- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
hááát, így van Misike...., de ha nemcsak a játékra, hanem kicsit profibb munkára is (ne az überprofi garfikai , reklám progikra gondoljunk, csak egy sima ArchiCAD, vagy NEMETCHEK progira) ...megnézném te hány nap alatt számítatsz ki mondjuk a Gef2 Ti-vel egy vázlatos 3D-s modellt egy komolyabb munkánál....
-szóval, lenne ennyi zsetonom (de majd lesz), akkor megveszem én is....
-
J.J. András
őstag
komolyan írtam...
-mert írta,hogy kell hozzá xXx márkájú ablakfűtőszáljavító csomag, ami autós boltokban kapható......-mivel még soha nem érdekelt a hátsó ablakon lévő fűtőszálak problémája.....így nem is javítottam azt.....,de gondolom ezen SZET segítségével (amit a szerző ajánl),megszűntethetjük a kontakt hibát mind a hátsó szélvédőn, mint az ATI GPU-lapkán.....(csak ha az egyik ''kicsivel'' finomabb mechanika szerintem)
-na, azt hiányoltam, hogy nem írta le ezen műveletet lépésről-lépésre.....ennyi -
J.J. András
őstag
így már jobb.....
köszi szépen..... és linkelve a lustáknak meg itt : Bővebben: link -
J.J. András
őstag
és a +4 pipeline bekapcsolható csak szoftveresen ??
-
J.J. András
őstag
nem biztos....
ez ugyan olyan lehet, hogy hozzájutottak valami első szériához sokkal olcsóbban.....
pl.: 1 hónapja a Miklandban és KékHalban lehet venni 27+FA 2,6-os P4-et.....persze elkapkodták mint a szél.....
-szóval ha ez igaz, akkor Henger, meg Gianni biztos felvásárolja őket.....
szóval akinek van félretéve ennyi zsetonja, az siessen kapcsolatba lépni ezekkel a boltokkal.....
Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Linux haladóknak
- Nagyrobogósok baráti topikja
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest