- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
játékra sok értelme nincs pénzt kiadni akkora monitorokért
fpseknél teljesítmény romlást okoz mert nagyobb teret kell villám de gyorsan belátnod
stratégiáknál látnám esetleg értelmét, de akkor már inkább egy 19"es amin a játék fut meg egy 17"es amin a stratégiai játék kistérképe fut vhogy így:
csak azt a csúnya zöldséget ne nézzétek a sarokban -
hejesírásó
senior tag
ezt most nem értem az 1000-et meg bírja a memória, az 1040-et meg már nem, ott fut, de szemetel a 3déjmárk. De ha 938ra rakom a memót kifagy ott ahol a wispek papás mamást mennek játszani a farönkben, abban a pillanatban, hogy berepülnek a farönkbe kifagy
amikor megvettem és beraktam a gyári órajelim ezek voltak 750/873->akkor most ez hogy?? nem jól lötték be a gyárban
-
hejesírásó
senior tag
no halgattam a tanácsra és nem CCC-ből hanem ribanctunerből dolgoztam.
amit még stabilan, hibamentesen bír a gyári coolerrel az 786/925
e fölött már a 3dmark hibázikez jó eredmény? van vkinek még gddr3as 412 mb zafírja - és ha igen neki mit bírt?
köszönöm a tippet a ribanctunerről, el is felejtettem volna
Cayman->tavaly elött az enermax libertym még 23k volt kiskerben most 30-31k
-
hejesírásó
senior tag
válasz
monti20 #5817 üzenetére
3870-et megnézheted tesztekben h mennyivel tud többet % ban
nekem az assassins creed ment maxon 1440-900 ban akadásmentesen
4670-el kicsi tuninggal nem megy maxon, hanem csak közepesenviszont a 3850 és 4670 között jóval kisebb a különbség.
csak olyan játékban vennél észre különbséget, ahol a képkocka/sec pont határeset volt->tehát 25-30 körül.mivel neked a zaj macerás, igen jobban járnál, de max akkor érné meg a zaj miatt a csere ha jó áron tudod eladni a 3850et.
Én mondjuk inkább vennék rá egy normális coolert, és hagynám ahol van. -
hejesírásó
senior tag
hi all,
zafír 4670-et vettem 512 megás gddr 3-asat
tapasztalatok:
-lapátkerék 100% on jó hangos, DE ritkán megy olyan fordulatra ami már zavaró lenne.
-húzni egész jól lehet a mag bírta a 770 - a memó a 918 at, tovább nem piszkáltam mert kislépésekben nem akartam vacakolni, szval lehet tovább is bírta volna 1-2 mhz-el.buta dolognak tartom, hogy a nem kivágott hátlapra van ráirányítva a venti légárama, nem hatékony, és a por is felgyülemlik (porszűrős a házam szval engem nem érint, de másoknál jelentkezhet) majd idővel.
játékokban jól teljesít, ahogy 3déjmárkokban is, bár az érezhető, hogy jóval kevesebbet tud mint a 3870, nem megy maxon az assassins creed stb.
no bumm
előnye, hogy halk, nem melegszik, kicsi, occsó.
hátránya, h nem váltja meg a világot 19k huf ból
de hát ennyiért ezt nem is várhatjuk el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest