- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
hááát, így van Misike...., de ha nemcsak a játékra, hanem kicsit profibb munkára is (ne az überprofi garfikai , reklám progikra gondoljunk, csak egy sima ArchiCAD, vagy NEMETCHEK progira) ...megnézném te hány nap alatt számítatsz ki mondjuk a Gef2 Ti-vel egy vázlatos 3D-s modellt egy komolyabb munkánál....
-szóval, lenne ennyi zsetonom (de majd lesz), akkor megveszem én is....
-
J.J. András
őstag
komolyan írtam...
-mert írta,hogy kell hozzá xXx márkájú ablakfűtőszáljavító csomag, ami autós boltokban kapható......-mivel még soha nem érdekelt a hátsó ablakon lévő fűtőszálak problémája.....így nem is javítottam azt.....,de gondolom ezen SZET segítségével (amit a szerző ajánl),megszűntethetjük a kontakt hibát mind a hátsó szélvédőn, mint az ATI GPU-lapkán.....(csak ha az egyik ''kicsivel'' finomabb mechanika szerintem)
-na, azt hiányoltam, hogy nem írta le ezen műveletet lépésről-lépésre.....ennyi -
J.J. András
őstag
így már jobb.....
köszi szépen..... és linkelve a lustáknak meg itt : Bővebben: link -
J.J. András
őstag
és a +4 pipeline bekapcsolható csak szoftveresen ??
-
J.J. András
őstag
nem biztos....
ez ugyan olyan lehet, hogy hozzájutottak valami első szériához sokkal olcsóbban.....
pl.: 1 hónapja a Miklandban és KékHalban lehet venni 27+FA 2,6-os P4-et.....persze elkapkodták mint a szél.....
-szóval ha ez igaz, akkor Henger, meg Gianni biztos felvásárolja őket.....
szóval akinek van félretéve ennyi zsetonja, az siessen kapcsolatba lépni ezekkel a boltokkal.....
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest