- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Overlocked #7009 üzenetére
Oké, elhiszem hogy jók. Meg ugye a DDR4-ről nem is tudtam. De egy 3 éves kártyára nem költenék 20 ezret. Még akkor sem, ha annak idején egy jobb havi fizetés volt az ára. Van lementve 2-3 éves árlistám, amin még az X1950pro is 36 ezerbe került, bár én 9 ezerért vettem másfél éve. Most olcsóbban vettem a HD5750-et. Mondjuk azért a memória sávszélességre kíváncsi lennék, hogy mit tud egy XTX, vagy TOXIC. Az X1950pro 43, a HD5750 meg 73 alapórajelen. Utóbbi még egész jól muzsikál, ha megrángatom majdnem 90-ig.
Kriszbon! Egy biztos, a tiszteletet megérdemlik ezek a kártyák.
-
Blaze71
őstag
válasz
tzsolesz #7007 üzenetére
Oké, hogy egy igazi kuriózum, de mégsem mai gyerek. Nekem egyébként ilyen MSI RX1950Pro kártyám van. Mondjuk az MSI HD5750 , ami a másik gépben van, megeszi reggelire, még akkor is, ha referencia.
-
Blaze71
őstag
válasz
Overlocked #7005 üzenetére
Ezek szerint igazi gyűjtő vagy.
Minden tiszteletem.
-
Blaze71
őstag
válasz
Overlocked #7002 üzenetére
Ennyi pénzért már sokkal jobb kártyát is kapni, akár újonan is. Ráadásul alacsonyabb fogyasztással és nem csak DX9-es támogatással.
-
Blaze71
őstag
Ha járatos vagy a tuningolásban, akkor elég lehet bármelyik Brisbane magos X2-es. Ha nem, akkor valamelyik 5000+, vagy felette lévő proci lenne a jó. Ha az alaplap támogatja az új Athlon-II procikat is, akkor pedig Athlon-II 240. Az én X1950-es kártyámnak a 4200+ kevés, ha alapórajelen, tehát 2200 MHz-en jár. 2800 MHz körül már elég neki. A tápod, ha jó állapotban van, elég lesz, azt nem kell cserélned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest