- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
A video szép munka
.
Kérdezném a kővetkezőket?
-Cpu tipusa beállitása
-vga-t csak alapfeszen próbáltátok, mivel magyarázod a csökkentett magfesz és eredeti fesz közötti eltérést habár ez még a szabványon meghatározott értéken belül marad/
-vga tuningot miért nem mértetek
- a mérés teljes időtartama menyi volt
- a mérések alatt az elmondottakon kivül futott még más programm
- zárt háznál végeztetek mérést
Köszi -
50% terhelés alatt nem ritkta az 50-60%-os hatásfok sem.
Tehát: A csőgázon járó 350-es táp elfűt majd 260W-ot.
Adott egy 80% hatásfokú 600W-os táp, ami maximális kimenő környékén teljesíti a 80% hatásfokot. A 600-as táp, csőgázon elfűt majd 480W-ot!
Ha a 600-as tápot élterhelésen járatjuk, 70-75% hatásfokkal üzemelnek.
Ekkor ~260W-ot fűtenek el.
Ezt te se gondolod komolyan....
Ha egy konfig fogyaszt 230v felől 200-300W-ot nem tud 480w-ot elfűteni, fizikai képtelenség, 480w hőleadásnál (kisebb radiátor) kigyulladna a gép...Ez baromság, a maradék telejesítményt, nem fogja felhasználni, hanem ami a 200-300w bemeneti, az nem lesz egy az egyben ugyanannyi, a maradék alakul hővé....ne néz már az embert...
Ennyi erővel egy 1000 w-os erősítő is mindig 1000w-ot kihúz a konnektorból...(híradástecnikai üzemmérnök vok, Kandó)
Bocsánat, de ezt nem bírtam szó nélkül -
Ebit
addikt
Van 3 gép, amit egy cég vitt, azokat 3D renderelésre használják.
Gondolom no tuning.
Ui.: Ha jóltom, Zerathul-nak x1950xt-je van, ha ez igaz, kiugrok ma hozzá egy mérésre
Megmérheted,bár xtx-ről volt szó, de örülni fogunk egzakt adatoknak , a topicban.
Zeratul
Nyelvészkedés, adott esetben az a + 2 Amper elég sokat tud számitani, 12 V-on is, a kicsi feszültségek is számitan,mert nem mindegy,hogy oldották,meg a az alaplapok feszellátását.
Másik, a tápok is nagyjából úgy készülnek nint a procik,csinálunk valamit, és az igény szerint majd meghatározuk minek adjuk el.
Megjegyzem, nekem volt olyan DTK-3007-es tápom, ami többet adott le áramerősségben, mint a 400w-s testvére.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
Itt kanyarodtunk el az alaptémától, a kiindulástól.
A kereszterhelési problémákkal kapcsolatban ,mind priviviben és a tápajánló topicban már váltottunk néhány gondolatot./ talán ha jól emlékszem még egyet is értettünk.
PC-szervizben melózok és ezelőtt 3hónappal, ill. előtte napi szinten pakoltam össze 1950xtx-es konfigokat, FSP 350PNF-el.
Kötekedés és személyeskedés nélkül, érdekelne, hogy a jelzett konfigokat hol és milyen körülmények mellett használják.
Csupán azt sugallom, hogy ne írjuk tovább az ''500W-os táp kell'' legendáját.
Én meg azt gondolom, hogy ezt a 350 w-s kategoriába, még az FSP-vel se teggyük meg.
Megjegyzem az általad emlitett topicban is inkább a 400 FSP-t javasolják, egy ennél gyengébb konfighoz is.
Elég csak a legutolsó hsz-ket elolvasni.
Én osztom és gyakorlom azt a nézetet, hogy az alkatrészeket egy kicsit túlméretezzük,és talán igy kisebb a meghibásodás valószinúsége.
Ui.: Nem mondtam, hogy 350-essel SZABAD hajtani, hanem azt, hogy létezik olyan kis táp, ami stabilan elbírja.
Most kanyarodtumk vissza a kinduló hsz-ig. -
Ebit
addikt
Nem tudom én jelenleg az egyik gépemben 1950 xt-t használok, de a regged szerint neked sem XTX-d van,igy gondolom egálban vagyunk.
Természetesen, ha rendelkezel hiteles, reprodukálható méréssekkel szivesen elolvasom.
Megjegyzem szándékoztam XTX-t venni, de egy kolléga akinek volt és átmérte, lebeszélt róla.
Igazából nem értem, mit akartok bizonygatni, csak nem azt''hogy mindegyik konfighoz'' kizárolagosan az Fsp 350-s tápjával szabad szerelni.
Én is azt mondom, neked is,hogy a hszokat szövegkörnyezetében, és összefüggéseiben kell értelmezni. -
Speed®
titán
Csókolom bácsi, MOD gombot teccik ismerni?
Vagy legalábbis írhatnál 1 hsz.en belül többmindenkinek, mert lassan kitöltesz egy 30as oldalt
Amúgy én mindig azt vallottam hogy egy minőségi 400Wos táp minden normális igényt kielégít. A régi Libertym bitang jó tápnak tartottam és ha nem csapott volna meg a passzív láz, egy 400as Bluestormra cseréltem volna le, hgy tudjak végre szünetmentest használni..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest