Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
válasz
Speed® #17608 üzenetére
Én is baromira utáltam a CCC-t, de a 8.2-es driverrel elég gyors. Bár én mindig jobban szerettem ATT-t helyette használni.
TTomax: Megszűntettek egy-két bugot, gondolom a crossfire-ön is csiszoltak. Állítólag a 8.3-as majd hoz még egy kis gyorsulást. Egy-két játék ezzel is gyorsabb, fLeSs legalább is ezt mondta.
-
athomi
veterán
válasz
bakosgabor57 #17603 üzenetére
Esetleg kitölthetnéd az adataidnál a konfig részt, így ha kérdezel, látják mid van.
-
athomi
veterán
válasz
FefeeX #17599 üzenetére
Elég az a kártyának. Én pl. a kártyát nem fogom erőltetni, mert a proci kevés neki, így sokat nem nyerek vele.
Amúgy melyik progi a legjobb a VGA túlhúzására, amivel lehet stabilitási tesztet is végezni? Arra már rájöttem Atitool-al nem működik, azonnal csontra fagyizik a kép.
-
athomi
veterán
Smartdoctort mennyire érdemes használni? Hány % tuningot enged?
-
athomi
veterán
válasz
rollins #17586 üzenetére
Az összesített eredmény semmire nem való, mert abba belekalkulálja a proci eredményét is, így nyílván húzás után nagyobb szám lesz. Sm2/sm3 viszont többet elárul. Különben E6750-es procival 3.00Ghz fölött már egy 8800GT sem sokat gyorsult.
Speed(R): Csak itt általában tök ingyen megvan a tuning.
-
athomi
veterán
3DMark06 v1.0.2-őt elindítom, felugrik a kis ablak, aztán nem történik semmi. Vkinek ötlete?
-
athomi
veterán
válasz
Komplikato #17501 üzenetére
Nem látja semmi a monitor típusát. Eddig minden látta. Drivert nem találtam a neten hozzá (LG E700B).
-
athomi
veterán
válasz
Komplikato #17501 üzenetére
CRT-ről van szó, eddig minden VGA-val ment 85Hz-en 1024x768-as felbontásban. Elfogadja a 85Hz-es értéket, csak továbbra is vibrál a kép, érzem, hogy 60Hz-en megy.
Melyik progival lehet állítani? -
athomi
veterán
Lehetséges, hogy a vezérlőpulban 60Hz-ről átállítottam a képfrissítést 85Hz-re, de még is 60Hz-en megy a monitor?
Baromi rossz nézni...
-
athomi
veterán
Megvettem az Asus 3850 512Mb-os Gladiator hűtős VGA-t. Ahhoz képest, hogy a honlapon 0.8ns-os ramok vannak ígérve, csak 1.0ns-os Qimonda ramok vannak rajta. Mondjuk nekem jó tapasztalatom van a Qimonda-val. A 2600-os kártyákon szépen mennek.
-
athomi
veterán
válasz
BITBOYS #17475 üzenetére
Netezgetni el lehet vele, de semmi több. Azt is alig, mert kiguvad a szemem a CRT nézésekor.
Érdekes, máshol jóval 43k felett van ennek az Asus-nak az ára. Ipon-ba még fel is ment 50-re. Kíváncsi vagyok lesz e vmi trükk a boltban. Úgy néz ki épp a héten vert át egy bolt, így elég hitetlen vagyok a kiskerekkel szemben. Telefonban azt mondta az ürge ovál hűtős, gondolom nem a ref. hűtőt nézte oválisnak.
-
athomi
veterán
Akkor megyek és megveszem 43k-ért. Sajnos egy pesti bolt átvert vagy a posta elhagyta a csomagom és most VGA nélkül vagyok. Eredetileg egy 256Mb-os Gigabyte volt rendelve 34+2k-ért, de mivel a bolt állítása szerint a posta elhagyta. Vmit vennem kell, mert az integrál VGA kikészít. A 256Mb-os ref. hűtős van 38-39k-ért, nekem meg a mATX-es házamba nem hiányzik.
Köszi az infót mindenkinek!
-
athomi
veterán
válasz
pempellini #17461 üzenetére
Az tényleg nem sok, a memóriától legalább is sokkal többet vártam volna. GPU-nál talán ki is kell fogni. Sajna Powercolor Debrecenben nincs, a Sapphire meg baromi drága itt.
BITBOYS: Igazából amíg kussban van és nem megy terhelve 80°C fölé addig nem nagyon érdekel. Mondjuk nekem mATX-es házam van, így pár plusz °C-al kell számolnom az átlaghoz képest.
Látom neked már tuningosabb volt. -
athomi
veterán
válasz
pempellini #17457 üzenetére
Mennyire lehetett tuningolni? Lehet csak kifogtad.
s@nyiii: 0.8ns-os ramok, kiváncsi vagyok mennyit mennek. Vkinek tapasztalat?
-
athomi
veterán
Asus HD3850 512Mb-ból van ref. hűtős is meg ez a fajta is? Vagy ref. hűtős nincs?
-
athomi
veterán
Tud vki Debrecenben olcsón HD3850-et (35-37k)?
-
athomi
veterán
1. Rendben, bár engem ez nem érdekel
2. Nem nagyon érdekel, hogy 1 év múlva melyik lesz a jobb, videókártyát kicsit vicces 1 évre előre vásárolni.
3. Nem hiszem, hogy sokmindenkit érdekel a CF és az SLI, akit pedig igen az nyilván abban gondolkodik, itt viszont szó sem esett róla. Bár kétségtelenül igaz.Egyébként HD3850-et készülök venni.
-
athomi
veterán
Huh, a National Instrumentben már R700 vmilyet is nyomnak kifele. Bár ennyire kár előrefutni.
Bocsi az off-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest