- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Daihelyon
csendes tag
Az MM-ben megvettem az S-VHS->RCA átalakítót és működik (kemény 2000 Ft volt), szép színes képe van, csak most két problémám adott.
1. A PowerDvd-vel lejátszott dvd megy a tv-n, de semmi más nem megy. A Divx-es filmeknek csak a keret van ott, a film helyén TCMP-ben feketeség, WMP-ben kicsit lilás tér van. Hogyan kell rávenni, hogy a tv-n is megjelenjen a film?
2. A betük nehezen vagy sehogy sem olvashatók a tv-n. Mit kell állítani, hogy láthatók legyenek?
Daihelyon -
Daihelyon
csendes tag
Üdv!
Nekem egy Ati 9700 Pro-m van és a problémám hasonló. S-Vhs kimenet rákötve a videora egy scart átalakítóval és feket-fehér a kép. Elolvastam a forumot és látom sokaknak segített az RCA átalakítás. Fentebb ajánlottak egy módszert, de a képet nem tudom megnyitni, mert nem létezik. A boltban, ahol idáig jártam olyan átalakítótt találtam, ami az S-vhs jelet két jelre bontja(y+c). Hol találok olyan kábelt, ami csak egyre alakítja át?
Daihelyon
Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest