- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nekem volt ilyen problémám, mert semmiképp nem akarta vinni a 621/1800-at a kártya. Amikor beállítottam fekete képernyő fogadott.
Visszavittem, s kénytelenek voltak kicserélni garanciálisan (3 napon belül volt).
Az ATT-vel kell az Overclocking Settingsnél állítani egyébként, bár úgy tudom, hogy nem vagy kezdő. Ki kell lőni a telepítésnél a HotKey Pollert is.
-
katt777
félisten
Szerintem eltoltál valamit a 2D/3D beállításoknál. A hiba oka, hogy fel sem vált, mert az AtiTool installáláskor kilőtte az automatikus módváltást a driverből (ezért végig 500/1200-on marad), és ha AtiTool-ban nem szabályozod (mint azt írtad), akkor CCC sem fogja, mert éppen az ezt szabályozó program nem működik (ti. ki van kapcsolva). Ehhez AtiToolban le kell tiltani a Hotkey Poller kilövését. De akkor meg mindek az AtiTool?
Nézd meg ezt, hátha segít.
Milyen hűtő van a kártyádon? -
TomBoy1986
veterán
Szerintem is teljesen mindegy, hogy melyiket veszed, de én pl. elégedett vagyok a Sapphire-ömmel, szóval merem ajánlani (de csak garanciával rendelkező érdekeljen - szerintem).
HIS kártyám is volt, s azok is nagyon stabilak, s egész jól húzható is volt,azaz ===> mint mondtam, mindegy hogy melyiket veszed. Amelyikre több a gari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged