- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát 256-tal inkább simán msi 3850 OC, jó 5-7k-val olcsóbban...1ébként 1280-ban nem éreztem kevésnek semmihez, esetleg a crysisnek volt kevés néha.
#3980 CHIPman: A 4670 kezdőára is teljesen korrekt volt, aztán jött a válság... Elvileg a 740-nek az előállítási ktsg-e kisebb is, tehát reméljük a legjobbakat.
#3985 Aggregátor:Tess
A volt procim, de ezt már nem én míveltem vele.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #3970 üzenetére
Akkor legyen itt a PH-s iromány is róla
Nagyon szép, hát még ha piros lenne
szerk: A hűtőjére kíváncsi vagyok, az a sok lamella azért nem túl bíztató, amúgy meg jól néz ki, és még a ramokon is van borda, csak nem direkt tuningra csinálták a kis dögöt?
#3977 gyiku: Az még odébb lesz, sztem nálunk április-május környékén lesz belőle valami.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #3644 üzenetére
Csak 4670-nél vagy más vga-nál is? 4670-nél nekem se jött össze, bár ott natív HDMI-ről ment volna..de nem ment, aszonták' itt ígyis mennie kell, DVI-HDMI átalakítót meg nem adott a GB. Az MSI 3850 gond nélkül kezelte a tv-t és a HDMI hangot, a 2600xt-t nem tudtam kipróbálni, mert ahhoz se adtak DVI-HDMI átalakítót...
-
Chaser
legenda
A Biostar jónak tűnő darabot csinált...dvi/dsub/hdmi, 1 slot, 2 user szerint halk hűtés, 80$ alatti ár..alakul ez
-
Chaser
legenda
1080p-t nem nézek, meg ilyen vga-t se veszek már, csak érdeklődtem
Nekem a g31 integrált 720p-ig mindenre elég volt, feleslegesnek tartom a 3D órajeleket filmhez, főleg mivel nálam sűrűn mennek a háttérben filmek, nincs időm külön filmezni.
szerk: #3363 djbahool : gondolom BIOS editorral
-
Chaser
legenda
Csak nekem túl nagyok az elvárásaim valószínűleg....1xűen nem értem, kapnak a gyártók egy fasza alapot, és minden tekintetben korrekt vga nincs a piacon
Itt a 2 slotos megoldást nem tekintem korrektnek.
#3098 Aggregátor: Persze, ha enyém lesz a mérnökök fizetése, akik csak balf@szkodnak
Remélem mire kijön a 40nm-es verzió, új mérnökgárda is lesz a vga gyártóknál.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #3078 üzenetére
Ha vissza lehet venni kisebbre, vegye mán' vissza, én így vagyok vele.
#3079 stevve: Nekem nem elég
Nem értem mért nem tudnak ebből a kártyából 1 slotost kiadni, amin működik a ventiszabályzás, halk, a PP is megfelelően működik..vagy egy passzívat végre. Az asusomat nem tudtam kipróbálni, az jónak nézett ki, de 2 slotos...megvárom én a 40 nanosat, addig marad igp.
-
Chaser
legenda
Ha ugyanaz lesz mint a 4670 csak 40nm-en, jelentkezni fog a fogyasztás különbség és a melegedési difi is sztem rendesen..a c2d-k is 45nm-en lettek az igaziak
szerk: #3037 Speed(R): Sztem a kisebb gyártástech kevesebb félvezető használatát jelenti, ami nem olcsó ugye. Az új gyártósorok árát kell megfizetni.
szerk2: #3041 gyiku : 75W-ot ad le a PCIx16 1.0..az AMD 70W-ot adott meg max fogyasztának..én akárhogy is számolom, ez már a tuninggal 1üttlévő fogyasztás lehet, különben ha loadon enne anyit, nem igazán lehetne tuningolni, mivel a slot nem bírná kraftolni. 4670 saccra 50-55W-ot ehet tuning nélkül loadon, 40nm-en cirka 35-45W közé saccolnám. 10W is sokat számít pl passzív hűtésnél..bár a 4670-nél sincs gond ezzel, amim most van 26xt msi heatpipeos, bőven fasza a hűtése, 4670-re istenkirály lenne...40nm-en meg aztán pláne.
-
Chaser
legenda
válasz
tutinet #2792 üzenetére
Nem azért drágább, kinn közel egy árban vannak, üzletpolitika..AMD oldaláról szedd le a HDMI audio drivert, de csak akkor ha HDMI-n akarsz hangot, meg érdekes dolgokat tud csinálni, nálam pl ha klónozva volt a tv és monitor, mindenféle rákérdezés nélkül a gamek és film a tv-n szólt, mp3 meg a lap audióján..nem jöttem rá hol lehet ezt definiálni
Teszem hozzá a GB 4670-nél hang nem is volt, csak az MSI 3850-esen.
#2796 james: Nekem a 32" tv hivatalosan PC-n 1024x768-at tud..na most belőttem neki 1368x768-at, azt is tudja..sőt az 1920x1080-at is, csak az kicsit érdekes..elvileg bluray lejátszóról tudja ezt..tvn még az 1024 se volt zavaró, kárpótol az élmény
Egy 66 centis samsung lenne a fasza, natív 1366x768-cal, azoknál általában még DSUB bemenet is van...nem néztem szét eléggé vásárlás előtt, de nem bántam meg.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2780 üzenetére
Nem kell így megbonyolítani..2 gombos tű a venti csatijába, azok meg molexre..2ft
Nem kellene a #1-be belevenni mostmár a kapható modelleket? Hátha kevesebben szopnának be pl a gigával.
#2778 balees: Nem hibás az..mivel nincs.
szerk: #2789 tutinet : Asusnál se lehet szabályozni a ventit tudtommal, de annak a hűtése egész más kategória.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
tutinet #2608 üzenetére
Azt is 5V-ra kell kötni hogy fasza legyen..tegnap pár órára volt szerencsém birtokolni 1et
Sokkal faszábbb a hűtése..méginkább nem fogod érteni mit akart a GB a 4670-ével elérni..a legszarabb hűtés címet talán?
szerk: Nálam már egy ilyen duruzsol...ill. duruzsolna, ha lenne rajta venti, de nincs..így csak hangtalanul teszi a dolgát
Hangról jut eszembe, a GB-nél terhelés alatt hallható volt valami cicipelés. -
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #2576 üzenetére
2 slotos, alapból kiesett
Nehogy már egy ilyen kártyának 2 slot kelljen a hűtéséhez...
#2578 Geza26: Ilyen irányú tapasztalatom nincs.
#2582 tutinet: Kösd 5V-ra, ha neked úgyis hangos akkor vidd vissza, 3 napon belül cserélik..ha jó fejek utána is
#2599 CHIPman: A ram 1általán nem minden, a 4670 révén megtanulhattuk, hogy a ram sávszélessége se feltétlen mérvadó. A 3850 256 megás xarrá veri a 73gt-t..gpu órajel, ram órajel, régen pixel/vertex shaderek száma, ma stream prosszerok, raszterizálók, textúrázók..ezek határozzák meg a vga sebességét, azt még tudni kell, ami atinál 256mb, az nv-nél kb 384-nek felel meg...az atinak sokkal jobb a ramkezelése. Csak akkor vegyél 4670-et ha meghúzod a procit, vagy cseréld E5200-re.
-
Chaser
legenda
válasz
glutamin #2570 üzenetére
Ha venni nem is fogok, de csinálni biztos tudnék az MSI bordával
Lehet eladom az egész gépet most, aztán majd jövő ősszel újabb nekifutás, de abba már remélem az 5xxx-ből kerül már valami
Az asust azért is eladtam volna, mert bokkol egy slotot, a GB eleve nagyot bukott...más 4670 egy darabig nem kell. Az elgondolás nagyon jó, a megvalósítás -főleg hűtés terén- viszont pocsék...eddig 1 sincs, ami minden tekintetben jó lenne.
-
Chaser
legenda
Meglett a csere az asusra..sokkal komolyabb hűtése van mint a GB-nek, b@szott nagy dobozban van, 1 baj van vele..nem tudtam kipróbáni, mert elcseréltem retro cuccokra meg némi kp-re
Holnap valszeg veszek egy passzív MSI 26xt-t...többet nekem nem érnek a játékok..nagyon fasza hűtés van rajta, akkora dobozzal mint a 3850-é
4670-es tagságom ezzenel végére érkezett..ki tudja, talán majd jövőre... -
Chaser
legenda
Annyit még elárulnál, milyen gyártmányú a tv-d? Enyém Philips 32", típusa valami megjegyezhetetlen izé
-
Chaser
legenda
3850-nél gond nélkül ment DVI-HDMI átalakítóval, itt már csak közvetlenül HDMI-ről menne, DVI-HDMI átalakítóm már nincs, nem tudom kipróbálni. Na mind1, majd kitalálok valamit, most először örülnék annak ha egy hw-em összaszarná magát
Bár sztem a HDMI kimenete nem kóser, ha ki-be dugom ad képet, tökéletesen, ha nem akkor meg nem?
Vagy puncinak képzeli magát az állatja?
-
Chaser
legenda
Akkor legalább már annyit tudunk, hogy a 200/1000 általános "betegség" a 4670-eknél HDMI használata esetén...videónál szintén nálam is ugyanez a szitu, 750/1000..a vicc az egészben, a gma3100 intel igp minden divxet eszik, akár 20-at is 1xre, ez sztem teljesen felesleges..RBE-nél UVD néven fut, úh valszeg ezt BIOS moddal lehetne orvosolni.
A 200/1000 annyira nem vészes, kb 3-5 fokot jelent nálam a 165/250-hez képest...nyilván a ram feszültsége az fix, csak az órajelet veszi le, az meg is magyarázza, mért csak ilyen keveset változik a hőmérséklet.
Az nem lehet, hogy esetleg a tv-m inkompatibilis a GB-vel? Nem lepődnék meg már ezen se...#2510 Kabu: A WaW-ot még nem próbáltam, folyamatban
A krájzisz az amit mind2 kártyán megnéztem, első blikkre gyakorlatilag ugyanúgy megy. 256 mega sztem 1080p környékén lenne már nagyon szűkös, nem hinném hogy véletlenül szerelnék a 4850/70-eseket is alapból 512 vrammal. Mindenesetre azt mondom, ha nem is a több vram miatt, de mivel sokkal kisebb a kártya, kevesebbet eszik, fejlettebb, 6k-t megér a csere. Az MSI-t 10%-os ventivel tudtam 2D-ben használni, 30-35 fok környékén volt, a GB 4670 pedig venti nélkül is elmegy 2D-ben, viszont a bordájának hőleadó felülete negyed vagy ötöd annyi mint a 3850-é..hosszú távon biztos behozza a villanyszámlán, nem 1-2 hónap, de 2-3 év alatt biztos.
-
Chaser
legenda
Thx az infokat
#2501 tzsolesz: Megerősödött bennem: nálam van a gebasz
#2502 Kabu: Én is csak azért cseréltem le főleg mert kisebb, és kevesebbet fogyaszt. COD4 nálam 1280-ban minden maxon ment, felette nem tudtam nézni a monitor miatt.
#2503 kisza25: Nincs átalakítóm..a 3850-hez volt, de azt úgy adtam el ahogy vettm, ment vele..ha már direkt HDMI-s vga-t veszek, akkor elvárnám hogy menjen átalakító nélkül. Kábelem HDMI-HDMI, 2.5m-es aranyozott végű, kemény 1440ft volt.
-
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2491 üzenetére
Hát jah, csak 60km választ el a bolttól..és nem feltétlen van benn, ezt is rendelésre hozták nekem, időközben változtak az árak is, én pár napja 22.8k-ért vettem, most meg ennyi..asusra így 900 pézt kéne rádobni, annyit még talán ér is. Van itt valaki aki HDMI-n is használja az asusát?
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2486 üzenetére
Monitor DSUB-ról megy, TV meg menne HDMI-ről..kipróbálnék másikat ha lenne, de nincs
2 26xt-re nem CF miatt cserélném ha erre gondolsz
Az egyiket megtartom, a másikat meg eladom..itt van minnyá' karácsony
#2487 ham_: Thx, akkor ez xar, nehogymár driverfüggő legyen hogy ad-e HDMI-n képet, pedig reménykedtem
Viszem vissza...teljesítménye fasza, a többiről inkább ne beszéljünk
-
Chaser
legenda
Senkinek nincs LCD tv-je HDMI-vel?
Kipróbáltam hogy megfordítottam a kábelt, hátha..nem vált be, másik bemenetre raktam akkor se, viszont arra rájötte hogy tarthatom meg a gyári low 165/250-et
Csak be-ki kell kapcsolni a kiterjesztett módot és visszaáll. De ez így nem jó, hogy kábelt huzigáljak ha tv-t akarok használni hozzá.
Egy gyors kérdés, a HDMI vajon már BIOS szinten is ad jelet, vagy csak win alatt? Mert nálam csak win alatt jön jel, anno a sima tvoutos kártyák adtak BIOS szinten is jelet..ha HDMI-n kellene jelet adnia, nem-e az van, hogy nemes egyszerűsségel hibás a HDMI kimenet? -
Chaser
legenda
Pontosabban ahogy csatlakoztatom a HDMI kábelt, akkor vált át és marad is ott 2D-ben, persze 3D-ben felkapcsolja a gpu-t 750-re. Akinek van HDMI-s tv-je megnézné nála hogy viselkedik? Jó lenne tudni ez 4670 betegség, vagy csak a GB-nél van.
-
Chaser
legenda
Megvan a gond, ahogy kihúzom a HDMI kábelt, úgy ugrik 200/1000-re az órajel..qrva f@sza, nem is áll vissza, tegnap is ezért váltott át.
-
Chaser
legenda
Vista x64 alatt is marad a 2D 200/1000
Ezen pedig nem volt még driver se, csak az inteles igp. Csak belepiszkált a BIOS-ba valami
HDMI itt se működik úgy ahogy kellene, csak kábel ki-be után ad képet, ha bármit is állítok..kezdem bánni hogy lecseréltem a 3850-es MSI-t...
szerk: Mire ezt leírtam, visszaállt a 165/250
Rosszul emlékeztem, nem 200/250 a 2D_1.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2465 üzenetére
Rosszul tudom, hogy a gpu és ram is ugyanazt a feszt kapja? Legalábbis állítani nem lehet külön őket. Ha igaz az elmélet, akkor 0.9V-on menne az 1000-es ram? Nálam meg nem tudom mi a f@sz lehet, az RBE óta baromkodik, belepiszkált volna a BIOS-ába?
szerk: én gpuz-vel néztem előtte is az órajeleket, most is
-
Chaser
legenda
Tegnap óta mióta megnéztem a karit a RBE-vel, a ram fix 1000-en marad, gpu pedig lowvban 200 a 250 helyett, mi a f@x van?
-
Chaser
legenda
Elvileg műxik, de 3850-nél nem kellett állítgatnom semmit. Még egy érdekesség..ha klónról kiterjesztett módra váltok, a HDMI nem ad jelet, csak ha újracsatlakoztatom a kábelt..na ilyen se volt 3850-nél. Lehet megvárom a 8.12-t, annyira nem sürge. Remélem csak a driverek miatt van kavar....
Kipróbáltam az UC-t, 1280 minden max, 6x AA, és repül..nincs ilyen szaggatásféle amit írtak páran, E5200 alapon, xp.
#2453 Aggregátor : Ha türelmetlen leszek ezt fogom csinálni
-
Chaser
legenda
Nincs hang a HDMI-n, 3850-nél egyből volt a HDMI driver után. Újra kéne tenni?
8.7xg volt fenn+HDMI driver, erre uninstall nélkül tettem a 8.11-et. Ma leszedtem a 8.7-et. Van 1ébként újabb catalyst? -
Chaser
legenda
Nézem ezt az RBE-t, de hogy műxik ez? Nem ír ki semmit. Nekem kell beállítani a gyártót és a típust?
Sava BIOS-ra valami hibát ír. Nem működne együtt a GB-vel?
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2437 üzenetére
5:4-es lesz az
Olyan game-mel még nemigen néztem, amivel a 3850-et is, warheadet végzem ki lassan, megnéztem tegnap az undercovert is..tényleg sokkal kevesebbet kell fogyasszon 2D-ben is, mint egy 3850...tuningot még nem néztem, lehet nem is fogokMegcsináltam az egyedi hűtést a GB-hez, meg rávágtam 5V-ra, szóval duplán biztosítva van
-
Chaser
legenda
válasz
kagyula #2390 üzenetére
Pont 2k-val többért
/ Majdnem összevesztem a csajjal hogy bruttót akarok fizetni, nekem mindig nettóban adnak mindent
Úgy lett volna 19k, mondom most kell papír kivételesen/ +1év gar és hogy natív HDMI, DSUB van megérte, tudom hogy van átalakító, a 3850-et úgy használtam, de ez így sokkal faszább komolyan mondom
Nem türemkedik ki semmi a gép hátuljából. 2 monitor minek? 1 LCD tv és egy monitor jobb kombináció..sztem
Megnéztem 5V-on, úgy teljesen jó, valami kis surrogás hallatszik nyitott gépházból, nem zavaró, és hűt rendesen. Megmértem multimeter 12,18V-ot mutatott a gyári tüskéken, ráadásul minuszat, nem tudom hogy, jól volt rajta a mérő.
Nemcsak 1 féle low üzemmód van hanem 2.
1: gpu 165mhz, ram 250
2: gpu 300mhz, ram 500
Feszeket rivatunerrel vagy mivel lehet megnézni? Jelenleg passzívan megy , még ez a fos borda is elég neki 2D-ben. -
Chaser
legenda
Itt 1ébként tökéletes képek vannak a GB-ről, holnap megadom a borda méreteit.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2386 üzenetére
MSI-nél sose tudni..a 256 megás 3850-ből több verzió van a piacon mint a honlapjukon
Nézegettem tőlük egy passzív heatpipeos 26xt, kiderült nagy nehezen mért találok róla a bordák elheyezését mutató különböző képeket, legalább 2 fajta variációban jön ki a hűtést, oldalukon persze csak 1 van...
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2384 üzenetére
Rami nagykerben biztos nem, a bolt meg onnan szerzi be a cuccokat nagyrészt..de amúgy se vettem volna, 2k-val drágább, csatlakozók ugyanazok, alapon ott se fasza a venti, akkor minek? Ráadásul az 2 slotot foglal, ez meg tuti nem. Viszont zafír volt, de a kimenetek miatt, meg hogy 2 év gar van rá, ráadásul drágább mint a GB, maradtam GB-nél..lap is az,, szépek 1ütt
Holnap majd csinálok telóval képet, mással nem tudok, de már venti hack is lesz rajta
Elviselhetetlen, több min 1mm-s acélból van a ház anyaga, ez mind benn van az íróasztal erre rendszeresített tárolójában, és így is hangos. Holnap írok a GB-nek, b@sszanak vele valamit mert dühbe jövök -
Chaser
legenda
Megvettem a GB-t, ami kicsit nem tetszik rajta, nincsenek lesorjázva a NYÁK szélei, a ventire nincs jobb szó: borzalmas
1ébként fasza. 8.11-et leszedtem és felraktam, 8.7xg volt előtte, de azt nem szedtem le, a gamek mennek rendesen. Holnap majd megnézem 5V-on..nagyon pici bordája van, gpuz felismeri rendesen, most éppen 29 fokot ír a gpura. 1előre ennyi
-
Chaser
legenda
Látom kicsit összekaptatok a teljesítményeken. Sztem vga-ánál 1értelműen nem lehet megmondani, hogy x y-nál z százalékkal erősebb..ahány game, annyi különbség, nem beszélve a driverekről..mindenesetre ez a kártya nagyon jó átlagteljesítményét nézve
Inkább GB-t javasolj neki sztem, lehet csak ott olcsóbb -igaz csak 100ft-tal- a zafírnál ahol én néztem, de erre 3 év gar van, natív HDMI, DSUB, DVI..igaz tvout nincs.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2245 üzenetére
Gondolom a textúrázok duplára emelése sokat dob a teljesítményen, a raszterizálók meg ezexerint annyira nem fontosak. GPU/ram órajele is nagyobb mint a 3850-nek, én megnézném mit megy mondjuk 2500-ös rammal, 850-900-as gpu-val, a 128 bit ellenére nem lepődnék meg ha a 3870 környékén mozogna.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2223 üzenetére
Ahogy írták, csak zafírnál van. Értelemszerűen amelyik leszabályozza magát auto, azt lehet állítani valamilyen 3rdparty programmal, amelyik fullon megy azt nem, mert nincs hozzá szabályzó kör. Kb az a szitu amikor a lap tudná szabályozni a procit, de a hűtőn nincs pwm.
3850-en biztos nem volt PP2, de ott is levette ramot is a gpu mellett. -
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2219 üzenetére
Kihagyták a szabályzó IC-t, hogy 500ft-ot megspóroljanak, vagy annyit se..
#2221 Gyuri27: Az MSI piros, csak a 2 DVI-n kívül elfelejtettek rátenni más csatlkozót
Drágább a zafírnál meg a GB-nél is, ahol DSUB/DVI/HDMI van...szóval nálam keresnivalója nincs. Asusnál 700ft-tal olcsóbb, pedig annak azért fasza hűtése van, ráadásul az is piros
, és DSUB/DVI/HDMI van rajta is...mind2 3 év gar...innen nézgelődök, ipony monnyon le a kétes nagykereivel 1ütt.
szerk: A PP is csak úgy tud szabályozni, ha van megfelelő HW hozzá, azt tudtad hogy ott csak órajeleket állít, feszt nem vesz le? Mármint a 3650.
-
Chaser
legenda
válasz
Picturemaker #2217 üzenetére
Ha 5V-on okés, akár jó is lehet, vettem fasza házat, 12-es ventit tudok az egész vga után aplikálni, az már biztos elég lesz..és a jó hír, érkezett ramirisbe
22.8k ahol szoktam vásárolni, a zafír 100ft-tal olcsóbb. Kár, hogy pár várossal odébb vagyok, de lehet átruccanok, úgyis lenne arra dolgom. Neweggen utánanéztem, negatívumként azt hozzák fel hogy hangos, mily meglepő
És nem lehet állítani sajna a venti fordulatát. Asus persze nincs, pedig pirosban fasza egy ATI kártya
-
Chaser
legenda
Működne az ott, csak neked kell külön DVI-HDMI átalakítót venni..asszem az MSI az egyetlen gyártó ami állandóan variál a kiegészítőkkel, a 3850-emhez minden xart adtak, még 2 full gamet is, itt meg kapsz egy DVI-DSUB átalakítót
Még annyira se futotta, hogy egy svideo kimenetet rárakjanak a kártyára...kevés lett volna a hely?
-
Chaser
legenda
válasz
Postal1944 #2193 üzenetére
Látom határozott vagy
Én a 2 közül az utóbbiak miatt, és mivel nagy átlagban olcsóbbak a 4670-ek, mily mglepő, 4670-et vennék
#2194 tzsolesz: Ez a kérdés pár napja foglalkoztat elég komolyan. Gondolom mint procinál, ha túl kicsi a fesz restart, vagy kékhalál...viszont sok minden szegett ütött kicsinynek nem nevezhető fejecskémbe ezzel kapcsolatban. Majd leírom. Most nagyon köhögök
-
Chaser
legenda
válasz
Postal1944 #2190 üzenetére
4670 mellett szól a kisebb fogyasztás, fejlettebb videódekódolás, 7.1 hang, kisebb méret..és valszeg az újabb játékokkal való jobb 1üttműködés..kérdés az ár, melyiket mennyiért kapod meg. A táp elég neki.
szerk: És ami külön tetszik a 4670-ben, nem kell neki +tápcsati, míg a 3850-nek igen, ergo max 75W-nál többet nem vehet fel...érdekes hogy jól megtuningolva is elég neki ennyi szufla, ami azt jelenti hogy tuning nélkül loadon nem ehet többet semmiképp se 50-60W-nál, legalábbis sztem
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Baxa meg a qrvaélet, hogy nekem soha nem sikerül 4670-et venni
Csak irigykedek rátok
-
Chaser
legenda
Ez nem butaság kérdése..valakinek van kapcsolata, valakinek nincs, és nem talál, vagy ideje nincs rá...phs bazárokat meg hagyjuk, vagy megmaradnak vagy nem, mind2-re volt példa. Jómagam is tudok ezt-azt innen-onnan szerezni, de ha valaki kérdez, akkor x cuccot nem azért ajánlok, mert én olcsóbban tudom szerezni, hanem azért, mert az "átlag" felhasználót nézem, és olyan áron számolok amin úgyis megveszi.
-
Chaser
legenda
válasz
glutamin #2152 üzenetére
Hajrá
#2154 diegho : Ha alpári lennék, azt mondanám ki nem xarja le, hogy Te mennyiért mit tudsz szerezni, mikor a vásárlók 90-95%-a ezt sajnos nem tudja megoldani...viszont mivel nem vagyok alpári, így grat néked, nyiss egy alapot az itt kérdezőknek, és szerezz be nekik cuccokat, azzal ki lesznek segítve
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2133 üzenetére
Tudom hogy svideo nincs, de a HDMI-t nem figyeltem.
#2134 Szivacs85 : Tudom hogy most vetted, legközelebb vásárlás előtt nézed meg mit veszel
#2136 spájne : Én se olvastam a GW-ről, nekem nem tetszik, dupla slot de a hűtéséből nem nézem ki hogy csendes.
#2137 diegho : Hol 7k a p5b deluxe?
A sima p5b is kiskerben 15-17k...attól hogy te boltban dolgozol és nagykerből olcsóbban meg tudod venni, más még nem
#2138 tzsolesz: A kméti topikban keresett ilyet egy srác, majd rákérdezek összejött-e neki...én amiket találtam 4-5k volt, és nem biztos hogy működnek.
#2146 glutamin: Gyári intel hűtőm nem volt, de hallottam hogy dolgozik, most a kis félmagasról beszélek..ha nem tuningolsz és csak netezel akkor halk, különben hangos
A 2k-s AC alpine7 jó úgy 3200mhz-ig az 5200-esnél, hogy még elviselhető a hangja, a Freezer7 pro meg nagyon fasza, passzívan lazán viszi prime alatt is a procit alulfeszelve.
-
Chaser
legenda
Vegyél belőle sokat
Szépeket olvastam róla..lapról volt szó
#2114 pudzola: Még1x leírom hátha..GB g31m-s2l, volt p31-es giga lapom is, a régiekkel nem volt baj, az új revek már messze nem az igaziak. A g31-es 10-11k, k_vadot is megrángathatod akár benne...de te tudod
Itt van egy kis lightos tuning ezzel a cuccal, tegnap hűtőt cseréltem és 1.35-ön 3650 megy lazán.
#2131 Szivacs85: Natívon gondolom HDMI-t értesz..van átalakító DSUB-hoz, de ha találsz is 4-5k környékén mozog, sztem cseréld le a kártyát ha mindenképp kell tv kimenet.
szerk: nem is figyeltem hogy a gigán is van HDMI
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2101 üzenetére
15k-ért muti már P35-ös lapot
2 v 4 DIMM nem számít p31/g31-nél, csak 1oldalas ramból tudna 4-et kezeli, oan' meg már rég nincs, vagy 2x1GB, vagy 2x2..én utóbbit választottam..jah ebben a "fos" lapban a "fos" 2 gigás kingmaxok 2.1V-on 1050-en körül vánszorognak, úgy hogy nem kap +feszt az NBIgp-je nagyon jó...hozzá még egy 4670 és hadd szóljon ami belefér
-
Chaser
legenda
válasz
pudzola #2093 üzenetére
GB g31m-s2l-t vegyél, ne hallgass az "urizálókra"
Ma 3650-ig hajtottam benne az 5200-est1.35V valóson, csak megnéztem az új hűtőt mit bír
Ha nem baj hogy mATX, akkor ennél jobb ár/érték arányú lapot nem találsz. Volt nemrég egy MSI 3850 mellette, tuning nélkül is nagyon jól dolgozott alatta a proci.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2060 üzenetére
A soft fejlesztők vajmi kevés esetben érdekeltek a hw-sek ügyeiben, pénzügyre gondolok. A konzolé a jövő, több szempont miatt is..1hw, 1 felé kell optimalizálni..az már vicc, amit a mai vga-k fogyasztanak, a 4670 még határeset, de 4850, 4870 ajaj..és ez még csak a vga...sztem a PC játékok ideje még 2020 előtt leáldozik, sok szempont miatt.
"Kötelesek játékot készíteni a PC-re, és ez így lesz mindig, rá vannak kényszerítve. Jól jön az LÉ a hardvergyártóknak, amit szakítanak a VGA-k, processzorok, chipkészletek eladásain." Ez igaz lenne az intelre, és AMD-re, NV-re...hány játékot is csinálnak ők?
A többiek meg le se xarják, hogy szted/sztem/mások szerint mi a "kötelességük".
De ez már nagyon OFF.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #2013 üzenetére
Ha bekapcsolod 4870 lesz belőle..vagy nem
szerk: Amúgy tegnap vettem volna egy asus 4670-et, de nem volt a boltban, mára hozták volna, csak én már pár várossal odébb vagyok..tegnapi árához mérten mára 700ft-tal drágább..ha elviccelem a tréfát tegnap 20k-ból meglett volna
-
Chaser
legenda
Nyilván nem progamer vesz 3850-et 256 megával..amennyibe kerül, azért jobb nincs, a legtöbb 3650/26xt/86gt modell többe kerül mint ez a kártya. Azért egy 4670 meg 3850/256 között árban megvan 5-6k is, na most a jövőre nézve a 4670 se túl biztató..de 512 megás, kisebb, kevesebbet fogyaszt, valszeg az újabb játékok jobban fexenek majd neki, újabb az UVD rész, 7.1 már a hang is -bár ez valszeg nem sokakat hat meg-, ezeket nézve biza jó kártya az is, ezért veszem majd én is többek között az eadott MSI 3850 helyett
-
Chaser
legenda
Sztem a CF-nek igazából nincs értelme, én is ezt a lapot vettem volna AMD alá amúgy, de nagyon felemás vélemények jöttek róla.
#1937 bill75: Biztos nem 5-10%-kal gyengébb 4x-es slotban egy 4670...ha most eladnád abban is biztos lehetsz, hogy 17-18k-t lazán kapnál érte, feltéve ha papíros gari van hozzá.
#1944 nesa: 7300gt-vel oké, annak bőven elég lett volna 8x slot is, de a 4670 "kicsivel" erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest