- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1652 üzenetére
Értem de figylj egy kicsit.
a karid alap értékei a következők (amennyiben XTX) 650/775.Tehát de nem huztad hanem nyomtad a gpu-t
,ezért is mutat a fogyasztá mérő kevesebbet véleményem szerint, tölts le egy ATItool nevü progit amivel jól tudod húzni a karid-segitséget találsz a forumon a használatában de kérdezz bátran akár itt is- itt a topicban is van egy olyan link amelyik verzioju már támogatja az x1900at .Baltát semmiképpen ne válaszd inkább mondok egy címet
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1649 üzenetére
Crossfire-re gondolsz?Azthiszem ez csak x1900crossfire edition karival menne és szerintem csak x1900es szériával (bár lehet emegy más szériával is ).Én az uj fizika számólos dologban hallottam ,hogy az izmos kártyák mellé be lehet tenni egy gyengébbet ami csak a fizikát számolja.
Szóval a kérdésedre válszólva szerintem nem menne a cf.Azért még várd meg az ATI szakik véleményét is -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1642 üzenetére
Hát ez nem valami komoly húzás ahogy látom , a gpu mondjuk lehet hogy itt a vége de a membe szerintem tuti van még
szerk : megnéztem a gyári értékeit a karidnak és valamit vagy elrontasz a huzásnál vagy egy ilyen full anti tuning példányt fogtál ki ha ez a vége a gpunak és a mem-nek
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1636 üzenetére
Hali
Szerintem nem olyan rossz az persze csak akkor ha alapon ment ,az én GTXem is hasonlót ér el , kicsit többet 8.9k-t alapon,szerintem a proci miatt ''kevesebb'' , kicsit rángasd meg a karid ,10-11k-t biztosan kapsz.Bár nem tudom milyen az 540es Intel proci. Intel procik jelöléséből nem tudok sokmindenre következtetni .
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest