- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dency01 #19648 üzenetére
nekem is V2es van, ua. bios volt rajta, mint neked, jól működött, de volt egy bugja, hogy idle nem ment le a megfeleő 100/150MHz órajelekre (ami a 6800-ak default idle órajelei), csak 300/300-ra, amit nem tudom honnan szedett, BIOS-ban sehol se volt így megadva. BIOS update után már rendesen lement 100/150-re. VGA-kon se árt BIOS-t frissíteni, ugyanúgy, mint alaplapok esetén, de szintén figyelmesnek kell lenni, mert téglázható...
-
törölt tag
válasz
miresz #19323 üzenetére
én még véletlenül sem akartam kihozni azt, hogy XFX powa. arra akartam utalni, hogy van a te teszted/tapasztalatod, ami az oldalak egyes tesztjeinek szögegyenest az ellentéte. namármost akkor itt jogosan lehet kérdezni, hogy akkor most te teszted/tapasztalatod rossz, vagy a tesztoldalaké. az addig oké, hogy van tapasztalat, teszt, vélemény stb. de nem kéne lehurrogni azt, aki mást állít. az meg kb. egyértelmű, hogy 6870-esek között a Sapphire a legjobb (persze a nem refek között).
-
törölt tag
válasz
HabyRolika #19285 üzenetére
Sapphire-ral gond? szerinted?
-
törölt tag
válasz
HabyRolika #19281 üzenetére
a Sapphire jobb, illetve a két Sapphire közül az utóbbi, Sapphire HD6870 1GB DDR5 11179-09-20G, jó a hűtése, csendes és hűvös.
-
törölt tag
válasz
sakal83 #19230 üzenetére
nem feltétlen csak konkrét fps értékben jelenik meg a 2GB VRAM előnye full hd, ultra graf, stb. esetén. mivel a tesztek ált. csak egy darab számot közölnek, pedig az talán még fontosabb is, hogy közben hogyan ingadozik az fps. ha nagyon kileng (vagy sokszor leesik), az könnyen darabossá, laggolóssá teszi a játékot, aminek az az oka, hogy kevés a VRAM és ürítenie kell.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19200 üzenetére
óóófuckyeah! alulfeszelni sajnos nem lehet, szoftverből csak felfele lehet tolni a feszt, BIOS átírást nem komálja (itt még talán tudnék alakítani, ha én magam írnám át hexa editorban, de nem tudom). AC S1 + valami venti szintén jó lenne, de legolcsóbb az lenne/lesz, ha a gyári bordát használom (ami, ahogy nézem nem is rossz), és ráapplikálok ventit, ventiket. gány vagy nem gány, az, hogy hogyan néz ki nem érdekel, a lényeg, hogy jó legyen. egy 12-es AC-m van is tartalékba.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19197 üzenetére
rámegy? az túl egyszerű.
meg a VGA se volt olcsó, hát ha még hűtőt is vennék rá... inkább ráapplikálok 1-2 12cm-es ventit.
-
törölt tag
BIOS-t tényleg nem érdemes RBE-vel moddolni, instant reboot Win betöltéskor.
-
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19176 üzenetére
ezt is megnéztem, és a PWM vezérlés / venti alsókorlátos, 0-22% között ugyanúgy ~1700 rpm. tegnap kicsit Crysis 1-eztem, ott felszaladt 80-85 fokra (ugrált, de nagyjából tartotta, illetve nincs túl jó szellőzésem), azt egy kb. 55%-os ventivel bírta.
-
törölt tag
válasz
miresz #19171 üzenetére
tudom, kipróbáltam, csak én lefelé akarom, nem felfelé. Trixxben hiába írok be kisebbet, visszaugrik 1157mV-ra (amit a BIOS-ból olvas ki, mert ott annyi van). az előző 4830-at elég sokszor BIOS moddoltam, egész szépen alulfeszelődött, itt is az kéne. csak állítólag a 6800-as széria nem szereti az RBE-vel módosított BIOS-okat... igaz?
-
törölt tag
válasz
joshua7 #19169 üzenetére
és BIOS-ból se lehet megbütykölni?
ha minden kötél szakad, akkor felmókolok rá egy 12-es ventit. mert a borda nem rossz, elég nagy, két termetes heatpipe, ráadásul direct contact, szóval nem rossz. csak az egy 70-es venti középen nem váltja meg a világot.
én is visszaolvastam, és látom, hogy más a feszszabályzója. kipróbáltam, szoft vmod van, az Asus saját progijával (ne akarjátok azt látni, hányingerem lett tőle
), meg asszem a Sapphire Trixx-szel is, de csak felfele. Afterburner nem szeresse.
-
törölt tag
ma érkezett meg a használt (1.5 hónapos) Asus 6850 V2-m, van lehetőség alulfeszelni? idle még nem olyan vészes a hangja (jelenleg nagyjából elnyomja a konfig), de load eléggé süvít.
-
törölt tag
Ha a CrossFireX hídak rá vannak téve a karikra, CCC-ben engedélyezve van és a GPU-Z is azt írja, hogy "Enabled (x GPUs)", akkor a CrossFireX jól van bekötve, működik, legfeljebb nem sokat profitálsz adott program esetében ebből, mert vagy régi a progi és CPU limit van, vagy a progiban nem jó a CrossFireX skálázódás... 2,6 MHz-es procival naná, hogy procilimites vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest