- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30894 üzenetére
hali Ős Mester
látván a fotódat...mutatok neked képet az Őskáoszról...A káosz...gépemben nagyobb teljesítmény uralkodik,mint a benne lévő káosz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #30495 üzenetére
kintvan már a 8.7 béta is
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #30485 üzenetére
a 775/2250-et hogy hoztad ki az X2-ből?
a két kártya összeadódott,ugye?...marcias:azért nyugodtabb lennék ha azok melegednének az X2-esemen
-
- = Zk = -
félisten
válasz
smithbandi #30468 üzenetére
flashgettel szedted le?..nekem is csinálta.most simán töltöm get nélkül...lassabb,de valszeg igy működni fog!
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30405 üzenetére
eme szent embernek köszönhetően az X2 karim 825/900(1800)as órajelekről átállt 900/950(1100)ra...bios moddolással...a technika és az ész mire képes!
köszönöm neki...
szerk:ennek köszönhetően 3dm06 ban kerek 13005pont jött össze(alap11-12k)nemnagy eredmény,de nekem nagy előrelépés....hamarosan proci tuning lesz...de eza max...tehát kb 100-200MHzet tudok márcsak emelni....
több mint a semmi! -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30346 üzenetére
nem tuningoltam.(de a képek már fentvannak a tárhelyemen,előkészítve.a szöveg hiányzik csak)...Vistával szenvedek mostanság....vagyis leginkább a DX10-zel!
meg azis lehet,hogy nem lesz proci tuning(kéne vki aki megint szájbarágósan elmagyarázza)
2.:lehet cserélek Phenomra!ink azt nyüstölöm...
VGA-tuningon is filóztam...de nincs jó progi hozzákevés van ami kezeli az X2-es VGA-kat.....
egyelőre ezek vannak drága országos nőkedvelő virrasztó cimborám -
- = Zk = -
félisten
válasz
Beowulf_78 #30329 üzenetére
nekem a Riva Tuner oldotta meg a hűtést....1,5-2 percenként beindul ugyebár mert lefixáltam 55fokra a GPU-t....merthát kúszik a fok a VGA-mon ha nem zabolázom
te mivel dolgoztatod a ventit?...Bandee2:sztem visszateszik.engem is igy paráztattak anno!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bandee2 #30317 üzenetére
"az előző 9550-es kártyám is connect3d volt.. kipurcant egy éven belül.."..és ezek után vennél ugyanolyan márkát?
amúgy énis HIS-t akartam világ életembe(de a zafír meggyözőbb volt.szép rajta a csaj)
éncsak hallás alapján tudom javasolni inkább a HIS-t...sokat olvastam itt PH!-n róla...dicsérik leginkább!max a hűtést szokták lecserélni de sztem nem vészes....
egyet soha ne felejts el,amit volt főnökömtől tanultam....TÜRELEM TORNATEREM!!!
amúgy ez csak az én véleményem...figyeljük+ mit mondanak a a többiek!!(#30322) Pala:egy szavad nem lehet a hűtésre
...nekem 2magos karim van...és a balfékek úgy tervezték a hűtöt hogy a venti az első GPU-t 47fokon tartja,míg a második GPU vagy 60fokos
ugyan az a rev hűtö,mint a his karikon pl.házból kifelé fujja a levegőt!dehát az első magnak jó,de a másodiknak nem...(még jóhogy a RT a második magot nézi,és ahoz szabályoz)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #30303 üzenetére
TTomax:
értem,köszönöm
a tiéd ugye nem Black Edition?lehet azzal nincs FSB gond?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #30300 üzenetére
értem...köszönöm
a mi DS-4-ünk elég lenne alá vajon?
(mivel nekemis DS-4 van) -
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #30298 üzenetére
hallgatlak...
mások véleménye is fontos számomra!szerk:mia helyzet a te phenomoddal?annó énis olyat szerettem volna az X2-m alá.....egy black editiont
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #30288 üzenetére
nekemis X2-m van,...deazért a miénk mégiscsak egy 3870X2
mennyire vagy megelégedve vele amúgy?melegedés,teljesítmény DX10ben...stb
(dx9et direkt nem kérdeztem...ennek a kártyának a dx9 sztem már nem akadály)
-
- = Zk = -
félisten
zozoz1,FeRRaR1 kapaszkodjatok...2biosom van!
küldjem mind2-t Z?szerk:nana!ticsak ne küldjetek ide senkit
..TI jöhettek!van Becherovka a hűtöben
nektek hogyesne ha odaküldeném vujity tvrtko-t szaglászni?
Pokoli történet lenne,az egyszer fix -
- = Zk = -
félisten
válasz
TTomax #30154 üzenetére
zozoz1 :küldöm...techpoweruposra gondolsz?merthát 2 GPUm van...2 bios
szerk:hát az biz!phenomot akartam,demint kiderült azis gyenge,és az AMD semmi jót nem tervez phenom téren...
lehet cserélek intel 4magraigen,láttam és sírtam a 48** hatalmasságán...pláne ha 70-80k környékén fogja admi az X2-t
bár egy jóideig ezzel is elvagyok...csak jó driver és proci kéne alá! -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #30151 üzenetére
az biztos h 2 GPU van...2Bios!de nem úgy számolja az értékeimet hogy összeaddja a két KÁRTYÁT!!!
825/900!alapon...1kártya.
de 825/1800nak írja.... 2 kártyaFeRRaR1:nem akartam ramot pöckölni...picit TÚRKÁLTAM éshát mindjárt lett a 3dmark06ban 12400 ról 12800...éscsak egy GPU-t húztam
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #30134 üzenetére
jólbeszélsz Z!
nekem kicsit sz..patósabba tuning!a 2GPU miatt
bár elméletben ha két 3870est húzól,ugyebár nagyobb teljesítménynek kéne lennie....
lehet eccer nekifekszek a biosomnak...de akk mindenképp sikítok felétek!
túl jó nekem eza kártya,nem szeretném megölni!
(am mi is kell a bios moddinghoz?progi stb)FeRRaR1:világos és érthető...köszönöm
jó újra OLVASNI felőled)
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30104 üzenetére
szia Katt...
csak szolnék,hogy megfogadtam a tanácsodat(megmég sokakét,akik ezzel kapcsolatban osztották az ígét
)
catalyst full driver le+Driver Sweeper,helyette teljesen új fel.és működik!
igaz angol nyelvű a CCC,de az nem baj!vagy hogylehet magyarra operálni?
köszönöm nekedis! -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30076 üzenetére
stevve:hm...sapphire?nekemis az van...igaz az csak fölfelé képes mászni
de hála a riva tunernek,meg zaboláztam...
köszi katt,de az sem segített anno
az ilyen driver pucolókhoz meg sajnos nem értek...tudatlan vok...nem kellett,nem használtam
feltettem ezt a Driver Cleaner-t,de ahhoz képest milyen kis egyszerű progi,annál bonyolultabb számomra... -
- = Zk = -
félisten
halihó mki...
érdekességre lettem figyelmes,éshát tanácstalanná váltam
adott Win XP proff. corp....catalyst 8.5...meg a legújabb CCC
deha felteszem a 8.6os drivert,ez a kép tárul elém...
CCC
OMFG!nemlehet állítani a csúszkákat...ezálltal a videók csak hallhatók,de nem láthatók!
deha visszateszem a 8.5öst akk simán működik....
vkinek vmi 5let?... -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30002 üzenetére
szia katt addikt
ventiknek utánna nézünk
"Ember, mégis milyen procit akarsz tennie egy 4870X2 alá, főleg AMD-t!!!" nekem címezted?:....ha igen:nem akarok 4870 X2-t.....férre ne értsük 1mást...én arra gondoltam,hogyha megjelenik,talán gyártanak hozzá speckó hűtést..(pl zalman,AC)
ha nem nekem címezted:akk nem szóltam -
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29999 üzenetére
reménykedem....
éppúgy,mint egy jobb Phenom (X4) eljövetelében....szerk:bár ha kijön a radeon 48xx X2,akkor nagyobb az esély sztem....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29997 üzenetére
sajna nincs hely
kábel hegyek tömkelege....lehet kicsi a házam,de azt nemakarom elhinni.BMW-s Delux ház...
nameg soha nem válnék meg ettől a háztól...várok,hátha vmelyik nagy hűtés gyártó piacra dob vmi használhatót 2magos vga-kra....
szerk:szted lehet ezzel a kártyával hosszú távra tervezni?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29995 üzenetére
jogos...érthető..csak érdeklődtem
neharagudj,ha esetleg..... -
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #29988 üzenetére
yakuza.tora,hakos1987 :hozzátok szolnék vízzel megáldott X2 tulajok...
ugye nem dobtátok ki az X2-esetek régi hűtését?...mivel nekem víz nemférne be sehogysem a gépembe,meg nemis mozgat(pedig Vízműves cégnél melózom...)
igyhát arra gondoltam MEGVENNÉM valamelyiktek gyári hűtését...persze ha eladó...
(leginkább a hűtésem miatt szeretném,mivel léggel hűtenék,igy van egy tervem,a megvalósításásra...csak nem akarom megbontani a gyári hűtőmet....)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Thrawn #29904 üzenetére
szia Thrawn...és mki!
megtudlak érteni,laktam panelben énis,földszinten többmint 10évet,majd 1 évet a 9.emeleten..persze mindkétszer napos oldalon... igaz akkor még nem volt bivaly gépem,igy nemtudom akk mennyire melgedett...dea panel,melegebb volt,mint maga a pokol...
ma téglaépítésü házban lakom,falai 60-70centisek(hanem több,ezt biztosra nemtudom)
anno mikor még az X800 GTO2-m volt,a legnagyobb melegben sem volt több a szobámban 25-26 foknál....volt már 20,5 is!!
de most hogy megvan eza drágalátos RADEON X2 CSERÉPKÁLYHA EDITION....nem lehet megmaradni a szobában...mivel melegszik alapból a kártya(win start után simán felkúszik 60-70fokra) ezért riva tunerrel leszabályoztam ~60fokra...nade ennek az a hátránya hogy ugyebár 1-1,5 percenként kipörgeti a meleget 40% venti sebességgel(alacsonyabbnál hossszabb ideig pörgeti...).most h még melegebb van odakint,simán beindul a venti 1 perc alatt...néha abbasem hagyja...
szoval ami kihül a szobámbol a nap folyamán,azt a VGA-m simán visszahozza lefekvésre...(22-23óra)5-6 óra alatt a 25fokos szobámból lesz 28-29fokos
tuningolni ezekután nem merek... és kénytelen vagyok csinálni a riva tunernek egy 4 évszakos fan beállítást
a prociról,és alaplapról nemis beszélek inkább...a szellőzést úgy oldottam meg h szétszedtem a hazat....
jáccani nemnagyon merek....bár hála a riva tunernek,60-65fok alatt tartja a procimat...egyiketa hűtésről és melegedésről részemről ennyi!ezért váro kegy olyan hűtőre mint amit az asus dobott ki a TOP kártyáira...vagy egy jókis zalmanra...dehát...nemnagyon erőlködnek
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #29813 üzenetére
szia Z Mester...
javasolják a 3d totyikban hogy húzzam..kérdeztem játék alatt érezhető lesz-e,de nagyon egyértelmű számomra a válasz:
akk meg minek?...játékra bőven elég így alapon...hamajdmeg megunom a várakozást egy 3G alapfeszes Phenomra,akk valszeg intelre cserélem...de kiv vok h akik agyon huzzák a konfigjukat( intel proci+X2 VGA)tapasztalnak-e változást játék alatt?mert oké a sok pont,de...
nahmind1
kollégámnak szoktam mondogatni,mikor röhög hogy engem 3 nő etet(anyám,knorr,maggi),mondván megkell nősülni..mire én:ingyen sósmogyoró miatt nem veszek boeinget...
ergó:csakmert jó a 3d markban az intel+X2 vga,azért nem cserélem le a konfigomat -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #29743 üzenetére
szia katt
várok egy jó phenomra....
eccer biztos lesznameg egyelőre elég arra amire használom...Bőven!!
valamint tudom hogy az Intel ide jobb lenne..stb.stb.eztcsak mutatni szerettem vna.amúgymeg ATI/AMD párti vok...
csak ne bántsatok(#29744) FeRRaR1:ezt valahogy énis igy látom...
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek szeretteim
egykis érdekesség a radeon X2 világából...3D mark 06!
Vista alatt...
XP alatt...
a tesztek 8.6 alatt futottak...
Vistánál SP1,XP-nél SP3-mal!FERRAR1:"Meg kéne kérdezni h nem e Akar valaki csatlakozni nV topic ból"
ejnye bejnyeEagle16 pont a SM 3.0 miatt kellett lecserélnem az X800 GTO2-met...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AtiGef #29650 üzenetére
ahogy mondja kérem
EZEK még szolgálnak egykis időt sztem...aztán részemről meg hogy a 3D markban mit művel a konfigom,le ejtem...játékban jobb mint a régi X800GTO2-m volt 3800+-al...ennyi!
az ATi-nál sajnos a driverekkel vannak gondba.hardveresen érzésem szerint jók..nameg a valós tesztet nem az adja amit pár gurus ürge letesztelt,hanem az amit majd az emberek(Júzerek) a saját masinájukon tapasztalnak,odahaza...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AtiGef #29647 üzenetére
én tökéletesen megvok elégedve a zafír X2-mel(kivéved a hűtést,és a drivereket)...1280ban minden fullon megy..egyelőre elég nekem ennyi!...hameg nagyobb szelet kell a tortábol,cserélek...
FeRRaR1: lehet ezt a floppym is kezdi így gondolni.jobb nyugdíjba vonultatni
szegény BMW-sek
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm Mester...működik..
nagy T.I.S.Z.T.E.L.E.T neked.....szerk:vmint nem ide illik abszolute,de leirnék egy érdekességet:2oprendszer van a gépen,és eccercsak elszállt az A: meghajtóm...nincs.DE!!dosból simán bebootolta a memtesztelőt...nemsemmi.vki talizott ilyen gondal(tudom h nem ez a hivatalos tpc-ja)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #29640 üzenetére
el..és ezért bocsánat!
V1d0N : ok.+próbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest