- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Nekem semmi bajom nincs velük már én is rendeltem tőlük cuccokat. Csak nem mindenki vesz ínét erre akartam rávilágítani. Sőt a legtöbben állítom még mindig a helyi vagy a legközelebbi PC-s boltból veszik a cuccaikat.
Nálunk is cirka 8k+ lett volna egy 470-es az Iponos árakhoz képest. -
tzsolesz
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
PH! tesztben is alapórajeles 460 volt a tesztalany.
Még több tesztet átnézegetve, a 6870 akkor érné meg igazán, ha egy árba lenne egy OC-s 460-al de én eddig csak 70K bruttóért találkoztam vele. A 6850 van jelenleg azon az árszinten, de azt viszont kegyetlenül elkalapálja a gyári OCs GTX -
Mivel szinte azonos árú és képességű kártyákról beszélünk, így a választásnál döntő szerepe lehet az extra szolgáltatásoknak. Ezek közé tartozik az OC képesség is. A 460-asok bizonyítottan tuning barátok, ezért sokaknál feléjük billen a mérleg. A túlhajthatóságra természetesen nincs garancia, de az eddigi user tapasztalatok nagyon pozitívak. Ha biztosra akarsz menni, akkor pedig ott vannak a gyári OC szériák, de ezek már sajnos 53-55 ezerbe kerülnek.
-
Pedig teljesen jól látja a helyzetet. Egy keményebb (akár gyári) tuningos GTX 460 odacsap a 6850-nek, és sok játékban megelőzi még a 6870-et is. Az új AMD kártyák túlhajthatóságáról ugyan még nincs sok tapasztalat, de a PH! tesztben elért +3 és +5% OC a nevetséges kategóriát súrolja.
Szvsz akinek nem sürgős a vásárlás az várjon vele egy picit, mert a nyakamat tenném rá, hogy 2 héten belül 45k alatt lehet megvásárolni mind a 460-at (1gb) mind a 6850-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged