- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt0618
tag
Nézd meg az alaplap milyen irq-t oszt ki a boot képernyő végén, ha sok a megosztott, kifejezetten a ss2 kártyával, akkor kapcsolj ki pár dolgot,(com, lpt, ide, floppy, game, irda, esetleg usb, lan is teszt jelleggel), vagy nézd meg mi van ha felcseréled a kártyákat.
"Lehet mégis hardware-s a hiba, de akkor meg miért mennek jól a játékok??"
Pl. ha az ss2 kavar be attól a játékok mehetnek.Én p4 i865-n sokat szívtam ss2 + creative combo-val (+sima tunerkártya) mire működő pci slot / onboard vezérlők kombináció lett belőle. Gyorsan rájöttem ha nem volt jó mert az ss2 kifagyott, vagy eleve nem is működött.
-
Syde
tag
Azért kértem, hogy másold be az eseménynaplóban levő hibaüzeneteket, mert ha meghajtó ütközés lenne, akkor annak nyoma maradna...
Másfelöl, ha csökkentett módban nem jelentkezett az általad említett tünet, akkor nem fizikai eszközzel van probléma. Amikor CCC betöltódik (igaz már az aszatalon) egy pillanatra nálam is "elsötétül" a kép, de nem tart tovább mint 1mp. Az, hogy bootolás után a bejelentkező képernyőnél "villan" egyet a monitor szintén "normális", mert válltozik a felbontás, és annó CRT-én ez szintén elöjött. Viszont az külön furcsa, hogy két különböző OS alatt is jelentkezik ugyanaz a baj. (De lehet, hogy pont ez a forrása.) Szedd le a videókártyád driverét CCC-vel együtt. Majd indítsd el a OS-t teszt jeleggel, hibakeresés céljából. Ha nem jelentkezik, tegyél fel egy CCC-nélküli meghajtót. Gondolom .net keretrendszer fennt van, mert anélkül nem is engedi feltenni a Catalys Contol Centert. Lehet, hogy azt sem ártanna frissíteni... Egyébként, ha működik a megoldás lehet, hogy a késöbbiekben elég lesz csak késleltetni a CCC betöltödését... Vista-ban erre azt hiszem beépített lehetőség van, XP-re pedig van egy kifejezetten e célra írt (freeware) program.
-
-
Syde
tag
Ha a monitornak megjelenítési problémái vannak, az közvetlenül nem okoz újraindulást. Ha normál indításnál fagysz, akkor a bootolj csökkentett módban és a
Beállítások->Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Eseménynapló és az elsötétedés időpontjában bekövetkezett "Hiba" tipusú bejegyzést másold ki.Üdv:
Syde
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest