- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Readyben nem lesz kartya a heten.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz
strike-force #686 üzenetére
Ott van az, bar most eppen 37700 nettoban. Kez alol 40k korul lehet szerezni, ebayen 130-150 euro kozott mennek.
-
viharhozo
addikt
Readyben a het vegere igerik az Iceq II-t, az Athlon64em rendben megerkezett (3000+, netto 36k).
-
viharhozo
addikt
No, kerdezoskodtem itt-ott. Ez a kartya kicsit hasonlit az EU-csatlakozasra, mindig 1 het mulva lesz.
Nemetorszagban legkorabban junius kozepere igernek kereskedelmi mennyiseget, de olyat is lattam, ahol junius 25 az erkezes datuma. Fura ez nekem, nem ertem, ha Angliaban lehet kapni, akkor a csatornan mi az istenert nem hozzak at. -
viharhozo
addikt
Sztem a szallitasi idot nehez megtippelni. Europaban meg mindig nem kaphato a kartya, ugyh a Ready 10-14 napos idejebol se lesz semmi.
-
viharhozo
addikt
A majom beugrott a vizbe, a Readyben netto 80k a kartya.
-
viharhozo
addikt
válasz
Overlocker #528 üzenetére
Sztem eleg vilagosan leirtak, h ehhez hardveres beavatkozas szukseges, hasonloan a Thorton->Barton atalakitashoz. Szoftveres mod nem mukodik, az Atinal se hulyek, ha vmi tul jora sikerul, azt megszuntetik.
-
viharhozo
addikt
Exkuzalnom kell magam Ready ugyben. Tehat aremelkedes eseten a megrendeles automatikusan ervenyet veszti, es akkor kell telefonalni, ha ezek utan is a magasabb aron is kell a cucc.
-
viharhozo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #444 üzenetére
Ha nincs szuro, akkor meg minek 9800Pro hozza?
Anelkul se birta az FX? -
viharhozo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #438 üzenetére
1024*768, max. szurokkel, sznajperkedes 15-17 fps. Tavcsonel is hasonlo a helyzet illetve akkor is, ha 5-6 ellenfel ramront.
-
viharhozo
addikt
Az Ampban ugyanugy rendelesre hoznak, szerencsetlen.
#420: His kerdes. Bővebben: link Ok ezt allitjak.
Ettol fuggetlenul, mashonnan is beszerezhetok a cuccok, az Aqua is eleg necces ilyen szempontbol, legalabbis nem sok kiskerre jellemzo, h garis problema utan felafaval es szla nelkul csereljenek vmit. Nyilvan alternativ forrasbol megkerulheto a magyar nagyker, csak ennek is megvannak a maga hatulutoi. -
viharhozo
addikt
Ha vmihez ennyire nem ertesz, legy szives, mashol folytasd a tevkenyseged.
A HIS kizarolagos disztributora a Juventus-Team es naluk nincs kartya. Innentol kezdve engem roppantmod erdekelne, h az Amp hogyan kapja ezt a magyar disztributortol. A dolog masik fele pedig az, h a netto 90 ugyanugy tokeletesen irrealis, mint a netto 68. Ezt minimalis olvasni tudassal magad is kideritheted, de ha nem, akkor kenytelen vagyok en kozolni.
A megoldas: az Amp es a Ready nem a magyar disztributortol szerzi a kartyat, meg akkor sem, ha te ezt keptelen vagy felfogni, hiaba irtam le ebben a topikban legalabb 5 alkalommal.
Osszehasonlitaskeppen: a HIS X800Pro ICeq nemet brutto ara 480 euro es nem kaphato. Ez netto 414 euro, azaz kb 105500 Ft. Nyilvan az Amp az haver a His-szel es nekik olcsobban hozzak, amugyis a fo piacuk Magyarorszag, itt adtak el a legtobb kartyat eddig.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Ezt nem ertem. Mi koze a Readynek az euc.hu-hoz? Egyaltalan mi az az euc.hu? Es kit erdekel? Semmi koze a HIS-hez, nem hivatalos importor. Ennyibe kerul nala, es kesz.
A Ready ara majd kedden kiderul, addig remek vitakat foytathatunk pusztan elmeleti alapon. Az AMP-nel egyebkent ugyanugy rendelni kellett eloleggel, kartyajuk, a jelek szerint, nekik sincs. -
viharhozo
addikt
Itthon meg az ocsem tervezi a kondikat, en az ic-ket, aztan rezbol kiesztergaljuk az egesz nyakot, es beszinezzuk, ahogy kell.
A mokuskerekbol nem lehet kiszallni.Nalam a Far Cry 1024*768/4af/8aa mellett, akciodus reszeknel szaggat (15-20 fps). A konfigom ugyan az ar/ertek aranyra epul, de azert turheto.
-
viharhozo
addikt
No, elzarandokoltam a Readyhez. A helyzet a kovi: befizettem 25k foglalot, kaptam rola fincsi szamlat.
Innentol erdekes uzletpolitika kovetkezik: kedden este 7kor frissitik az arlistajukat, es ekkor derul ki, mennyibe is fog kerulni a kartya. Ha nem tetszik az uj ar, van kerek 60 percem, h emailben vagy telefonon lemondjam a cuccot. Bent a boltban hozzaertot nem talaltam, egy 50 koruli no volt benn, lathatoan lovese nem volt az egeszrol, de allitasa szerint nem dragult eddig semmi utolag. Ugy legyen.
Keddtol szamitva 10-14 nap, amig megjon a kartya. Tovabbra is fenntartom, h netto 68,5k-ert csak lopott lehet, de ez legyen az o dolguk. -
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
Readyben 30% eloleg, es keddtol szamitva 10-14 nap. Ara netto 68500.
Csak lopott kartya lehet, de ez legyen az o problemajuk. -
viharhozo
addikt
Nekem aszontak most, h elfogyott, es ket het mulva lesz. Kapott vki belole?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest