870 alá. Q9xxx-t meg majd ráérsz venni, ha olcsó lesz, addigra még talán játékok is lesznek már 4 magra.
Bali27: Ja, a régebbiek P35-ösből is jók voltak. Csak ha frissítesz biost (ahogy jöttek ki az E-s cuccok), szépen elveszik majd a ventiszabályozás is, ahogy Giga P35 topicban is verték a fejüket a falba páran bios-upgrade után (főleg, ha proci miatt kellett). Szóval ezért esélyes nálam P45-ben már az ASUS. Attól persze még lehet, hogy megint GB lesz.4 GHz-nél úgyis annyi fesz kéne a procinak, amennyit nem adok, mert nem éri meg, szóval nekem 3.8-on minden totál OK.
-
katt777
félisten
válasz
B-L-A-C-K #27592 üzenetére
Írtam: Minél nagyobb felbontás, minél magasabb összetettség, annál inkább HD3870 DX9-ben. DX10-ben csak akkor érdemes 8800GT-t használni, ha olyan hardvered van, amely képes magas szűrőkkel vinni a 3D alkalmazásokat. Tuti nincs olyanod.
(Ahogy az adatlapodat nézem, inkább CPU/RAM/lap fejlesztésben gondolkodnék a helyedben.)
Szóval én még mindig maradnék az ATI mellett, és ezt nem elvakult ATI-fanként mondom. -
katt777
félisten
válasz
B-L-A-C-K #27580 üzenetére
Írtam én erről már sokat. Ha pure game teljesítmény kell, főleg DX10-ben is minőséggel (amellyel vsz. csak alacsony felbontáson tudsz játszani, vagy úgy sem), akkor 8800GT (+25-35%). Alacsony minőséggel DX10-ben a 8800GT előnye 8.5-ös Catalyst-től csak 5-10%. DX9-ben nagy felbontáson és minőséggel 3870 (majdnem ua.). Ha viszont Theater mód, fejlett energiagazdálkodás, DX10.1 (hátha jönnek ilyen játékok, mert ott nV-nak annyi), akkor megint 3870. Én a 2 közül mindenesetre a 8800GT-t adtam el a tesztek után.
Remélem, ezek az infók segítettek, sztem mind2 kari tesztelése után elég objektíven tudok nyilatkozni. -
Bali27
addikt
válasz
B-L-A-C-K #27575 üzenetére
Jól hangzik de ha referencia akkor ugy tudom hogy olyanmint a többi.... Bár én anno a HIS meleltt döntöttem(referencia) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.. Se BIOS csere nem kell se semmi.. Rivatunerrel tökéletesen beállitható a ventifordulat, szóval frankón megy...
-
varga911
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #27185 üzenetére
Amennyivel drágább annyival erősebb. Neked kell eldöntened melyik való neked, de a 3870 nagyon korrekt kártya. A 8800GT és a 9600GT ciripel, legalábbis nálam tette, vízhűtés mellett roppant idegesítő és kibírhatatlan. ATI-val ilyesmit nem tapasztalni.
HD3870: Company Of Heroessel játszom néhanapján, minden maxon kivéve amihez DX10 kell, 1600x1200, 8xAA, 16xAF, és gyönyörűen fut! Ha érdekel, megnézem 2048x1536-ban hogy viselkedik, így látnánk hogy viselkedik igazán nagy felbontásokban, és tudnál következtetni hogy nálad hogy menne a 1920xakármennyis wide felbontásban.
Relatíve jól tuningolható, vízzel és unlockolt biossal 875MHz/2500MHz, 3DMark06 12500 pont. Egy örökéletgaris Visionteket nyüstölök, csak ajánlhatom.
Üdv.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
B-L-A-C-K #27188 üzenetére
Hy hát sztem próbálj kicsit húzni a procidon, és mindenképpen HD 3870 est vegyél, mert magasabb felbontáson kijön az előnye, én 1680x1050 be tolom mindennel minden maxon de xp miatt a Cry sis csak high on van, úgy ment 46,7 Fps es GPU bench et Fsaa nélkül
de ha nem alacsony beállításokon tolod akkor nem lesz gond talán a CPU val, keress olyan beállítást, ahol nem lassul tovább a játék, de még játszható.
pl lehet h megy 50 Fps t a Bio shock mediumon de high on is annyit, de semmiképpen sem jársz rosszul a karival, nagyon gyors....
mondjuk úgyse közelről nézed a HD tv t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest