- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #16892 üzenetére
Próbáld meg FEAR-rel (vagy FEAR XP-tal). Nálam simán nem indult 2 GB RAM-mal swap file nélkül. Ez persze ilyen láma program, mint a hasonlovak.
De nem vitázom erről, mert tény hogy van pár program, amelynek kell, további 90%-nak meg nem. De egy 3D studio, v. hasonló azért örömmel fogadja.
-
katt777
félisten
Mivel többen is kérdeztétek pü., mindenkinek a 010.077-es bios flash-eléséről:
Boot floppy-t készítesz, erre felmásolod az atiflash.exe és az atiflash.chg fájlokat, valamint a 077-es biost, mondjuk 3870.bin néven, hogy ne kelljen annyit gépelni. (Ha nincs elég hely, a keybrd3/4.sys, és az ega2/3.cpi fájlokat törölheted, nincs rájuk szükség, vagy egy másik floppyt használsz a flasheléshez, de biztonságosabb 1.)
Aztán bebootolsz a floppyról, és beírod:
atiflash.exe -f -p 0 3870.bin
-f: force bios flash
-p: flash bios
0: 1. VGA kártya (2. VGa kártyánél természetesen 1)Képekben itt.
Pár másodperc az egész. Winflash sajnos nem alkalmazza a -f kapcsolót.SAPPHIRE VGA SAPPHIRE BIOS-szal!
Más gyártóknál meg kell nézni, műxik-e (ref. kártyánál valószínűleg igen), ill. hogy TPU-on van-e azokhoz. -
katt777
félisten
válasz
sutyi^ #16879 üzenetére
Kár, hogy pont a ventit nem lehet állítani.
Amúgy 3870-hez is van 1400/1500-ig állítható bios, de ettől sem megy gyorsabban a VGA, 890/1250 körül stabil minden játékban. Azt meg alapból is lehet állítani, és még az emelt ventis, csökkentett feszes (1,3V) bios-szal viszi a kari. -
katt777
félisten
3870 010.077 bios jelentés:
3DMark06 885/1250 teszt alatt a maximális GPU-hőmérséklet 66 fok volt, teljes terhelésen 65-66 fok között ingadozott (RT graf. szerint). A venti egy-egy pillanatra ugrott 60%-ra, amúgy 50%-on hűtötte a karit (aztán vissza is vett 40-re), szóval még csendes is.
Nem kell 75-re pörgetnem 70 fok fölött, mint RT-rel (igaz, az is csak elvétve kapcsolt be), és még a hűtési teljesítmény is 3-4 fokkal jobb. CF-höz tényleg ez kell.
-
katt777
félisten
Van ismerősöm más topicból, aki szerint szintén nincs különbség a 8-as széria és az új ATI-k között. VISZONT: a képalkotási metódus miatt az SLI a büdős életben nem fog olyan minőségű látványt nyújtani, mint a CF. Ráadásul önmagában a CF gyorsabb is, mert ált. csökken a különbség a kétkaris rendszerekben az 1 VGA-sokhoz képest.
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16850 üzenetére
3-szorra is, ha már nem gépeled be a címsorba: Yamicsoft. A többihez mássz bele a Vista Szolgáltatásokba, ill. a rendszerbeállításokba. Leírásokkal ott van minden, eldöntheted, mi nem kell.
Én is benéztem anno Vista topicba, tanultam is pár dolgot, de aztán annyi marhaságot olvastam, hogy rég nem látogatom.
Cikket nem írok, senkinek semmit nem bizonygatok (mit bizonygassak egyáltalán azon, hogy a RAM gyorsabb, mint a HDD?), sosem fecsérlem az időmet felesleges dolgokra. (Már ez is időpocsékolás, részemről be is fejezem.) Én leteszteltem a magam rendszerét, ami nekem bőven elég. Aki akarja, beállítja a sajátját, ha meg nem megy neki, hajtogatja, hogy az emberek 98%-a szerint lassabb a Vista az XP-nél.
Mellesleg egy hipermarketben is megnézheted, hogy az emberek 98%-a megveszi a kirakott, drága "akciós" árut, és csak 2%-uk megy be a jóval olcsóbbért a polcok közé. Szóval arra ne hivatkozz, hogy milyen sokak vannan negatív véleménnyel a +2GB RAM-ról. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #16846 üzenetére
Ünneprontó!
De majd meglátjuk, nV is képes lesz-e gyorsaságra, ha kénytelen a korszerűbb eljárásokat beépíteni a VGA-iba.
Én mondjuk nagyon örültem volna annak, ha 512 bites lesz a 3870, mint azt a legelején tervezték. Akkor csúcskari lett volna ez is.Azért azt megnézem, hogy a friss, és elméletileg csak 1,3V-os 3D-s bios mit tud tuningban, mert az elődje elszaladt 900 (RT szerint 891)/1250-en
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #16837 üzenetére
Ezt kifelejtettem, de fontos bios force-olás előtt (sima bios flash-hez nem volt szükséges):
Távolítsatok el minden ATI drivert/programot a rendszerből, különben bios-flash után megbolondul az egész! Én elfelejtettem, aztán győztem is pucolgatni a rendszert, amikor a megjelenítő önálló életre kelt.
-
katt777
félisten
Mivel állítólag a DX10.1 az igazi DX10, reménykedem, hogy az ATI-k lemaradása csökkenni fog, amikor végre szükség lesz a tudásukra. Elvégre ha nem használja ki egy progi a lehetséges extra utasításokat (ahogy nem is teszi szinte egyik sem), akkor nyilván nem jön ki belőle a maximum, a tudatlanabb nV karik meg száguldhatnak az ő utasításkészletükre írt játékokkal.
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16834 üzenetére
Nekem meg már C64 óta van gépem, bebeee
, én nyertem!
Biztos játék alatt is volt virtuális memóriád, mert egy rakat játék már XP alatt besikít 1GB RAM láttán (illetve a többi nem láttán). Vagy csak régi játékokkal nyomulsz, amiben persze, a mai felhozatalt nézve, nem kevés ráció van.
És ha mindenre kell a rendszer, akkor főleg nem árt Vista alá a 4GB RAM. Videokódolás, 3D renderelés, ilyesmi... -
katt777
félisten
Hogy topic-téma is legyen, sztem érdekel pár 3870-tulajt:
Az eltérő dátumok okozta SubSystemID hibát ATI Flash-sel lehet megkerülni, mivel WinFlash figyelmen kívül hagyja a force (-f) kapcsolót.
ATI Flash-sel, -f (force) kapcsolóval (nem elfelejteni a -p - bios írás, és a 0 - 1. VGA kapcsolókat!) felülírható a régebbi (vagy az újabb, ha vkinek újabb bios-szal szállított karija van) bios. Nemrég kockáztattam meg, és működik a VGA gond nélkül, immár az okosventis 077-es bios-szal.
Azzal kezdett, hogy a rendszer-újraindításkor felforrósodó GPU-t két sávváltással felpörögve lehűtötte normál hőmérsékletre, mielőtt egyáltalán felállt volna az XP.
60 foktól indul az 50%-os sáv, az alatt RivaTuner szerint 40%-on dolgozik, 35 fok körül tartva a VGA-t.70 foknál már 70%-on dolgozna, viszont RT-rel szabályozva nekem 71-ig is alig jutott el 50% hűtéssel, tuningolva, szóval szerintem CF-höz mindenképpen érdemes ezt "felforszolni", mindenféle extra progi helyett, amelyek lassítják a rendszert, nekem legalábbis amíg nem lesz kompatibilis ATT.
Egyébiránt 20%-kal vannak megemelve a ventifordulatok a régebbi (-071) bios-okhoz képest. 85 foktól csak +10%, de addig úgysem fog melegedni a GPU. Én most le is szedem a RivaTunert. -
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16829 üzenetére
Tényleg utánanézhetnél pár dolognak. 2GB-tal Vista alatt jó pár játék nem megy, csak virtuális memóriával (lapozófájl), úgy meg sokkal lassabb (FEAR pl. nálam). A rendszer, nem a játék, viszont a több RAM-tól annál gyorsabb lesz a játék, minél rendszermemória-igényesebb. Azért, mert nem a vinyóról dolgozik, hanem a memóriából, ha van neki 4GB. És persze maga a rendszer is gyorsul.
Hányan mondjuk már, és még 98%-ozol! -
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16820 üzenetére
Már írtam, de íme +1X: Egyrészt a rendszerből kikapcsolható, fölösleges szolgáltatások leállításával, másrészt a VistaManager nevű frankó kis progival, amellyel egész apró dolgokat is beállíthatsz, valamint felülvezérelheted a memória- és hard disk kezelést (még betöltést, menüt is gyorsíthatsz), meg ilyen nyalánkságok. Ha pl. a netes keresgélést levágod, sokkal gyorsabban fog indulni a rendszert Yamicsoft oldalán megtalálod, próbáld ki. Mellesleg mindezeket XP alatt is beállítottam.
Egyébiránt a hsz-okat nézve az arány távolról sem 98% a vistabénák javára.Én legalább nem jelentem ki, hogy tuti gyorsabb a Vista, csak azt, hogy sok esetben, megfelelő beállítással ez lehetséges. Nem ismerek minden konfigot, így nem tagadhatom, hogy esetleg lehet lassabb a Vista az XP-nél bizonyos konfigokon, de amikor ennyi ellenpélda van, legalább ne jelentse ki senki kategórikusan, hogy az XP gyorsabb a Vistánál. Persze attól te még hihetsz benne, csakhogy attól, hogy valamiben sokan hisznek, még semmi nem vált valósággá.
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16791 üzenetére
Mint már említettem: én tapasztaltam és teszteltem, hogy Vista alatt az én konfigommal minimális mértékben gyorsabbak. Tehát 1000 millió tesztnek sem fogom elhinni, hogy ez objektív tény, mivel számomra bizonyosan létezik néhány konfiguráció, ahol a Vista gyorsabb. Be kell állítani a Vistát. Ahol másnak beállítottam, ott is gyorsabb volt, ez megint saját tapasztalatom. Konfigokat nem én írtam, de egyébként határeset konfigokon lehet lassabb a Vista, ahol nincs meg az optimális hardverkövetelmény (pl. megfelelő mennyiségű memória).
-
katt777
félisten
válasz
sutyi^ #16783 üzenetére
5-6%-ot nyerhetsz 3D-ben egy kemény tuninggal (10-12%). (Extrém vízhűtéseseket mellőzve.) Ha ez teszi lehetővé a normális játszhatóságot egy progiban (vagy hogy valami nagyon szükséges grafikát feljebb tehess), érdemes tuningolni, ha nem, akkor fölösleges.
Mindenképpen javallott ATI szoftver eltávolító, aztán driversweeper, vagy valamilyen registry/junk file pucoló progi, újraindítás, és utána driver-frissítés. Ez a biztos. -
katt777
félisten
Gyárilag ezek sem ventisek, csak úgy nem hűtenek le egy nagy teljesítményű VGA-t. Kisebb helyre (3 slot) asszem befér a DuoOrb, és jól is hűt. Nekem ezekkel csak a kifúvás hiánya a bajom, magyarán kevergetik a meleget, ahelyett hogy kinyomnák, és a házventi által benyomott frissel hűtenének tovább.
-
katt777
félisten
válasz
helkis #16772 üzenetére
Ezt most biztos a lapcserés hsz-ra kérdezed?
XP-re amúgy SP2- után semmit nem tettem föl (másodjára), mert a javítások fele elbarmol valamit a rendszerben. Védelemnek meg van tűzfalam és vírusirtóm.
Vista SP1-gyel addig jutottam, hogy kivágta azokat a progikat (pl. ATT), amelyeket driver-ellenőrzés kikapcsolásával addig fel tudtam telepíteni. Szóval az a partíció is visszament eredetire, tovább nem is néztem. Ha majd kijönnek a végleges változatok, azért megnézem mindegyiket +1x. -
katt777
félisten
válasz
Topa00 #16765 üzenetére
Az biztos. 50k-t minimum megspórolhatsz. Ha van mani, akkor 2X2GB modult vegyél, esetleg tuningosat (1066MHZ, azzal 533-ig viheted az FSB-t), hogy vígan szaladjon a proci - látod, erre van értelme költeni (Vista alatt sem kell semminek lapozófájl, ergo nyersz 4GB helyet, és gyorsabb lesz a géped).
Nemrég belinkeltem, de +1x: itt.
Árlista/rendelés kedden, átvétel pénteken. Ha késve szállítanak, marad az ár, nem emeli meg. -
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #16761 üzenetére
Nem, azért kapsz e-SATA kimenetet, +2 SATA foglalatot, digitális audio-kimenetet, ilyesmiket (de minek, ugye). Azért az mondjuk nem mindegy, amit pl. az 790X-es AM2+-os lapoknál csinálnak, hogy némely gyártónál csak a drágábbakban működik teljes értékűen a CF (mondjuk Tomboy lapja erre pont ellenpélda, azt hiszem), tehát ilyesmire érdemes figyelni. Magyarán, ha CF-t tervezel, akkor azt tudja FULL-ban, a sallangok meg nem számítanak. Ha viszont egy karit tervezel, egy ász hűtővel, akkor nyilván nem fog érdekelni, ha a szükséges felszereltségű lapot pl. 16+4-es CF-fel kapod meg (mert egykaris nincs), emiatt meg fölösleges a drágábbat venni. Na, most jól megkevertem a dolgokat.
Mondjuk pont anno ASUS P4P800-as lapommal jártam úgy, hogy nem volt benne párhuzamos port kimenet (csak a lapon a csati), mert nem deluxe volt, aztán győztem keresgélni, honnan tudok beszerezni. USB-portból is 1-gyel kevesebb volt, azaz 2-t nem tudtam használni, bár mondjuk nem is használtam annyi USB-s eszközt, ezért tehát meg fölösleges lett volna a deluxe (meg olcsón kapni is) Ilyesmi mondjuk szívás. -
katt777
félisten
Teljesítményben pont nem tud többet, csak szolgáltatásban, legalábbis hasonló chipsettel szerelve. Ésszerűen jobb alaplapért érdemes kifizetni extra pénzt, hogy ne fogja vissza egy teljes rendszert teljesítményben, de a sallangokért fölösleges fizetni, ha úgysem használod őket. De pl. Tomboy 20k-ért vett új AM2-es lapot mindennel, ami kellett neki, szóval ésszel kell vásárolni.
-
katt777
félisten
válasz
Topa00 #16745 üzenetére
VGA drága (keress Elrondnál 90k alatt).
Lap drága. X2 csak PCI-E 1.1-es, tehát tényleg jobban jársz P35-ös lappal (fele ár, és van olyan lap, amelyik DDR3-at is fogad, tehát fejleszthetsz később), CF sem kell, tehát nem keveset spórolhatsz úgy, hogy megmarad a teljesítményed. További fejlesztésre gondolva érdemes lehet X38-as lapban gondolkodnod, de abból is kapsz már királyokat 50k körül.
Én továbbra is azt mondom, menjen bele egy C2D, ha energiatakarékost akarsz teljesítménnyel, E8400 (ez bőven 4GHz fölé húzható 45k-ért), és akkor még később érsz rá olcsón négymagosat venni. Akkor már értelme is lesz talán. -
-
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #16730 üzenetére
Mindig a többség a hülye.
Másképp nem jönne ki az átlag.
XP-m is be van hangolva szépen. Mindegyiknek felülvezérelve a memóriakezelése (pl. nem használt rendszerfolyamatok kilövése), kernel memóriában tartva, no lapozófájl, stb.
Felinstalláltam egy haver gépére a 2 rendszert, ugyanúgy beállítva, és láss csodát, ott is gyorsabb volt a Vista. Mondjuk egy 3DMark-ban jelent ez 50 pontot, de gyorsabb. -
katt777
félisten
Ezt próbálta valaki?
X:\yourpath\winflash.exe -f
Így elméletileg felforce-olja a SubSystemID hibás biost is. Azaz régebbi Sapphire-karikra is felmenne a ventimodos, 077-es bios.
-
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #16724 üzenetére
Na látod, innen veszem, hogy rosszul állítottad be.
Másik hsz-ra: feltehetsz 3. partíciót, sztem legjobb a PartitionMagic. Régebben Powerquest volt, ma Norton. Vagy van még a Paragon-féle változat, de az nekem nem annyira tetszik, főleg, hogy képtelen floppy boot-lemezeket készíteni (elkezdi, csak leáll hibával) Szóval helyreállításhoz, vész esetén partícióváltáshoz (ha nem indulna vmelyik rendszer), sztem a Norton (Powerquest)-féle.
Mindenképpen mentsd el előtte a partícióidat. Én Nero BackItUp-pal szoktam, XP alól 3. partícióra (adattárolás) a Vistát, Vista alól meg az XP-t, aztán ugyanígy vissza is állítható. Ez a leggyorsabb megoldás. -
katt777
félisten
válasz
Kelvin #16723 üzenetére
Ezt is tudom. Csak XP magasabbra engedi igénybevétel esetén, mint a Vista. Számomra még mindig az a tény, bárki bármit tesztel, hogy a játékok valamivel gyorsabbak Vista alatt. Mint említettem, az eltérés minimális, talán 1-2%, azaz nálam lényegében mindegy, melyik rendszer alatt játszom.
Esetleg nem mindenki lövi be VistaManager-rel, vagy hasonlóval azokat a beállításokat, amelyeket nem egyszerű megtalálni (vagy nem is lehet) a rendszerben.
Szóval engedjétek meg, hogy részemről a saját tapasztalataimra hagyatkozzam.Köszi.
-
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #16720 üzenetére
Kár, hogy én meg azt tapasztaltam, hogy ha kiirtom/lekapcsolom a Vista hülyeségeit (legfőképp az alaból energiatakarékos beállítást, amely max. 50%-ig engedi a procit), akkor minimálisan gyorsabban futnak alatta a játékok. Nem én tévedtem el.
Nem gyorsabban vs. Xp alatt gyorsabbak
Ha szarabb, akkor rosszul állítottál be valamit vs. Vista szarabb -
katt777
félisten
válasz
-Solt- #16709 üzenetére
Min. 3,3GHz-en egy C2D. Én legalábis 3,3GHz-ig teszteltem X2-n és még nincs VGA limit. 100MHZ-enkénk még mindig van kb. 30 pont 3D (SM2/HDR) pontszámokban Markban (azaz határközeli). Ha Valaki meg tudja nézni C2D-vel, magasabb frekin, remélem, majd megmondja, hol a vége.
-
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16666 üzenetére
"Belinkelnéd Elrond árát! Mert a 88 szinte hihetetlen!"
Ez volt a hsz-odban. Miért is nem mernéd megvenni? Ugyanolyan ref. kártya, mint bármely másik, nagy valószínűséggel ugyanarról a szalagról jött le, és ugyanúgy van rá 2 év gar. is. (persze nincs hozzá CoH, meg bőr CD-tartó, meg videoszerkesztő/lejátszó szoftver, amit az ASUS szokott csomagolni).
A 88k-s ár azért hihetetlen, mert nem tudod, mekkora extraprofitot tesznek rá a kereskedők. Illetve most már tudnod kell. Az én 45.590-es áram idején a kereskedésekben 55k körül nem lehetett kapni a 3870-est. Szóval ne csodálkozz, hanem rendelj (bár te már nem fogsz egy 3870-nel, azt hiszem). Szóval rendeljen, aki nem hiszi, aztán majd meglátja.Akkor a 88GT már 3k-val olcsóbb lett, wow!
-
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16653 üzenetére
Hányszor idézzem/linkeljem még be?
De itt van.
Ez meg az X2 javított ára, amikor kiszúrtuk, milyen olcsó (elírták először).
Ez a heti, kedden este lesz új, lehet nézni, és rendelni.
Én tőle vettem a 3870-et anno 46k alatt, bár a dec.-i hiány miatt várnom kellett pár hetet. (Meg vettek még jó páran, akik nem hitték el az árakat.) De nem variált az árakkal, mint sok neves kereskedő, v. online cég. Sztem van annyi esze, hogy ne pár vevő átverésével, gyorsan gazdagodjon meg, hanem legyen egy hűséges ügyfélköre, akik visszajárnak hozzá. Ennyi elég a normális árakhoz. Ha nincs, de megrendeled, tuti megkapod, mihelyt megjön. Rendelésedkori ár számít, nincs olyan, hogy most jött meg, és 15k-val több.
Még én is úgy kaptam meg várakozással, hogy akkor másutt még nem volt, főleg ennyiért. Én spec 22k-t spóroltam a 3870-en, annyival drágábban kaptam volna meg itt bármely üzletben, mert olyan tisztességesek a kereskedők.Akik annyira hiszik, hogy a magánkereskedők ÁFÁ-t, vámot, stb.-t csalnak , azoknak itt a lista az adóhiányos cégekről, jó pár számtech nagykerrel, aztán lehet eldönteni, kik a csalók, és ha már csalnak, mi miért olyan qrwa drágán kapjuk meg a cuccokat. (Lásd még: vám- és ÁFA-csalási botrány.)
Amúgy muris nézni, milyen árakon vitáztok.
-
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16647 üzenetére
Számlával, 2 évgarral.
Még mindig 88k. Bár nem 100%, hogy érkezik -
katt777
félisten
Még mindig érdekelne, hogyan lehetne az alapból 067-es bios-os karikra 071-esnél újabbat tenni. (Force-olás nem jó.)
Az is, hogy PCMark Vantage-ben miért nem jelenik meg a 2. és a 3. game tesztnél a kép, és miért nem ad pontszámot a végén.
Senki nem tud nálam többet erről? -
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16533 üzenetére
No, auto-n is csak 25%-os sávokban vált, azaz 60-nál felkapcsol 50%-ra, 65-nél viszont nem a 60-ra. 70-et nem éri el (játékban persze majd biztos), de ma délelőtt majd megpróbálom a 68 fokos sávhatárt, hogy felvált-e 75-re. Szóval nekem csak a 25/50/75/100-as ventik maradtak. Ha viszont 50-en (igazából 48-on pörög) képes 70-75 fok alatt tartani (megnézem ezt is játék alatt), akkor az hűtésnek meg venti-kímélésre is jó.
-
katt777
félisten
válasz
Holnap van, úgyhogy itt az info:
Kézzel csak 25/50/75/100%-on hajlandó váltani, azaz min. 25%-kal kell a csúszkát bármely értékről fel- vagy lehúznom, hogy alkalmazza a megváltoztatott fordulatokat. Azért megpróbálom auto-n a többit is, de továbbra sem hiszem, hogy működne. -
katt777
félisten
válasz
Tudom, hogy még ma van, de mire befjezem, talán már holnap lesz.
Most állítgatom a profilokat, és nem vált. Most is fel kell tolnom 100%-ra, aztán vissza a kívánt értékre, különben bármit állítok, az előzőre ugrik. Szívás. Nem hiszem, hogy auto-ban megcsinálná, mert ezelőtt is ez volt. Mindegy, ha 60%-ra felvált, nekem már OK. -
katt777
félisten
válasz
SAdamm #16529 üzenetére
Durva. Légyszi, az állat procid miatt majd külön írd meg az SM2 és a HDR-score-okat, mert a 3DM eredményekkel villogók ezt mindig valahogy elfeledik.
Meg tudod nézni majd, hol a VGA-limit? Mert nálam 3,3 GHz-ig még mindig van kb. 30 pontnyi 3D-pont emelkedés 100 MHz-enként, ami kihajtás-határközeli, de még nem az. -
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16526 üzenetére
1000+1 köszönet.
Teljeset, vagy csak rtu-t? Igyexem nyitva tartani a szemeimet, és nem elszúrni megint. Amúgy érdekes, hogy látszólag ugyanaz a fájl.
Közben letöltöttem egyet, de az is ugyanannak látszik mint az enyém.
Csak egy NOD kép jött. Azért raktam smiley-t az AVG mellé, mert túl óvatos néha a kicsike. De az azért jobb, mintha átengedne valamit. Egyébiránt a NOD-ot cseréltem le rá, mert 5-féle trójai fertőzést azonosított a NOD által tisztának talált vinyómon. -
katt777
félisten
válasz
SAdamm #16525 üzenetére
"Kép" beszúrással kiskép linkje, ha szépen akarod, aztán ezt kijelölve "link" beszúrással nagy kép linkje, és voilá. Esetleg az egészet "középre igazítás"-ra állíthatod, és akkor megjelenik, valahogy így:
Ez egy driverből agyig tolt, kényszerített + max grafikás kép Oblivionból, főleg élelmosást szemléltetendő 3870-nel.
-
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16521 üzenetére
Basszus, most meg kitöröltem véletlenül! Álmos lehetek...
Ha kérhetném +1x, vagy a linket, ahonnan működőképeset töltöttél le (az enyém guru3D-s)
Sávok OK, ismerem a számokat és a betűket, nem kell kép (ne is fáradj ennyit miattam).
Beprogramozom, aztán megnézem, ill. várom, hátha elküldöd nekem +1x v. a linket.
Kikapcsoltam a sávokat/hűtésvezérlést RT-ben, aztán futtattam egy 3DMarkot. Vazze, cseszett rá visszaállni a normális hűtésre (lehet, uninstallal jó lenne, de most inkább állítgatok), csak 40%-ra váltott (biztos azért, mert jobban melegedett így a kari, mert amúgy 50-re vált). 91 fok volt max a 40%-os hűtéssel az emelt órajelekkel (860/1200), szóval azért így sem rossz a 3870 hűtése, de jobban örülnék, ha sikerülne visszavinni 70 alá.
Amúgy ilyen értékekkel hogyan váltogat neked? Kimonitoroztad? Nálam 60%-os hűtés simán 70 fok alatt tartja tuningolva, tehát nem is menne feljebb. -
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16514 üzenetére
Megjött, kösz, AVG-től egy VIRUS figyelmeztetéssel.
Mit tegyek ezzel? Futtassam? Jobb lett volna a sávleírás (mert azzal módosíthatom az enyémet), de ez persze gyorsabb, bocs az igényekért.Volt már ilyen felülírásos próbálkozásom, aztán a marhája megtartotta a régi beállításokat is, minden összekeveredett.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #16515 üzenetére
Hát, neked sztem majd egy X38/Penryn váltáskor lesz aktuális. De vannak erről bemutatók neten. Ha csak nem váltasz most X38-ra, mert nyersz vele egyrészt teljes értékű, PCI-E2.0-s CF-et, másrészt technológiailag pár dolgot. De erről volt szó nemrég, hogy CF tényleg azoknak olcsóbb, akiknek megfelelő lapjuk van hozzá. No meg persze táp. 3870-nek elméletileg 30A kéne, CF-hez meg 39, hát most az 1 karit 18A-rel viszi.
A többieknek X2, de sztem nálad most az nem jön szóba. -
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #16505 üzenetére
Akkor küldd már el, légyszí, mert nekem nem hajlandó normálisan váltogatni (lehet, a sávok szűkek neki?) Még elindul a beállítotton, de pl. 40%-ot (vagy éppen az 50-et) van, hogy kihagyja (70-re még egyszer sem kellett felkapcsolnia), és gyorsbillentyűkkel sem lehet mindegyiket kapcsolni. Viszont, ha kapcsolások között feltolom 100%-ra, azután bármelyiket kapcsolhatom.
Amúgy sajna 2 karival cseszhetjük a RivaTunert is, ezért akartam 077-es bios-t felteni, ami meg nem megy rá a 3 hetes karimra. -
katt777
félisten
válasz
MaSzKa #16495 üzenetére
Így kell ezt:
www.techpowerup.com -
katt777
félisten
válasz
helkis #16467 üzenetére
Köszi szépen!
Ez a 073-as nagyon jó, kár hogy nem tudom feltenni.CF-hez pedig nagyon kéne. RT-ben nálam 60 fok fölött pörög 60%-on (vagy 50-en ha éppen olyanja van), és ez elég tuninggal is 70 fok alatt tartani a karit, szóval ezzel talán jobban melegedne, viszont a 60 nálam már szépen vissza is hűti a GPU-t, tehát nem lenne gond.
077-es akkor lenne jó, ha lenne 50 fokig egy 25%-os, 50-60 között meg egy 40%-os sáv.
Azt hiszem, megnézek valami hexa editort, csak lehet, nem lesz egyértelmű, mit kell módosítani venti-khez. Ha be tudnám állítani a RT-ben beállított sávokat, rohadt jó, és halk hűtésem lenne.
3870-kompatibilis ATT-t akarok!!! -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #16459 üzenetére
Tényleg vége, most már minősítsék magukat az értetlenek.
-
katt777
félisten
És ha te nem vagy képes - a jelek szerint - megérteni, hogy miről írok, akkor ne próbálj véleményt alkotni az ismeretlenről.
Egyáltalán nem viselked(t)em bűnözőként, és nem is gondolkodom úgy, épp ezt próbáltam a nehezebb felfogásúaknak megmagyarázni, valamint azt, hogy bőven elég, ha azzal, aki beléd köt, el tudod hitetni, hogy bármire képes vagy, mert ekkor okafogyottá válik bármiféle erőszak, és éppen ez a lényeg. Nem jártam teljes sikerrel, mint látom. Viszont, látod, te is elhitted, annak ellenére, hogy külön felhívtam a figyelmet az erőszak kerülésének fontosságára, mert te sem gondolkodsz, csak pár szó jut el a tudatodig, nem egy-egy mondat, vagy - ne adj isten - egy komplex szöveg értelme. Most vagy futtában olvastál, vagy ennyire vagy képes.
Az, hogy valaki téves következtetést von le egy helyzetelemzésből, illetve bizonyos esetekben az ésszerű (és bizonyítottan hasznos) válaszok felvetéséből, nem engem minősít. Számodra a logika kicsavart gondolkodás, számomra meg ez mulatságos. Mindenesetre teljesen különböző dolgokat próbálsz összekapcsolni, kényszeredett izzadtságszaggal, számomra hiábavalóan, de legalább mulattat. Inkább olvasd át többször, amiket írtam, hátha átmegy a lényeg. Egyébiránt nem csodálkozom, elég jól ismerem az embereket, és éppen ezért roppant kevéssé érdekel félre-, vagy meg sem értett információkra alapozott véleményük.
Viszont ha te az a típus vagy, aki boldogan hagyja magát eltaposni, akkor igazán teljes értékű életet élhetsz a mai Magyarországon.
Én tényleg nem magyarázom tovább vakoknak a színeket. -
katt777
félisten
válasz
helkis #16453 üzenetére
Na, ez az, amely az én karimra már nem megy föl a hülye subsystemID miatt.
DOS-os flash-t nem próbáltam, sztem azzal is lenne hiba, aztán ki tudja, nem barmolnék-e el valamit egy kényszerített felülírással?
40%-os alap fordulat számomra kicsit magas, csökkenti a venti élettartamát. Ha nincs 3D terhelés, elég 25% (szóval nekem az jó lenne, ha 50 fok felett viszont menne egy 50%-on), hogy 50 fok alatt, de inkább 45 közelében tartsa a karit.
Bios-edittel (1.6-ost találtam legújabbat) csak feszt és frekit tudok változtatni, amire nincs szükségem, hűtésre viszont lenne.
Rivában a low-level overclocking 2. fülén (hűtés) írja ki a gyári hőfok-venti beállításokat.
Na most, ha meglesz a 2. 3870, akkor nem tudom, hogyan lesznek ezek a bios-ok. A régire nem tudok újat rakni, az újra meg a régit? -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #16441 üzenetére
Az mit jelent nálad?
-
katt777
félisten
válasz
helkis #16440 üzenetére
Basszus, akkor hétszentség, hogy valami új stepping jött ki, azért nem jók nekem (és sokan másoknak sem) az új bios. Csesszék meg a SubsystemID-jüket.
Tuti forrás TechpowerUp bios-adatbázisa.
Egyébként 860/1200, de 071-re alapszik, szóval lehet, ID eltérés megakadályozza azt is, ahogy nekem meg az újabbakat.
Viszont ezek az újabbak mintha 1.3V-osak lennének 1.327 helyett, lehet, ez a gáz. Majd nézd meg TPU-on, melyik mennyi, ott a leírásuk.
RivaTunerrel meg tudod nézni a gyári beállításokat, megköszönném, ha megírnád ide. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #16434 üzenetére
No, ha megkésve is, de isten hozott! Gondolom, már el is süllyedtél a tesztekben!
-
katt777
félisten
válasz
aginor #16424 üzenetére
Te se magyarázz már félre, légyszí! Senkit nem biztattam erőszakra, csak leírtam, hogy szükséges lehet, ha nagyon beléd kötnek. Más írta, hogy ne biztassak erőszakra, anélkül, hogy ezt tettem volna. Utána külön írtam, hogy senki ne alkalmazzon erőszakot.
Az igazság az azt nem értők számára gyakran önteltségnek látszik. (Mindenesetre van pár dolog, amiben nagyon jó vagyok, és van ezernyi más, amihez meg nem is értek, mert nem érdekelnek.) Sajnos, születési adottságaim folytán gyakorlatilag lehetetlen, hogy nálam intelligensebb emberrel hozzon össze a sors.OK, ez poén volt, de nem hagyhattam ki! Sorry!
De tényleg, amikor olyannal akadtam össze, aki elég intelligens volt - és hozzám hasonló -, rühelltük is egymást rendesen, amíg a legjobb barátok nem lettünk. Egyszerűbb, mint egy végnélküli küzdelem egyenrangú erők között, másrészt együtt hatványozott a hatékonyságunk.
No, a lelkiismeretem az, amellyel soha nem volt problémám, mert pár ifjúkori botlástól eltekintve mindig helyesen cselekedtem. Mielőtt belekötnél: úgy, ahogy az elveim szerint kellett, még ha látszólag kárt is okoztam ezzel magamnak.
Több emberrel összeakaszkodni marhaság. Barátomba is belekötött 5 roma, és hiába nagy kung-fuban, egyet rúgott le, hogy el tudjon menekülni, aztán szaladt ki a világból, amíg bírta a tüdeje. Ez a gyakorlat. Egy oroszlán sem ugrik a bivalyfalka közepébe. Viszont ha nem ijedsz meg fegyvertelenül, ahogy ő is tette, az már elbizonytalanítja a támadókat, így elmenekülhetsz. Az adósságot megfizetni ráérész később.
Ismételten hangsúlyozom: a lehetőség felvetése nem biztatás, legalábbis a magyar nyelv szabályai szerint, abban meg túlságosan is otthon vagyok, semhogy bárki belém köthetne.
Az tuti, hogy hungarizmus téren nagyon összekeversz valakivel.Engem eddig még csak magyarok vertek át és loptak meg. No nem, egyszer egy roma ki akart rabolni, de azzal a táskával vágtam fejbe, amelyet el akart vinni (volt benne 4 kg kotta, sokat nyert volna vele
), szóval nem járt sikerrel.
Azzal jól vigyázz: ex-ellenséged soha nincs, ha csak nem végeztél minddel, és az összes rokonukkal.
Szabad akarat illúzió? Csak annak, aki lemond róla. A rabszolgának.
De privizzünk (főleg megelőzendő a félremagyarázásokat, amelyekre kénytelen vagyok reagálni), ha van kedved vitázni, mielőtt mindhármunkat kitiltanak a topicból! -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
CimbiX #16422 üzenetére
Te nem tudsz olvasni?
Vagy csak funkci analfabéta vagy?
Idézek magamtól: "A rivalizálásnak semmi köze a háborúhoz, az egy pozitív dolog, ami kihozza belőlünk a maximumot." - szóval az általad említett mondatot a saját fantáziádból ragadtad ki, nem az én hsz-omból. Ha ilyeneket írsz, egyrészt meghazudtolsz, amit nagyon nem tolerálok (ezért nem pü ment most), rossz színben tüntetsz fel, ami mondjuk kevésbé érdekel, mert ostobák véleményére sosem adtam, másrészt leminősíted magad.
Nyilvánvaló, hogy halovány fogalmad sincs a személyiségemről, ha azokat a szavak sem állnak össze értelmes mondatokká a fejedben, amelyeket elolvasol. Mondjuk sok saját gondolatod nem lehet, ha mindig másokra hivatkozol (akiknek érveit a vaslogika törvényeivel pillanatok alatt szétcincálom).
Milyen kálvinizmus, milyen konkurencia? A vallás üzlet, amely szélhámosságra épül csak ostobák (és szélhámosok) építkeznek rá. (Ezzel kapcsolatban hivatkoztam holmi istenre, amelyet kezdetlegesebb létformák létező valaminek/valakinek vélnek.)
A végső megoldás nem az erőszak, legalábbis nem egyértelműen, de ez sem úgy tűnik, mintha megértetted volna. Véletlenül sem akarok gyorsan nyerni, már írtam, hogy a belém kötő ellenfél módszeres porba alázása, és szellemi megsemmisítése sokkal jobban szórakoztat.
De írj privit, majd megvilágosítalak.Szeretek vitázni.
-
katt777
félisten
válasz
helkis #16421 üzenetére
Mi közöm ahhoz? Nem kenyerem az erőszak.
A rá hivatkozás viszont felettébb hasznos tud lenni egy önmagát túldimenzionáló, 1-szerű kis ügyintézőcskével szemben.
Frissíts biost, a 010.071-estől kezdve már nem kapcsol le a CCC. Sajna egyelőre minden kari 010.067-essel érkezik. A 860/1200-as bios meg azért jó, mert a lock-okat is feloldja, elméletileg a csillagos égig tudod húzni a karit. Az enyém mondjuk max 900/1250-et bírt el biztonságosan 3DMarkban, de mondjuk Oblivion kiakasztotta. A játékban fix stabilitás 850-890/1200-1250 körül van egy átlag 3870-nel.
Sajna a 073-as és a 077-es bios-ok SubsystemID hibával nem mennek föl a kártyára. Erről már írtam, de senki nem írt rá megoldást, pedig a 077-esben állítólag jobb a venti-kiosztás. -
katt777
félisten
válasz
aginor #16416 üzenetére
Az a gáz, hogy a DX10 lassabb, viszont pedig DX9-ben is meg lehet csinálni ugyanazt, legalábbis Carmack bácsi szerint, magyarán fejlesztett a MS előre a nagy francba, amikor még az előző dx képességeit sem használta ki semmi. DX10 a VGA-piac bővítéséhez kitalált marketing, ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgokat.
Állítólad a DX10.1 tekinthető csak igazán DX10-nek. -
katt777
félisten
válasz
CimbiX #16412 üzenetére
Te is félrementél gondolatilag.
Vallásokat félmondattal semmisítek meg, vagy is azt a valamiféle istent, aztán a hozzá kapcsolódó, többi dolog nyilván értelmetlen.Azok az olvasmányok meg totál értelmetlenek, amelyek meg akarnak győzni valamiről, mert már innen tudni, hogy hamisak.
Nem tudom, honnan veszed, hogy bárkivel, bármivel is megalkudtam. Én ugyan nem.
Miért lenne az vereség, ha nem tetszem a csajnak? És miért kéne ezért megütnöm? Ez totál marhaság. Itt a győzelem/vereség arról szól, hogy odamegyek-e, vagy sem (mert az egész csak a saját egyéniségemről, ha úgy tetszik, lelkemről szól). Innentől a további filózásod merőben értelmetlen. Megj.: soha nem akartam "megszerezni" egy nőt, mert viszolygok attól, amit lépten-nyomon velem is próbálnak mindenütt tenni, hogy irányítani próbálják az elméletileg szabad akaratomat. Nővel amúgy még akkor is úriemberként bántam, amikor kiderült róla, hogy egy aljas, szarkeverő ribanc, mert ez tett jobbá engem. A harcban (és még mindig nem feltétlenül a fizikaiban) viszont a győzelem.
Azt sem érted, hogy egyáltalán nem pártolom az erőszakot, mindaddig más utat keresek (és eddig meg is találtam max. az illető helyzetének és kilátásainak halkszavú felvázolásában), amíg ki nem derült, hogy valaki kizárólag ezt a nyelvet érti. Akkor meg nincs más választás, vagy eltaposnak, vagy te gázolsz át azon, aki ezt megpróbálja. Szóval, ha az én példámat követné mindenki, akkor normális világban élnénk, mert a normális emberek élhetnének, ahogy kell, a nem normálisak meg pár "kupánvágással" (vagy csupán ennek a kilátásba helyezésével) meg lennének nevelve.De amíg a legapróbb hatalmasság, egy köcsög kis ügyintéző is visszaél a hatalmával, mert megteheti, addig értelmetlen egy jobb világban reménykedni.
A rivalizálásnak semmi köze a háborúhoz, az egy pozitív dolog, ami kihozza belőlünk a maximumot.
Milliókat nem kaptam meg (mert jóval olcsóbb volt a bírót megfizetni), végül is az volt. Így én nem tudok lábbal szavazni (ha csak ki nem rugdalok minden balfaszt az országból, de az rohadt fárasztó lenne). Egyébiránt jóval tapasztaltabb vagyok nálad (aminek nem örülök, de az élet így hozta), ezért jobban átlátom a dolgokat.
No de tényleg térjünk vissza a topic-témához, és +1x bocs mindenkitől a sokk offért. -
katt777
félisten
válasz
aginor #16410 üzenetére
Egyrészt teljesen félreértettél, másrészt totál naiv vagy! No és szerencsés, hogy nem kerültél olyanok útjába, akik eddig bárkit gond nélkül eltapostak, így azt hitték, hogy veled is megtehetik. Az effélék világszemléletét roppant nehéz helyrebillenteni.
Engem nyugodtan felkereshetnek. Tették már meg nem kevés hatalommal bíró emberek, és nem nekem lett bajom belőle (bár volt, hogy valamenyi nekem is, de akkor sem hódoltam be soha senkinek), úgy, hogy semmi törvénytelent, semmi erőszakot nem követtem el.
A harc mindig a vereség, akár győzöl, akár veszítesz, így én mindig azelőtt győzök, hogy harcolni kellene. Legföljebb az ellenfél később jön rá a szerény elméjével. Mindig úgy intézem, hogy az illető saját maga "intézze el" magát, ami nem nehéz, ha te előre látod az ő cselekedeteit, míg ő nem, így a saját, teljesen ártalmatlan tetteiddel kiválóan tudod irányítani a végzetébe.Mert megérdemli, ha már belém kötött.
Senkit nem fenyegetek meg soha, csak felhívom a figyelmét a veszítenivalójára, ezt is csak akkor, ha ez óhatatlanul szükséges (azaz nem ért a szóból a majom), a család-dolgot meg még soha nem kellett felvetnem, egy barátomnak viszont igen, akinek az anyját simán megölték volna a kórházban, ha nem értteti meg az orvossal, hogy milyen jó is neki (ill. az ő anyjának), ha esetleg jatt nélkül is törődik a betegekkel (mert akik fizettek, azok valahogy szépen javultak, nem romlott rohamosan az állapotuk egy szimpla rehab osztályon). (Főleg, hogy előtte az apját hasonlóképp nyírták ki pár évvel azelőtt.) De soha ne kerülj ilyen helyzetbe, hogy meg kelljen ezt értened!
Soha nem volt nálam fegyver, vagy mögöttem brancs, mindig kizárólag ÉN voltam (óvakodom bárkit is érdemtelenül veszélybe sodorni). Ez az igazán hatásos, hiszen fegyverre és "támogatásra" mindig a gyengének, a gyávának van szüksége, ha tehát ezek nélkül mersz kiállni az igazadért, már félig győztél.
Azt, hogy a család érinthetetlen, meg hogy a fiúk nem felelősek az apák bűneiért, mindig a bűnösök, ill. a bűnök haszonélvezői mondják. Nekem is mondta az egyik régi ismerősöm (aki megkárosított 1,5M-val) egy barátja, hogy hát el kell tartania a családját! Tehát, ha nem kéne, nem lopna, szóval ezután senki ne jöjjön nekem ilyen marhasággal! Egyébiránt nem bántanám senki családját (a gazembert sem szívesen), de ezt ugye nem verhetem nagydobra, mert akkor oda a meggyőzőerő.
Nálam mindig első a mosoly, és a világ legjóindulatúbb, legsegítőkészebb, legjámborabb embere vagyok, ezt sokan igazolhatják (persze éppen ezért néznek soxor baleknak), amíg valaki belém nem köt. Soha az életbe én senkibe bele nem kötöttem, éppen a fentiek, és az általak is említettek miatt. De amikor hiába próbáltam bármit szép szóval, és jogi utat betartva elintézni, a megfelelő hozzáállás mindig használt.
A dzsungel-t arra értettem, HA belém kötnek, nem a normális, hétköznapi életre (amit a szóból nem értő, és törvényt nem tisztelő aljanép nem hagy), azt hittem, ez nyilvánvaló. Másrészt mindig igazam van.
Bocs a hosszért, részemről is vége, vagy megérti valaki, vagy nem. -
katt777
félisten
Próbált valaki PCMark Vantage-t 3870-nel? én kivártam a másfél órát, amíg lefutott (hiba nélkül), aztán semmi pontszám, és meg sem jelentek azok a game tesztek, amelyekről screenshot-ok vannak a Futuremark oldalon. (Lent írta, hogy most éppen folyik game-teszt, de csak a DMark06-os Forest jelent meg ablakban.) Ja, és a javított verziót futtattam (07nov). Megnéztem online, ott írt ki eredményeket, de összpontszámot ott sem. Nem ismeri a 3870-et, vagy mi a tököm? Vagy kell neki külön a Futuremark-patch is?
-
katt777
félisten
Csak a harcban? Ebben bizony nagyot tévedsz! Csak 1 1szerű példa: ha félsz odamenni egy csajhoz, vajon megkaphatod, vagy esélyed sincs rá? Máris vereséget szenvedtél.
Amúgy:
Az élet egy dzsungel, amelynek lakói vagy ragadozók, vagy áldozatok. Ha küzdelemre kerül a sor, nyilvánvaló, melyik győz. A gyenge elpusztul (és ezt sem feltétlenül szó szerint értem). Nem csak az háború, ami annak látszik. Mindenkor, amikor hagyod (akárcsak azért, mert nem éri meg a fáradság), hogy valaki föléd kerekedjen, elveszítesz valamit magadból, és a végén te is egy vágóállat-rabszolga leszel (lásd: szocializáció), aki belenyugszik az állandó megalázásba, kirablásba, és vereségbe, mert úgyis "ilyen az élet". Persze, ha valaki hagyja.
Azt hiszem, ha nyitott szemmel körülnézel a világban, te is megérted. -
katt777
félisten
Mázlista!
Örülök, hogy probléma nélkül megoldódni látszik. Ezért jobb előszöt a kultúrált megoldást próbálni.
Hangfelvétellel azért nem mész semmire (legalábbis bíróságon), mert nem járult hozzá a másik fél, így illegális. Az eladót meggyőzni persze segíthet, ha megpróbálna megszívatni, de úgy látszik, ez most nem az az eset. Szó, ami szó, tényleg szerencsés vagy. -
katt777
félisten
válasz
CimbiX #16351 üzenetére
A vadbarom csak a saját nyelvén ért, kénytelen az ember lesüllyedni hozzá, különben átverik/megkárosítják/eltapossák. Én is írtam, hogy az erőszak kilátásba helyezése (és nem maga az erőszak, mert arra már nincs szükség) csak a végső eset. Egyetlen bíróság sem fog téged támogatni, ha nem fizeted meg ennek az árát, a téged megkárosító pedig meg tudja, hogy ő nyerjen. Ez az én többszörös tapasztalatom, ezért nem adok esélyt, hogy megpróbáljanak átvágni, vagy ha mégis muszáj megbíznom valakiben, jó előre megérttetem vele, mire számíthat, amennyiben nem viselkedik úriemberként. Fegyvert sosem használok, az sztem túl drasztikus (bár kétségkívül a leghatásosabb), én hiszek a meggyőzés erejében. Egyébként meg az ember teste is fegyver, nem beszélve a környezetében fellelhető bármely tárgyról.
Ha majd téged párszor meglopnak pár millával, és cseszheted az amúgy több ügyvéd által is megfelelőnek minősített szerződéseidet, mert a bíróság úgy dönt, ahogy a megrendelő fizet (és ezt még jó előre közlik is veled), vagy pár jó kapcsolatokkal rendelkező ember tönkreteszi a cégedet (mert te nem extraprofittal dolgozol egy levajazott piacon, és ezzel kárt okozol neki), utána neked is erősebb gyomrod lesz, azelőtt én is jó gyerek voltam. Pénzt ugyan aztán sem kaptam, elégtételt viszont igen, ráadásul úgy, hogy egyetlen törvényt sem szegtem meg. Szerencsére elég okos vagyok az intelligens megoldásokhoz.
Mindenkinek kívánom, hogy gyors és készséges ügyintézéssel találkozzon mindenütt!Részemről ennyi, csak lásd, hogy nem gyomorforgatónak születik az ember.
Pisti: Szerfölött érdekes (bár sokatmondó) elgondolás bűnözőpalántának tekinteni bárkit, aki valamiképp meg akarja védeni magát a bűnözőktől.
Zso: A félelem egyet jelent a vereséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest