- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szeva Úr!
nagyon nem tudom mit csináljak,de úgy őszintén!
monitoron,és VGA cserén filózom.nameg a platform váltáson(ez bonyolultabb,de eztis bele kell számolnom)
jelenleg 1280maxba tolom...lehet adnom kéne nagyobb felbontást és mindjárt szebb lenne amit látok!nemtom..vennék monitort,de minek mikor mek ki hajóra?...nagyon filózom ezen.
a VGA csere megcsak úgy jött.nem tőlem!végülis ehhez a felbontáshoz lehet egy sima 3870 lenne a legjobb.nemtom.tanácstalan vok...monitor vagy VGA....hakos1987:viccnek is rossz..akk inkább elásom ide az udvarba
katt váltott?...hm.kiv leszek hány cimbit szerez magának -
- = Zk = -
félisten
hatalmas tisztelet Uraim
újra itt!!
segitsetek nekem...!!
vki megvenné a 3870 X2-met,(kp+ egy 3870 vapor-x kártyát adna)
kérdés:megérné cserélnem?....a konfigom az adatoknál!( a te válaszodat is szivesen olvasom katt777 fórumtárs )
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mert_csokis #35576 üzenetére
akk jólemlékszem énis!
köszönet a válaszért... -
- = Zk = -
félisten
hali néktek
egy kérdés ereéig visszatértem,...
miszerint az X1900XTX támogat DX10-et?...tudtommal nem!
sztetek?... -
- = Zk = -
félisten
vagyogatok vagyogatok...
szoktam nézelődni,csak nemtudok hozzászolni az éppeni adott témához...
jelenleg a külf munkával vok elfoglalva....minden nap angol,3 hónapig!dehát e van!!
ugyhogy lehet eladom a konfigom,...de ezmég nem biztos...!megszerettem...
nálad mia nagy hájzet?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Gyufaaa #33764 üzenetére
menj az X2esek topicjába
ott minden kérdésedre választ kapsz...!
itt =>[link](#33767) Gyufaaa:éncsak ugy tuningolgattam,hogy a ramok kiadjanak DC-ben 1066ot...!hogy mia max a procimban,még nemtudom....!vmikor meglesem...
bár nekem kicsit másabb a procikihajtás,mivel tök más a VGAm-is -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #33649 üzenetére
áhh...értem
gyári amd oldalról?..mert az nekem fentvan xp-n...de sz..rt se ért
4.restartra tért észhez a gép..és néha ujraundul.de nem tapaztaltam semmit -
- = Zk = -
félisten
..látom a téma a 7vége
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #33481 üzenetére
nemjó...
a ramokat ramsünikkel nemigazán lehet hűteni...!ittcsak az asus féle hűtés a nyerő!
[link]vagy egy ien
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mert_csokis #33337 üzenetére
"Azért 3870 X2 tulajok kukkantsák már meg a CCC-jüket,hogy a Graphics Hardware menüpont alatt a második gpu nekik is Disabled Adapter-ként van jelölve?"
hali.
X2 boldog tulaja vok énis...megnéztem.CSATOLT ADAPTER..ennyi van kiirva...de sztem ugyanugy disabledet jelent ez is!....
üdv az X2esek táborábanaz aláírásod haláli
hakos mester milett a VGA-dal?tudunk vmi kézzelfoghatót?.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #33248 üzenetére
"Mivel nem írtál semmit, megnéztem az adatlapodat."..mikövetkezik ebből?...tisztába vok vele,hogy ez a rendszer azt a VGA-t már nem hajtaná ki az adatlapomban szereplő processzorral!!ezért nem irtam oda h vásárlás leszés ujfent ismételném önmagam:nem jeleztem sehol,hogy nem cserélek platformot
deha cserélet,teleszel az első,aki megtuddja
sztem előbb fogod tudni,mint én....
dehamár itt tartunk,katt...érdekelne a véleményed az új Phenomokrol....!a deneb magosdokról...!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #33246 üzenetére
a legalapabb amd procival fogom kihajtani...decsak h téged bosszantsalak
valamint megjegyezném h,nem irtam oda h amd-vel akarom kihajtani...vagy de?odairtam a HSZembe?
"nagyon tetszenek a 4870 X2 eredményei......" nameg ha szted ez egyértelműen azt jelenti,hogy vásárolni fogok ilyen kártyát...akkor érdekes nézeteid vannak!
mert_csokis:igazat adok kattnak....!de nekem eddig semmi gondom nemvolt a multigpuval...!ennyi!
-
- = Zk = -
félisten
FeRRaR1,WesTM:demarhajól elbeszélgettek kettesben
nagyon tetszenek a 4870 X2 eredményei......
sajnos nemsikerült monitort vennem,de remélhetőleg ha az Úr kegyeslesz hozzám,akk jövőhónapban....
"Csak Atit vegyen mindenki " ...Megyünk!Veszünk!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
laca000 #33173 üzenetére
szia...
igazat kel lh adjak sycaloznak,sztem sem a táp!
a GRID igen combos játék...sztem combosabb a COD4-nél(értem ezalatt a saját tapasztalatomat:nekem GRID alatt folyamatosan síkit a VGA ventije,már a menüben...COD4ben meg csak játék alatt,és nem olyan INTENZITÁSSAL mint GRID alatt)...
próbáltál drivert újrafeltenni,teljes PUCOLÁSAL?(értem ezalatt azt h uninstallálod a VGA driverét..mindent...CCC,hydravison mindent amit enged...restart..csökkentett mód és driver pucolóval még leszeded a maradékot!!ezután restart és szüzen felrakni egy CCC verziós catalystet...) -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33120 üzenetére
hát remélem....!
meg aztis h a 4870 X2 beindultával lesznek UTÁNGYÁRTOTT hűtök...pl Zalman,AC...és rem kompatibilis lesz a 38** szériával!!elég szépen leesett a karink ára...de teljesítményben még mindig ottvan a szeren..(nem nagyon,de azért ottvan
)
nemtom milex ezzel a 8pines megoldással...jólenne,mert a VGA-m így egy félkarú óriás
szerk:Iponról is egyezik a véleményünk
a hirdetés szitut nemértem! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33118 üzenetére
lekileg melletted vok a karid ügyében
ésmég sztem pár jómadár is
nekem nem adtak 8pinest
...molexről 6pinest adtak,2dbot is...de áhh
még játékot sem kaptam..!!nemhogy fullt...DEMO-t sem...made in Zafír
ami azért elszomorít,holott amikor vettem anno az X800 GTO2-met ahoz legalább volt pár demo...!nemértem...Iponra nem gyanakszom h lenyulták vna...!lesz új RT?..WTF?...mért a mostanival nem lehet tuningolni?
szerk:ha hiszed hanem,sehol nem lehet kapni 6pin to 8pin átalakítót
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33114 üzenetére
köszönöm a jószavakat nekedis VGA társam
nélküled ma nem tartanék itt ahol tartok a VGA-mmal..szavaid nagy hatással lettek reám,és nem válok meg hőn áhitott kártyámtól
voltaképp amiota megvan a kari,azóta RT-zek..mivel nekem a biosmod elcseszte az oprendszereket
..pedig mien nagylelküen fabrikáltra nekem ferrari fórumtársam,aki egyben az én lelki trénerem
"Ha jól emléxem nálad is simán vitte CCC-ben a maxot a memó és GPU is, nem?" ezalatt mitkéne értenem?:...én nem tudtam CCCben húzni...2db 6pines csati van csak az enermax tápomon
"Ez a kari még nem is ,,élhetett", nehogy eladd, mert tom hol laksz!"
a te kártyádról azóta tudunk vmi új infót?...
szentiner:[link]
(#33117) Bali27:nemlehet,h a RAID mod a baja?...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
PH! másik oszlopos tagja számomra Te vagy
köszönöm nekedis...!ferrarival egyezkedünk egy vmi közös összehozatalt...eddig 3an vunk
mégeccer köszönöm"Mondjuk inkább legyen választék mind hogy 120.000-ért lehessen használható anyadisznót venni"
valamint ezt láttad drága cimbim? : klatty! -
- = Zk = -
félisten
válasz
szentiner #33096 üzenetére
szia.nekem pont u.ez volt a baj a3870 X2-mnél...én fullra lepucoltam a drivereket,csökkentett módban..majd driver pucolókkal(driversweeper,ccleaner) szintén pucoltam a maradékot csökk módban.majd újratelepítettem minden VGA drivert...ezt annó katt777 javasolta nekem..bevált.köszönet neki
esetleg birizgáltál vmi vga vagy vista erőforrás beállitást vmikor a napokban?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #33081 üzenetére
köszönöm néked országos cimborám. Jóember vagy.U ARE A FIRST PLACE
sajnos nem jött össze elegendő pénz,a megünnepléséhez,ugyhogy itthon gubbasztok tök egyedül!ez van....!majd a PH!-sokka lmegünneplem itt fent...Ők mindig ittlesznek nekem
meghatódtam a cikk olvastán.áldom az eszemet[(nameg azt aki felhívta a figyelmemet,h várjak még) h nem vettem Phenomot..
szerk:a tesztben mien VGA-t alkalmaztak?mien 4850-es az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest