Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocked
csendes tag
válasz
Blaze71 #7008 üzenetére
Hát egy MSI X1950pro azért nem egy nagy teljesítményű kártya.És nem azt kell nézni hogy most mennyi óra ill mag beli különbség van.Egy Asus EAX X1950XTX GDDR4 *512Mb -kari szintén megreggelizi a te szimpla X1950pro dat
Az meg hogy egy Sapphire X1950XTX TOXIC Overclocked kártya mennyivel tuningosabb és széthajtott mint egy sima pro inkább ne is beszéljünk róla.A HD széria iránti hasonlatod meg nem is értem,nem akartam hasonlítani az 5ös szériához a kártyám.De arra büszke vagyok,úgy mint az XTX illetve toxic tulajok, akik jól tudják hogy a mai HD szériából nagyon sokat elfenekel pontosan ahhoz képest, mint teis említetted, hogy nem mai darab.Beszélek itt például a HD2es ill 3as szériáról.Nehezünkre esik lehet,de valljuk be hogy egy kiváló csúcskategóriás termékről van szó.Ami annó szinte megfizethetetlennek számított
De amint bejött a DX10 jöttek a "pro" HD s karik.Ezeknek a kuriózumoknak meg leáldozott ,még a gyártásuk is.Szal érted.Én azt mondom mint eddig, hogy DX9 ben csúcskategória.Erre jön ráadásként hogy igencsak sok DX10 es játék alatt is megállja a helyét !Főleg ha van egy erős vas alatta
.De ha nekem nem hiszel,szerezz be egyet, rakj össze egy erős gépet,rakd bele a toxic ot vagy egy XTX et.És futtas egy 3D mark ot.Megfogsz döbbeni.És szerintem nyugodtan beszélhetek az összes többi XTX ill toxic tulaj nevében.Nyugodtan kérdezd meg tőlük.Senkit nemláttam még panaszkodni.Mindenki örömmel gondol vissza a régi kis kártyájára
akinek meg van ,az valszeg boldog
.
-
Overlocked
csendes tag
válasz
Blaze71 #7004 üzenetére
Köszi de ezt anélkül is tudom,nem véletlenül adnék ennyit egy régi kariért
.Hanem pont azért mert egy igazi antik darab.Egy "unikornis" és azok akik ezt értékelik,netán van is nekik, azok tudják miről beszélek.Ám és egy HD4870 et passzoltam el, abból veszem az XTX TOXIC ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest