- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tbor
tag
Sziasztok !
A Sapphire gddr4-es kártyámat alapon használom, proci 12,5x230-on, alapfeszen van és érdekes dolog jelentkezik, játékok 1-2 perc alatt elkezdenek belassulni majd kifagynak. (Left4dead, fallout3). A grid demót próbáltam, a pályás BMW-s versenynél OK, a városi muscle car versenynél 1 perc után kifagy. Szerintetek mi lehet ? Driverek újak, előtte driver sweeper is volt....
-
Tbor
tag
válasz
D.Orion #4528 üzenetére
Másik kit memót próbáltam, a gond ugyanaz.
Orthos blend test kb egy órája megy, még futtatom pár órát.
A táp egy Enermax Modu 82+ 425W dícsérik. Mondjuk furcsállom, hogy a 20 pines csatlakozóban egy kábel helye üres. Ez OK ? Rákérdeztem a táposoknál isAddig visszatettem a régi FSP-t.
4830-ra meg a 4670-re is ugyanezek a tünetek voltak... alaplapot szerintetek hogy tudok vizsgálni ?
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Memóriát, tápot meg videokarit cseréltem, az új kari, egy MSI 4830 nagyon akadozva futott. Volt mindenféle driverfrissítés, csatlakozások ellenőrzése, stb.
3dmark06-ban a második teszt le se futott, játékok kifagytak pár másodperc után.
Windows reinstall, új driverek fel, csatlakozók újra ellenőrizve, a probléma ugyanaz.Visszacseréltem a HD4830-at a régi Giga 4670-re, driver frissítés (előtte driver sweeper pucolás) megvolt, csatlakozók a helyükön. 3dmark most lefut, de akadozik és gyenge az eredmény. Játékok kifagynak.
Van valami ötletetek ?
Előre is köszönöm:
Tbor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest