- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1652 üzenetére
Értem de figylj egy kicsit.
a karid alap értékei a következők (amennyiben XTX) 650/775.Tehát de nem huztad hanem nyomtad a gpu-t
,ezért is mutat a fogyasztá mérő kevesebbet véleményem szerint, tölts le egy ATItool nevü progit amivel jól tudod húzni a karid-segitséget találsz a forumon a használatában de kérdezz bátran akár itt is- itt a topicban is van egy olyan link amelyik verzioju már támogatja az x1900at .Baltát semmiképpen ne válaszd inkább mondok egy címet
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1649 üzenetére
Crossfire-re gondolsz?Azthiszem ez csak x1900crossfire edition karival menne és szerintem csak x1900es szériával (bár lehet emegy más szériával is ).Én az uj fizika számólos dologban hallottam ,hogy az izmos kártyák mellé be lehet tenni egy gyengébbet ami csak a fizikát számolja.
Szóval a kérdésedre válszólva szerintem nem menne a cf.Azért még várd meg az ATI szakik véleményét is -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1642 üzenetére
Hát ez nem valami komoly húzás ahogy látom , a gpu mondjuk lehet hogy itt a vége de a membe szerintem tuti van még
szerk : megnéztem a gyári értékeit a karidnak és valamit vagy elrontasz a huzásnál vagy egy ilyen full anti tuning példányt fogtál ki ha ez a vége a gpunak és a mem-nek
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1636 üzenetére
Hali
Szerintem nem olyan rossz az persze csak akkor ha alapon ment ,az én GTXem is hasonlót ér el , kicsit többet 8.9k-t alapon,szerintem a proci miatt ''kevesebb'' , kicsit rángasd meg a karid ,10-11k-t biztosan kapsz.Bár nem tudom milyen az 540es Intel proci. Intel procik jelöléséből nem tudok sokmindenre következtetni .
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- BMW topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest